Jakten på den perfekte brudekjolen

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

På lørdag hadde jeg time hos brudesalong! Først møtte jeg noen av jentene til lunsj på Pascal, før vi tok turen videre til Brudekjolen Oslo. Jeg er veldig glad for at jeg bestilte en privattime etter stengetid, fordi da hadde vi hele butikken for oss selv. Spesielt på lørdager kan det være veldig fullt, så jeg synes det var verdt å betale 100 kroner ekstra. Jeg fikk gjort akkurat det jeg hadde lyst til – nemlig å prøve ALLE slags modeller. Servicen var veldig bra og kjolene var helt nydelige.

kjoler333OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det var så hyggelig at flere av venninnene mine hadde lyst og mulighet til å være med og se på!! Jeg har endt opp med å ha 3 forlovere: Nora, Selma og Susanne (som bor i Danmark) <3

brudekjole33OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter nesten tre timer var jeg ferdig med å leke prinsesse, og jeg fikk skrevet opp favorittene mine. Jeg følte ikke at jeg fant den ene, helt perfekte kjolen for meg, men det var 2-3 stk jeg gjerne skulle hatt en kombinasjon av. For eksempel ryggen til den ene og slepet til den andre.. Men slør! Det har jeg funnet ut at jeg MÅ ha. Det hadde jeg faktisk ingen spesielle tanker om på forhånd, men det var før jeg fikk prøvd det. Skal vise dere flere bilder av kjolene jeg prøvde senere :)

Jeg skal også klippe sammen en film fra dagen, og den kommer ut på bloggen i løpet av uken!

Comments

 1. Anna says

  Hva gjorde du med den forrige brudekjolen og forlovelsesringen din? Hadde du 3 forlovere da du ble forlovet første gang? :)

 2. Lena says

  Ååh så herlig! Husker min første time når jeg skulle prøve kjoler også og det var såå spennende :-) Var i både London og Stockholm, men endte opp på brudekjolen faktisk. Så søte og flinke damer <3

  Har dere satt dato? :-)

  • Annette Haga says

   Ja det var veldig stas!! Vi mangler siste bekreftelse før datoen er i boks, men det lander vi forhåpentligvis ganske snart :)

 3. Kajsa says

  Du kommer sikkert til å se strålende vakker ut <3 Lykke til med alt og gratulerer igjen med forlovelse.

 4. Annette says

  Gratulerer så utrolig mye med forlovelse:)! Det er SÅ hyggelig.
  Har dere valgt å gifte dere i år ettersom du allerede er å prøver brudekjole?

    • Annette Haga says

     Er veldig koselig! Ikke annet enn at vi ønsker sommerbryllup, og har funnet ut at vi ikke trenger ett år til å planlegge :) Så derfor gjør vi det i år, veldig stas!

 5. K says

  Regner med du er i den samme som bryllups-boblen som meg! <3 Har du tips til et servise man kan ønske seg?! Hadde ikke trodd at en ønskeliste skulle være så vanskelig å sette opp!

  • Annette Haga says

   Hehe ja det er vi sikkert! Har ikke kommet så langt enda :O Men tar gjerne i mot tips selv, haha!

 6. alexandra på Getraw Sweden says

  Hej härliga Annette!!!

  Mitt mail nekas till dig hela tiden, och vill verkligen få tag på dig så skriver här istället.

  Jag heter Alexandra och är marknadsansvarig på svenska startupföretaget Getraw. Jag vet inte om du har hört talas om oss? Vi på Getraw gör ’nyttigt godis’ och än så länge består vårt sortiment av en ekologisk bar i fyra mumsiga smaker. Veganska, glutenfria och fullproppade med frukt och nötter. Ta gärna ett kik på vår Instagram @getrawsweden eller getraw.se för att läsa mer om oss.

  Jag och Carolina, som är grundare och VD på Getraw, störtgillar dig och dina kanaler! Ditt flöde som är fyllt av grymma bilder gör oss pepp och är inspirerande. We love it. Och vi tror att dina fans matchar vår målgrupp – unga trendsetters. Vi är ganska nya på norska marknaden och vill såklart bygga ett välkänt varumärke även i Norge, så att alla ni också ska få njuta av ‘nyttigt godis’ varje dag. För att göra detta på bästa sätt önskar vi verkligen att få synas i dina kanaler och vi har en massa kul idéer på co-labs och är även öppna för att lyssna på dina.

  Vi har precis kommit in på Reitan i Norge, vecka 15 och 16 kör vi en kampanj på Narvesen, och vi undrar om du skulle vilja pusha kampanjen tillsammans med oss i dina kanaler? Vill du smaka våra produkter? Vi börjar gärna med att skicka över ett gäng smakprover till dig.

  Ser fram emot att höra från dig :)

  Kram, Alexandra :)

  PR & Communication

  +467 68 97 72 48
  http://www.getraw.se

 7. Cecilie says

  Gratulerer så mye med forlovelsen! :)
  Kan jeg spørre hvor buksen, og skinnjakken din er fra?

  • Annette Haga says

   Tusen takk! Jeansen er fra Topshop og jakken fra NVRNKD (gamle nettbutikken min). Klem!

 8. Line says

  Grstulerer så mye. Gøy at vi får følge:)

  Kan du finne ut hvor den røde genseren til venninnen din er fra? Har sett den på ei før, men ikke funnet ut hvor den er fra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *