Jentenes julebord

Kunne ikke fått en koseligere start på desember! På lørdag hadde vi jentenes julebord, og julebordkomiteen hadde stelt i stand såå fint for alle sammen! Vi hadde med hver vår tapas-rett til middagen, og etterpå ble det pakkelek og et par ulike quiz-varianter med blant annet gamle Facebook-statuser og annet snacks..

Denne måneden er det julepysj som gjelder 24/7, og denne fra Asos er så søt! Og perfekt for en mage som vokser.. Er bare en liten fare for at jeg ikke kommer til å slutte å bruke den før etter mai, haha. Nå er det blitt så hjemmekoselig her at jeg helst ikke vil ut av døren i det hele tatt. Jeg må bare skaffe meg litt flere elektriske te- og kubbelys. Ellers kommer jeg til å bruke opp alle pengene mine på stearin… Var forresten litt spent på hvordan Sander ville reagere på juletreet og pakkene, men han har allerede blitt vant til det og syntes visst ikke det var så spennende?

I dag har jeg en del ærender og så skal jeg forberede meg til eventet på torsdagen! Det er fortsatt noen ledige plasser, så klikk deg inn her for å melde deg på! Det kommer til å bli så gøy, og goodiebagene er verdt turen i seg selv 😀

Comments

  1. RS says

    Hei, gratulerer så mye med graviditeten 😀 Er selv i permisjon og det er derfor gøy å følge med på bloggen din. Jeg lurer forresten på hvor julepynten på treet er fra? Og foruten Asos, har du anbefalinger hvor man få kjøpt matchende julepysj/ julegenser til hele familien?

  2. says

    Hei! Har en liten jente på 10 mnd og gravid igjen med termin i Juni, så syntes det var så morsomt da du delte at du også var gravid igjen!

    Vi har allerede gått over til søskenvogn, og gikk for Bugaboo Donkey. Elsker at man kan bruke den som singelvogn nå før nr 2. kommer med handlekurv på siden! Så langt SÅ fornøyd med vognen, anbefaler deg virkelig å ta en titt på den 😀

    Masse lykke til videre i graviditeten!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *