Julegaveåpning med Silje

Annonse


For en stund siden fikk jeg verdens koseligste forespørsel om samarbeid med Ellos, der Silje og jeg skulle velge ut julegaver til hverandre!

Jeg endte faktisk opp med å å kjøpe 90% av alle årets julegaver til hele familien derfra (de har virkelig alt – til barn, foreldre, søsken ++), og jeg elsker at du kan få levering med express. Det går lynraskt, og kan absolutt anbefales dersom man er ute i siste liten! I denne videoen får jeg altså åpne opp alle gavene Silje hadde plukket ut til meg, og på hennes Youtube-kanal kan du se hva jeg valgte å gi til henne. HELDIGE? Jaaaa. ❤️

Her er linker til gavene jeg fikk:

Skjerf // Blå genser // Pysj // Grå kjole // Poster // Babydress
Baby gavesett // Bordlampe // Gryteunderlag // Lysslynge // Body wash

Håper dere liker videoen! 😀

Comments

Trackbacks

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *