Jeg slutter å blogge

Kjære bloggleser, takk for at du har lest bloggen min! Da jeg startet denne hobbyen i 2008 hadde jeg aldri trodd at den skulle bli en så stor del av livet mitt. Det å blogge har gitt meg utallige morsomme samarbeid, et stort nettverk, jobbmuligheter, fantastiske opplevelser og frihet til å styre min egen hverdag. Jeg synes dette innlegget er vanskelig å skrive, fordi jeg er så takknemlig for dere som har vært med på reisen min, og fått meg hit jeg er i dag! Gjennom russetid, antrekksbilder tatt med speilrefleks i speilet (…), Det Store Korslaget, flytting fra Kolbotn til leilighet Oslo og senere til hus i Jar, tre kjæresteforhold, Jeffrey Campbell-perioden min (haha), valpen vår Wilma, studiene mine på Høgskolen, NeverNaked.com, og de x antall reisene rundt i verden! Jeg har jo virkelig fått reist masse takket være bloggen, og det er en tid jeg aldri vil glemme.

blogg-444Takk for alle fine kommentarer, klemmer (jeg har hatt så mange fine møter med flere av dere!), råd, ris og ros. Men nå kjenner jeg meg klar for et nytt kapittel i livet. Jeg har nok utviklet meg fra å være en oppmerksomhetssyk 17-åring til å bli en 25-åring med langt større interesse for mote og media, men med mindre behov for å utlevere livet mitt. Jeg tror jeg har vokst litt ut av den ”rollen”, og jeg er klar for nye utfordringer og rutiner.

Det har ikke vært en lett avgjørelse å ta, i det hele tatt! Men etter å ha gått på autopilot over såpass lang tid, har jeg også mistet både motivasjon og energi til å fortsette. Så da er det på tide å ta grep, og dette kjennes som et riktig valg for meg – selv om jeg må innrømme at det er litt skummelt. Man vet jo hva man har, og ikke hva man får! Derfor ble jeg overlykkelig da Bonnier ga meg tilbud om en fast stilling som moteansvarlig og kommersiell innholdsprodusent i Stylista.no, der jeg kommer til å fortsette å jobbe med det jeg liker best: kombinasjonen av mote, innholdsproduksjon og grafisk design. Jeg kommer også til å være en synlig profil/ansikt utad for Stylista på forskjellige eventer i motebransjen 🙂 Jeg gleder meg veldig til å komme ordentlig inn i nye jobbrutiner, lære mer og utvikle meg videre. I tillegg til at jeg har verdens beste kollegaer! Fremtiden ser veldig fin og spennende ut, og jeg utelukker ikke at jeg muligens kommer til å blogge igjen senere. Men akkurat nå blir det veldig deilig og spennende med en helt ny hverdag, uten blogg. 8 år, dere! Det er lenge!!! Tusen takk til Nettavisen som trodde på meg allerede i 2009, og senere til Bonnier som har vært helt fantastiske å jobbe med. Jeg har publisert totalt 5 478 blogginnlegg – og mitt nye sideprosjekt får være å sette sammen en liten scrapbook med de morsomste minnene ♡

Om du ønsker å følge meg fremover, så finner du meg på Instagram (@nettenestea) og Snapchat (nettenestea). I tillegg til på Stylista.no selvfølgelig, der kommer det til å skje mye gøy fremover!

Tusen takk for alt, nå gleder jeg meg til fortsettelsen! ♡ Xx

Comments

 1. says

  Gratulerer med jobb, og masse, masse lykke til! Hvem hadde vel i 2008 trodd at blogging skulle få en SÅ stor makt som det har i dag! Ikke jeg. Og husker du nivået på blogginga i 2008/2009 versus i dag!? Det er insane. Haha!
  Kos deg med jobb fremover! <3 Klem!

 2. Helene says

  Det blir trist å ikke følge bloggen din lenger, men skjønner og respekterer valget ditt utrolig mye 🙂 lykke til videre <3

 3. Gina says

  Men så tråkigt att läsa men helt förståeligt! Minns när jag hittade din blogg, du hade varit på resa till Dubai och jag fastnade för din vänlighet. Konstigt att säga då jag inte känner dig men jag fick intrycket av att det här är en snäll och ödmjuk tjej trots pengar, dyra kläder och resor som andra bara drömmer om. Känns som att du ändå har fötterna på jorden och är kul liksom 🙂 lycka till i fortsättningen!

 4. Gina says

  Tusen takk for jeg og alle andre lesere har fått vært med på dine eventyr oppgjennom årene! Jeg ønsker deg lykke til videre, og jeg må innrømme at det skal bli litt trist og uvant å ikke sjekke innom nettenestea.com hver dag…. Stor klem! <3

 5. says

  Lykke til videre 🙂 Det er viktig å lytte til sin egen magefølelse, det har vært fint å følge med på bloggreisen din (og jeg er veldig glad jeg fikk kjøpt noen smykker også fra Never Naked i sin tid, de har jeg virkelig brukt mye det skal du vite, og har fått gode tilbakemeldinger også) Ha en fin tirsdag og en fin uke <3 Livet fortsetter jo heldigvis som før med eller uten blogg 😉

 6. Madelen says

  Herregud jeg vet ikke hva jeg skal si, men noe måtte jeg bare si. Jeg har fulgt deg siden du startet opp. Jeg føler jeg kjenner deg, kommer til å savne deg og bloggen din så utrolig mye. Jeg ble faktisk litt lei meg nå. Håper du kommer til å kose deg masse med den nye jobben din og at du får en super fremtid. Begynner du igjen skal du være sikker på at jeg vil titte innom.

  Stor klem.

 7. Helena says

  Dette var skikkelig triste nyheter altså:( Har vært fast leser så og si siden du begynte, herrefred hvor tiden flyr! Utrolig at jeg har lest bloggen din hver dag i kanskje 7 år. Haha! Men jeg forstår valget ditt og ønsker deg masse lykke til videre. Stor klem <3

 8. Margot Olsen says

  Du er kjempe fin! Beste bloggen jeg har lest! Du kommer til å bli savnet! Lykke til med nye utfordringer!!

 9. Karoline says

  Takk for god inspirasjon gjennom mange år! Håper du trives med den nye tilværelsen 🙂

 10. Reggis says

  Ååh, du har vært favoritt bloggeren min i 8 år!!!!! Men skjønner veldig godt at du vil slutte, bedre å gi seg mens leken enda er god. Takk for all hjelpen, inspirerende bilder og ikke minst ærlighet.

 11. says

  Så trist å høre at du skal slutte, men jeg forstår avgjørelsen din veldig godt! Det er viktig at man gjør noe som føles rett for en 🙂 Og gratulerer så masse med ny jobb! Lykke til – dette greier du fint 😀

 12. says

  Ååååh så måtte denne dagen komme! 🙁 Men jeg forstår deg godt, og ønsker deg masse lykke til videre <3 Takk for alle gode blogginnlegg med tips, triks, råd, inspirasjon og alskens! Har vært veldig gøy å følge deg i alle disse årene, og jeg husker enda da du bodde i Kolbotn og blogget fra pikerommet, hihi! Have a great journey!

 13. Tine says

  Nei så utrolig kjipt, du har virkelig vært den som har inspirert meg mest de siste 6 årene, det var da jeg begynte å lese bloggen din. Lov meg at du fortsatt kommer til å ta antrekk og interiørbilder og legg dem ut på instagram, du har virkelig stil.
  Skulle ønske at jeg hadde din garderobe og stilsans.
  Lykke til videre ❤️

 14. Gitte says

  Har lyst til å rope «neeeei!», men skal heller være litt voksen og gratulere deg og ønske deg all lykke i ny jobb! Jeg er en av de som har fulgt deg helt fra starten, fulgt alle oppturer og nedturer.. Det er helt rart hvordan du og din blogg har blitt en del av min hverdagsrutiner.. Du er en stor inspirasjon og bloggen din har vært fantastisk! Jeg husker jeg traff deg en gang i jobbsammenheng og ble nærmest starstrucked, din blogg har faktisk betydd noe, og det tror jeg gjelder mange. Synes det er veldig trist at du slutter, men samtidig modig og beundringsverdig!
  Masse lykke til!
  Klemmer fra en av leserne dine.

 15. says

  Du kommer til å bli dypt savnet, Annette! Bloggen din var den første jeg begynte å lese fast, og jeg husker at jeg leste meg helt tilbake til ditt første blogginnlegg den gangen.

  Lykke til videre! <3

 16. Cathrine Moe says

  Takk for noen herlige år med inspirasjon og motivasjon<3 Ønsker deg masse lykke til videre, håper du blir fornøyd med valget og trives i den nye jobben! Klem:)

 17. Nina Kristin says

  Selv om jeg synes det er trist å høre at du velger å slutte å blogge, har jeg full førståelse og respekt for avgjørelsen din. Forstår at du ønsker en ny hverdag, rutiner og utfordringer etter hele åtte år med blogging og utlevere store deler av livet ditt på nettet. Som du utrykker i innlegget virker det som om du har hatt en svært positiv opplevelse med bloggen, og ikke vært et offer for negativitet osv. gjennom bloggen. Jeg kan hvertfall si at du har vært en fin inspirasjon på mange ulike måter for meg (og helt klart for mange flere), samtidig som jeg vil si at du har gjort flott jobb med bloggen. Du har vært en av mine favoritt bloggere over en periode på flere år. Du kan helt avslutte dette kapittelet av livet ditt og karrieren din med god samvittighet, stor og velfortjent stolthet. Takk for at du ønsket å dele livet ditt med oss. Takk for spredningen av positiviteten og for inspirasjonen. Ønsker deg lykke til med det nye kapittelet i livet ditt og med dine kommende prosjekter på Stylista.no. Ha et fortsatt godt nytt år!

 18. I says

  Kjære deg,

  Dette var trist. Jeg vil gi deg en stor takk. Jeg har fulgt bloggen din helt fra starten av og jeg har lært så masse av deg! Særlig de personlige innleggene dine har gitt meg utrolig mye. Du er så klok og så uendelig vakker. Jeg håper virkelig du gir ut en bok en gang, da vil jeg stå først i køen. Lykke til videre:) Heier på deg:)

  I

 19. Siri says

  Jeg er en av disse som har fulgt deg trofast siden 2009- men aldri lagt igjen en kommentar. Følte det nå var på sin plass. Takk for mange fine, inspirerende og ærlige poster. Takk for at vi har fått fulgt deg på reisen. Du virker som ei flott jente! Lykke til videre ❤️

 20. Linn says

  Åh, kjære Annette. Tusen takk for endeløs inspirasjon oppigjennom årene. Du har og er fremdeles en av favorittene, så det er selvfølgelig utrolig leit å lese dette. Likevel håper jeg virkelig du får det bedre nå, med rutiner og en kanskje litt mindre kaotisk hverdag. Masse lykke til videre!
  … også håper jeg virkelig du lar bloggen stå som den er, og ikke sletter. Elsker arkivet ditt!

  Klemmer

 21. Mariell says

  Neeeeiiii!!
  Nå ble seriøst hjertet mitt knust 🙁
  Jeg har fulgt deg helt siden du opprettet bloggen din. Nå blir det veldig trist å sjekke bloglovin uten noen oppdateringer fra deg.
  Men jeg har full forståelse for at du vil videre i livet, og ønsker deg lykke til videre 🙂

 22. Mia says

  Wauw… TUSIND TAK for alt den motivation og inspiration du har bidraget med!

  Jeg er ærgerlig over ikke at kunne følge med på din blog mere, da jeg har været fast læser i mange år efterhånden. Jeg er dog glad for at jeg fortsat har muligheden for at følge lidt med på både snap og instagram – hvilket jeg med glæde gør, og ser frem til! 🙂

  Tusind gange held og lykke fremover med alt hvad du begiver dig ud i!

  Knus fra DK

 23. Pia says

  Har alltid vært hyggelig å klikke innom bloggen din. Du er veldig flink! Lykke til videre!:-)

  Hilsen fast leser

 24. Kjersti says

  Fineste Annette!! Takk for 8 år med spennende, inspirerende, triste, hjerteskjærende og koselige innlegg. Det har vært fint å følge deg disse årene, og alltid kjekt å titte innom for å lese om dine interesser og hverdagen din. Masse, masse lykke til med fremtiden! Håper jeg fremdeles ser deg der ute i medieverden 🙂

 25. Stine Andersen says

  Ordentlig trist, men også veldig forståelig. Etter å ha fulgt deg i alle år blir det veldig rart å «miste» deg. Føles jo som jeg kjenner deg (på en rar måte…) Blir rart å ikke følge hverdagen din!

  Men lykke til med alt – giftemål, flytting, jobb og livet generelt. Du oppnår alt du vil 🙂

  Hilsen Stine. 🙂

 26. Silje says

  Ååå så trist! Du har den eneste bloggen jeg aldri blir lei av, hvor jeg alltid finner inspirasjon og hvor jeg storkoser meg hvert minutt. Ønsker deg lykke til videre, og følger selvsagt på både Instagram og snap;) håper du likevel beholder bloggen, så man kan bla gjennom og slikt?:)

 27. Emilie Flatner says

  Åå, har lest bloggen din siden starten, og syns det er kjempe trist at du slutter! Men skjønner deg godt. Godt gjort å ha holdt det gående så lenge som du har gjort. Jeg syns du hele veien har klart å holde en god balanse mellom private og moterelaterte innlegg, og du har inspirert på begge fronter. Hallao, høres det rart ut å si glad i deg? For det føles jo litt sånn etter å ha fulgt deg i 8 år. Masse lykke til videre!! Stor klem <3

 28. T says

  åhhh 🙁
  Fulgt deg i 5-6 av de 8 årene og det har vært den beste bloggen ang mote og reisetips, så takk for reisen.

  Hadde håpet på en bryllupsblogg etterhvert 😉

  Lykke til videre i livet 🙂

 29. Therese says

  Så trist! Har fulgt deg i alle år, helt fra du bodde på Kolbotn. Husker innleggene der du klaget på hvor kjipt det var å gå opp den laange bakken til huset til foreldrene dine. Tenker på det hver gang jeg tar toget forbi Kolbotn. «Hvilken bakke mente hun?» Hehe! Tror det her er et tegn på at jeg skal slutte å lese blogger. Når bloggere jeg har fulgt fra starten legger opp er det kanskje på tide å bruke tiden på noe mer fornuftig:) Det har vært herlig å følge deg alle disse årene, og jeg ønsker deg masse lykke til i ny jobb og ellers i livet:) Du har vært en inspirasjon! Mange klemmer

 30. Ia says

  Tusen takk for all motovasjon, inspirasjon og positive innlegg! Du har vært et stort forbilde oppigjennom ungdomsårene mine ❤️ Lykke til videre- håper din nye tilværelse blir spennende, innholdsrik og full av nye opplevelser!

 31. Ida says

  Hei Anette! Jeg har fulgt deg så lenge jeg kan huske, og du har alltid vært en av mine favoritter å lese. Så dette synest jeg var virkelig trist 🙁 Men, masse lykke til fremover i livet! Ønsker deg alt godt! 😀 Klem Ida.

 32. Lene says

  Det har vært flott å følge bloggen din, du gir mye inspirasjon. Lykke til videre, stå på. Klem!

 33. Ole Kristian says

  Dette var leit. Har fulgt deg siden starten, uten tvil Norges beste blogger gjennom tidene. Ønsker deg lykke til videre

 34. Vilde says

  Har vært flott å kunne følge bloggen din, har hengt med ganske mange år nå, som en av de få bloggene jeg faktisk oppdaterer meg på daglig/ukentlig! Skjønner avgjørelsen godt – lykke til videre :):)

 35. Jen says

  Så utrolig trist!!

  Det har vært så koselig å titte innom bloggen din innimellom, du har så gode tips og inspirasjon!:)

  Men jeg skjønner deg såå godt, ingen vits i å fortsette uten motivasjon/gnist. Ønsker deg masse lykke til videre, du kommer til å nå langt. ❤️

  Stor lykke til-klem!!

 36. Nathalie says

  I det første innlegget jeg leste av deg var du på vei inn i en limmo i forbindelse med en bursdag og ikke lenge senere kjøpte jeg mitt første nelly.com plagg en leopardkjole med sort sløyfe på toppen etter inspirasjon fra deg. Jeg var den gang 21-22 og nå er jeg 29 og har kopiert utallige antrekk.

  Jeg har i det siste følt jeg har begynt å vokse fra bloggen din og det skjønner jeg nå er i sammenheng med at du har vokst fra den selv å. Så for min del kjenner jeg ikke annet en en stor glede over å ha fulgt reisen din og nå får oppleve at du faktisk får en fantastisk jobbmulighet på grunn av alt dette. Bli nesten litt rørt. 🙂 Gratulerer så utrolig masse! Takk for inspirasjon til reiser, antrekk og livsstil. Håper du ikke sletter bloggen, jeg bruker den ofte som oppslagsverk. Lykke til videre 🙂

 37. Silje says

  Hei!
  Jeg har fulgt deg i ca. 7,5 av de 8 åra du har blogga. Det er trist at du nå skal gi deg, men skjønner at du også er klar for et nytt kapittel. Det har vært fint å være med på reisen din, takk for alt du har delt! Du har inspirert meg mer enn de fleste! Ønsker deg virkelig all hell og lykke videre <3

 38. Mette says

  Kjære Annette! Jeg syns dette var trist å lese da du er min absolutte favorittblogger, men jeg forstår valget ditt godt! Ønsker deg lykke til videre med nye utfordringer og nye eventyr! Klem fra meg

 39. says

  Tusen takk for alt du har delt med oss! Jeg har lest bloggen din helt siden 2010, og det har vært så gøy å følge med deg og alt du har fått til! <3 Ønsker deg all lykke og hell i fremtiden!

 40. Birgitte says

  Så trist å høre at du skal slutte. Har lest bloggen din så og si siden starten. Men skjønner godt at du er klar for noe nytt! Masse lykke til videre <3

 41. K.S says

  Du er den første bloggen jeg begynte å lese. Husker så sykt godt første headeren, og «let me show you me».
  Du er den eneste jeg har fulgt igjennom hele tiden, og som jeg fortsatt gidder å lese. Jævlig trist dag for meg. Men det virker som det er bra for deg – så masse lykke til fremover. Du skal vite hvor inspirerende du har vært, og du hjalp meg veldig når du skrev om utfrysningen du hadde for mange år siden. Da jeg også slet med det samme for lenge siden.
  Takk for alt du har delt!

  (Faen ass.)

 42. says

  Så vemodig, trist, rart men samtidig kjempespennende! Har fulgt bloggen siden bildene ble tatt i speilet, og det blir jaggu rart og se bloggen forsvinne. Jeg er sikker på den nye jobben vil gi deg mye, og at du vokser i rollen og at du ikke vil angre på valget om å ta dette skrittet. Skulle du derimot endre mening så har du nok mange lesere som vil finne veien tilbake om du skulle starte hvor du sluttet av. Lykke til videre, mange gode ønsker! 🙂

 43. Sophie says

  Hei Anette! Jeg har sett utviklingen din gjennom disse 8 årene og må virkelig si at du har vært-og er en stor inspirasjon for meg på mange områder! Stiligere jente skal man lete lenge etter. Tusen takk for alt du har delt og lykke til videre i livet ❤️✨

 44. Cecilie says

  Det har vært hyggelig å følge deg! Du var den første bloggen jeg begynte å følge med på og jeg har vært fast leser siden 2010. Skjønner godt at det er en tid for alt. Lykke til og de beste ønsker for tida framover:)

 45. Camilla Lien says

  Har fulgt deg i mange år – siden du var sammen med den første kjæresten din – så dette blir rart! Men tusen takk for alle fine innlegg du har skrevet:) best av alt husker jeg innlegget du skrev da du leste «the secret», hvor du ramset opp alle tingene du elsket ved deg selv. Jeg syntes det var så flott at du skrev det, og derfor husker jeg det enda:) ønsker deg masse lykke til videre – og om du bestemmer deg for å blogge igjen senere har du allerede en fast leser i meg. Håper 2016 blir et fantastisk år for deg!

 46. Chris says

  Wow.. You were the very first blog (worldwide) i started reading! And somehow, i don’t know why, i saw this coming in the past few weeks.. The work you did here was amazing! Thanks for all the inspiration, i wish you all the best and will continue to follow you on instagram 🙂 all the best!! Xxx

 47. Mette says

  Kjære, fine, dyktige Annette <3
  Nå ble jeg oppriktig trist. Samtidig er jeg veldig glad og spent på fremtiden – på dine vegne. Jeg er en av mange som har fulgt deg fra starten av, og det har vært fantastisk å få et lite innblikk i reisen som har ført deg dit du er nå. Jeg ønsker deg lykke til i fremtiden. Heldigvis får vi mulighet til å følge deg videre, selv om det ikke blir på nettenestea.com. Det gleder jeg meg til! Du er fantastisk. Stor klem! <3

 48. Anna says

  Å nei!! Dette var trist å høre, har fulgt deg i alle år! Masse lykke til Anette! Håper vi kan fortsette å følge deg på andre sosiale medier og nettaviser, hehe. evig inspo

 49. Åsa says

  Det var trist å høre. Har lest bloggen din i alle år, du har vært en stor en inspirasjon, Anette! Masse lykke til videre i ny jobb, tviler ikke på at du kommer til å gjøre en kjempe jobb der og 🙂 klem

 50. Marianne says

  Kjære Annette! Det er veldig vemodig å måtte ta farvel – tusen takk for at du villig har delt med oss gjennom alle disse årene! Du er en kjempe inspirasjon, og jeg tviler ikke et øyeblikk på at du kommer til å gjøre det kjempe bra videre! Ønsker deg masse lykke til i fremtiden (her jeg ærlig talt sitter med tårer på kinnet akkurat nå!) Gjør det som gjør deg lykkelig – intuisjonen din er der for en grunn! Mange klemmer fra Marianne – fast leser siden 2010.

 51. Maria says

  Neeeeeei, det var leit for meg å høre da jeg har blitt så vant til deg )))) skulle ønske jeg kunne følge bryllupsforberedelsene og bryllupet ;)) men det er bra at du fortsetter med insta og snapchat, lov oss å poste bilder og video oftere !))) kommer til å savne å lese om hvordan du har det! Ønsker deg alt godt i livet ! Takk for bloggen !!! Stor klem fra Maria <3

 52. Marthe says

  Lykke til videre, Anette! Jeg er av de som hsr fulgt deg i 8 (!!) år, men aldri lagt igjen en eneste kommentar. Satt og bladde meg bakover i arkivet ditt for noen uker sider, ingen store overaskelser, jeg har jo lest alle (!) innleggene dine Takk for inspirerende bilder, tekst og et deilig avbrekk. Masse lykke til, håper du gir hyppig lyd fra deg på instagram og snap, jeg føler jo at jeg kjenner deg 🙂

 53. Susann says

  Trist å høre. Jeg har fulgt deg helt siden starten, og synes bloggen din har vært til stor inspirasjon. Spesielt på mote og mindset-fronten. Ønsker deg masse lykke til videre, og håper å få ser mer til deg i media. Klem

 54. Martha says

  Ååh, så utrolig rart dette er og blir! Har merket at du har dabbet av med bloggen i det siste, så skjønner jo valget ditt. Men som fast leser siden 2008 (ja, faktisk!) er det rart at det nå tar slutt. Takk og lov for instagram og snapchat sier nå jeg haha. Greit å kunna følge med liitt på hva som skjer med folk en har fulgt så lenge. 🙂
  Takk for fantastiske bloggår, du har virkelig levert og inspirert! Kunne ha skrevet milevis om forskjellige ting fra deg som har gjort inntrykk på meg (tusen takk for det også!), men det er så rart, for når det kommer til stykket er vi jo fremmede for hverandre, hehe! Men jeg vil i alle fall si at jeg ser veldig opp til deg og alt du får til og lykkes med! Masse lykke til i fremtiden, med jobb og giftemål og det som er. Klem fra Trøndelag <3

 55. Elisabeth L says

  Huff! nå ble jeg ordentlig lei meg, men samtidig utrolig glad på dine vegne! som en bloggleser som har fulgt seg siden start synes jeg helt ærlig dette var litt vemodig 🙁 Men en fest kommer alltid til ende, og livet må videre! Dermed er jeg utrolig glad for at du har funnet deg en annen jobb du kommer til å trives med, og jeg ønsker deg masse lykke til med det <3 gleder meg til å følge deg videre på snapchat og slik 😀 tusen takk for 8 fantastiske år med utallige inspirasjoner du har gitt meg gjennom dine antrekk, reiser, råd, interiør og masse annet lærerikt! Nå vet jeg ikke hva du har bestemt deg for, men håper virkelig bloggen blir stående (krysser fingrene for i hvertfall en periode til) slik at vi lesere fortsatt kan klikke inn og finne inspirasjon i gamle innlegg, og når vi savner deg, hihi! stor klem og lykke til videre, Annette <3

 56. Aba says

  Så forståelsesfullt! Jeg prøvde aktivt mote-instagram, men ble bare deppa. Gå og bedriv livet ditt sånn som DU vil! Det viktigste er å være glad og fornøyd med seg selv. Takk for all død-tid du har reddet meg fra! Lykke til videre!

 57. Julie says

  NEEEEEJ!

  Åh for fanden Anette! Tusind tak for en skøn blog! Jeg har nydt at være med på sidelinjen alle årene – OG du er stadigvæk den dag i dag min favorit blandt dem alle.
  Ej, hvor kommer jeg til at savne inspirationen fra dig!

  Pas på dig selv og tak for alle de gode inspirationer!

 58. Eline says

  Ååå nå ble jeg trist 🙁 men jeg skjønner deg veldig godt! Tusen takk for alle de fine og interessante blogginnleggene du har skrevet i de 7 årene jeg har fulgt deg! Jeg begynte vel å lese bloggen din i 2009 en gang, og du er den eneste bloggeren jeg har fulgt til i dag. Og den beste bloggen jeg har fulgt! Kommer til å savne innleggene dine… Men godt å vite at du fortsatt finnes på instagram og snap! Klem <3

 59. lise skjevik says

  nei huff nå ble jeg lei meg 🙁 du er virkelig den beste bloggeren i min verden, annette! tusen takk for alt du har gitt oss. du har inspirert meg så mye, og det har alltid vært så moro å klikke seg inn på bloggen din. skjønner godt at du vil prøve noe nytt 🙂 hvis du begynner å blogge igjen, er det ingen tvil om at du har meg som leser! takk for alt, og masse lykke til videre, fine gode du <3

 60. Christina says

  Jeg kan vel telle på én hånd hvor mange ganger jeg har lagt igjen en kommentar på bloggen din, noe jeg sikkert burde vært flinkere til, men nå må jeg legge igjen et lite spor.

  Jeg har fulgt deg i mange år… Alt for mange år, når jeg tenker meg om… Jeg har aldri engasjert meg noe særlig i blogging generelt – enten det har vært ene eller andre veien – men allikevel så har jeg klikket meg inn på bloggen din hvert år siden vi begge to var 18 år. Jeg vet ikke helt hva det var som gjorde at akkurat du fascinerte så voldsomt, men jeg tror det første som tiltrakk meg er at du rett og slett er det man kan kalle dritpen. Og vi mennesker liker å se på pene ting..Så slik startet det. Jeg tok meg i å trykke meg inn på bloggen din hver dag og med årene så har jeg nok engasjert meg mer i livet ditt enn jeg selv vil innrømme. Husker jeg synes det var kjedelig da du begynte å blogge mer upersonlig. Helt forståelig – men kjedeligere. Allikevel så fortsatte jeg og klikke meg inn. Jeg tror ikke jeg er en typisk bloggleser, men du har klart å omvende meg. Du virker som en utrolig oppegående, ålreit, omsorgsfull og kul jente, og jeg håper det her er det som trengs for at du kan senke skuldrene og gjøre noe nytt.

  Jeg vil takke deg for fine år med masse artig, inspirerende og fin lesning. Masse lykke til videre 🙂

  Hilsen Christina

 61. Milla says

  Kjære deg! Dette var trist lesing – men jeg forstår deg godt <3 Ønsker deg masse lykke til videre! Kommer til å savne bloggen din, da jeg titter innom her hver eneste dag, og det har jeg gjort i mange, mange år. Jeg heier på deg, og håper du kommer til å trives med den nye jobben din!

 62. Katarina says

  Masse lykke til videre! har vært kjekt å følge med på bloggen din i disse årene, du er en av de beste motebloggerne, så det blir et savn!

 63. says

  I must admit that lately I didn’t check your blog as much as I used to back in 2009-2012 but after reading your post I almost cried. I will miss your blog a lot – it was kind of nice to be able to check up on you every once in a while :))) 8 years that’s such a long time! End of an era in other words. Good luck my dear! <3

 64. says

  Så utrolig morro Nette og tenk jeg har fulgt deg gjennom nesten alle periodene, nesten seks og et halvt år. Vakker, snill og unik på alle måter, all hell og lykke videre.
  Du var blant oss første og det er alltid stas. God klem fra meg.

 65. Oda says

  Dette var triste nyheter<3 Takk for at vi har fått følge deg, og lykke til videre med nye prosjekter!!

 66. Stine says

  Kjære Anette, jeg er fem år eldre enn deg og har fulgt deg helt siden starten i 2008. Jeg er imponert over hvordan du har utviklet deg (både kles- og skrivestil!), men hele tiden har fremstått som interessant, sympatisk og ærlig. Jeg kommer til å savne å klikke innom bloggen din, men gleder meg til å forhåpentligvis lese mer av det du skriver i din nye jobb. Takk for følget og masse lykke til videre, sterke, dyktige, fine du! 🙂

 67. Linn says

  Kjempe trist!! Kommer til å savne bloggen din mye. Lykke til videre Annette! Jeg følger deg videre på Instagram.

 68. Rebekka says

  Du har vært en enorm inspirasjon å følge deg! Takk for at du delte hverdagen, tips, mote, råd osv med oss – det er ingen selvfølge. Og masse lykke til videre i fremtiden!!! Beste ønsker 🙂

 69. Anettr says

  Har sette dette komme lenge, men syns det var triste greier! Du er den eneste bloggen jeg har lest fast igjennom mange, mange år! Bloggen din har alltid vært kul og inspirerende.. Lykke til i ny jobb! 🙂

 70. Gina says

  Kommer til å savne bloggen din veldig. Masse lykke til med videre prosjekter! Vi er mange som heier på deg! 🙂

 71. Martina Winger says

  Jeg er av typen som aldri kommenterer noe som helst på blogger, men må si lykke til! Har lest bloggen din i mange år, og den har absolutt vært blandt favortittene. Håper du trives i ny hverdag og i ny jobb 🙂

 72. Rikke says

  Hei kjære, vakre Annette. Jeg har fulgt bloggen din helt siden blondietiden din på Kolbotn og du jobbet på the Body Shop, så det er noen år 🙂 føler jeg har blitt voksen sammen med deg da jeg er ett år yngre enn deg. Så dette stakk litt i hjertet, og det kom en tåre. Men mer fordi jeg er glad på dine vegne enn at jeg er trist. Selvom man får mye goder av å være blogger, så tipper jeg at det er svært slitsomt å være sånn på utstilling hele tiden, og mennesker som tror de har rett til å få vite alt. Virker som en del mennesker mister manerer når det kommer til personer som eksponerer seg selv gjennom en blogg eller noe annet, og det unner jeg deg ikke. Håper du får det skikkelig fint i din nye jobb, og er godt at du har gode kollegaer. Da kan man nesten gjøre hva som helst, men hjelper på at det er noe man elsker man driver med:)

  Lykke til med mann og barn når den tid kommer, og i mellomtiden så håper jeg du koser deg så inderlig med Vilma, Morten, venner og familie. Blir nesten som å kutte kontakten med ei man har kjent i mange år, men følger deg allerede på Instagram og Snapchat, så ser deg jo der.

  Stor klem fra meg.

 73. Dwightinha says

  Synd at den aller beste motebloggen forsvinner, men jeg skjønner deg godt. Vi endrer oss hele tiden, og det er helt naturlig at behovene endrer seg og at man ønsker å utvikle seg videre.
  Som leser vil jeg takke for fantastisk inspirasjon, og ønske deg masse lykke til videre. Gratulerer med ny jobb! Kommer til å savne bloggen din, så hopper umiddelbart over til din Instagram. Lykke til!

 74. Synne says

  Dette har vært den eneste bloggen jeg må lese hver dag, men masse lykke til videre, du har lenge vært, og vil fortsette å være, en stor inspirasjon! 🙂

 75. Eva says

  Tusen takk for mange fine år med inspirasjon Annette! Har alltid hygget meg med å lese bloggen, du vil bli savnet. Ønsker deg alt godt videre med nye spennende prosjekter <3 Hilsen fast leser 🙂

 76. says

  Åh, nå ble jeg skikkelig, skikkelig lei meg! Du er virkelig en av de desidert beste bloggerne there is i Norge, men selvfølgelig ønsker jeg deg lykke til med den nye faste stillingen og gleder meg på dine vegne. Jeg håper bare de ikke sletter bloggen din, jeg må tross alt kunne lese gamle innlegg hvis det ikke kommer noen nye 😛

  Masse, masse klemmer og lykke til <3 You go girl!

 77. Linda says

  Æsj, det var kjedelig. Du har vært den bloggeren jeg har fulgt lengst, og jeg elsker å følge deg spesielt på reiser. Ønsker deg masse lykke til videre!

 78. Karina says

  Lykke til videre, Anette!
  Jeg er fem år eldre enn deg, men har fulgt bloggen din helt siden 2008. Takk for all underholdning og inspirasjon. Jeg kommer virkelig til å savne og titte innom her!

  De beste ønsker for fremtiden!
  Klemmer fra Bergen

 79. Trine A says

  Takk for 8 underholdene og inspirerende år og MASSE lykke til videre. Kommer nok til å følge ferden din videre ! <3

 80. says

  Åh, så utrolig trist! Du har vært min go-to inspirasjonskilde siden 2009 ! Både innen fashion og interiør går du alltid all-in og skiller deg ut i mengden, og det er det jeg har digget sånn med bloggen din! Skikkelig inspirasjon, og ikke bare noe jeg har sett før. Og super kvalitet på bilder og tekst og i alt du gjør! Du vil bli savnet i bloggverden, men det er jo superspennende oppgaver du får videre nå da! Kommer til å følge deg videre på insta og snap!
  Masse lykke til videre – vi heier på deg !

 81. says

  Jeg synes det er veldig trist at du skal slutte Annette! Jeg har fulgt med deg i mange mange år og du er en stor inspirasjon! Du er fantastisk <3 Lykke til videre!

 82. Renate says

  Har vært hyggelig å følge deg på en del av veien, du har levert bra innhold og kan være stolt av jobben du har gjort! 🙂 I år skal jeg følge ditt råd om å lese litt mindre om andre, og faktisk fokusere mer på meg og de rundt meg 🙂 Lykke til på veien videre! 🙂

 83. Emilie says

  Gratulerer med ny og spennende jobb! Det er selvfølgelig trist for oss lesere, men jeg er sikker på at det er helt riktig beslutning for deg, og det både gratulerer jeg deg med, og ønsker deg lykke til. Og så kommer vi jo til å se og høre fra deg på andre måter! Så vil jeg også takke for at du har vært så ærlig med både opp- og nedturer. Det er jeg sikker på at har hjulpet veldig mange av leserene dine. Veldig godt å se at det virkelig kan gå oppover etter at det har gått nedover!
  Ønsker deg alt godt! Klem! 🙂

 84. marie says

  Jeg har lest bloggen din så lenge jeg kan huske, i hvertfall siden 2010, men jeg har ikke vært den flinkeste til å legge igjen kommentarer. Du har vært min desidert favorittblogger i alle disse årene og du har vært så inspirerende på så mange fronter. Bloggen din har spesielt de siste årene vært et pusterom fra alle de andre bloggene hvor trening og sukkerfrie oppskrifter har florert mellom antrekksinnleggene. Du virker så fornuftig, smart og jordnær, og jeg kommer alltid til å misunne din fine klesstil og evne til å style både klær, hår og hjem. Håper du er aktiv på snapchat selvom bloggen legges ned, spesielt dersom du er ute og reiser (og shopper!) hadde det vært gøy med små tips der eller på instagram. Kommer til å savne deg, og ønsker deg masse lykke til videre på ferden. Stor klem <3

 85. Aina Elnan says

  Heia, ville bare onske deg alt godt fremmover.. jeg har fulgt bloggen din i mange ar og kommer til a savne dem men jeg skjonner du vil videre i livet.. Sees i london kanskje neste gang du kommer! Vi ma ta oss en tur pa the BOX.. Hilsen, Hodejegeren xx

 86. Marit says

  Ånei, nå ble jeg veldig lei meg. Jeg har fulgt deg i alle disse årene, og er fan som bare dét! Det har faktisk skjedd at jeg hadd drømt om deg. Er det rart? Ønsker deg masse lykke til med alt, du er så flink!

 87. Kine says

  Tusen takk for alle fantastiske innlegg!! Kommer til å savne bloggen din, som jeg har lest helt siden starten. Ønsker deg lykke til videre, og gratulerer med 100% stilling!

  Klem<3

 88. says

  Tusen takk for så ufattelig mange fine år, flotte blogginnlegg og ikke minst inspirasjon! Trist at du slutter, men samtidig er det forståelig. Masse masse lykke til videre <3

 89. Ida Bianca says

  Det var trist å lese, Annette. Du har vært min favorittblogger i alle år og jeg har elsket å følge din hverdag, dine reiser og opplevelser. Men jeg forstår deg veldig godt, man kommer til et punkt i livet hvor man må ta nye valg og legge fra seg det gamle som har vært. Du har alltid vært en stor inspirasjon og vil alltid være det – kommer til å følge deg videre der jeg kan!

  Ønsker deg lykke til med alt videre og at fremtiden måtte bringe akkurat det du måtte ønske deg <3

  Stor klem til deg

Trackbacks

 1. […] – Takk for alle fine kommentarer, klemmer (jeg har fått så mange fine møter med flere av dere!), råd, ris og ros. Men nå kjenner jeg meg klar for et nytt kapittel i livet. Jeg har nok utviklet meg fra å være en oppmerksomhetssyk 17-åring til å bli en 25-åring med langt større interesse for mote og media, men med mindre behov for å utlevere livet mitt. Jeg tror jeg har vokst litt ut av den “rollen”, og jeg er klar for nye utfordringer og rutiner, skrev Annette i sitt siste innlegg på bloggen. […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *