IT’S OUT

Annonse for egen kolleksjon

NLYLLLFinally – my collection for Nelly is launched! You can shop everything HERE 

Comments

 1. Karen says

  Hei! Hvilken størrelse har du i sequin web dress?

  Gratulerer med nydelig kolleksjon, jeg klarer nesten ikke velge!

  • Annette Haga says

   Så utrolig hyggelig å høre, tusen takk!! Jeg har den både i XS og S – men foretrekker at den ikke er helt stram! På kampanjesiden har jeg den i XS – og på bildet over her har jeg den i S :) Vil anbefale å velge den størrelsen du bruker mest i kjoler, eller å gå opp i størrelse på akkurat denne om du liker det litt oversized! Klem <3

 2. Anne says

  Du er virkelig talentfull Annette! Velvet-settet er på vei i posten og jeg gleder meg til å bruke det!

  • Annette Haga says

   Nei den er ikke gjennomsiktig :D Synes den er verken for trang eller løs i ermene, normal vil jeg si. Klem!

 3. Annette says

  Utrolig fin kolleksjon. Gratulere såå mye <3 Har bestilt sequin web dress, men lurer på hva slags type bh du bruker under slike kjoler med åpen rygg?

  Ha en fin dag videre

  • Annette Haga says

   Tusen takk!! Jeg bruker som regel ingenting under, men sånne bh-kopper som man klistrer på synes jeg fungerer veldig bra :)

  • Annette Haga says

   Det er limited edition! Men kan jo bli returer, så dersom noe du ønsker deg blir utsolgt kan det likevel lønne seg å følge med :) Klem

 4. Heidi says

  Gratulerer med flott kolleksjon Annette!!:)) Det er så utrolig mye fint at jeg har problemer med å velge! Jeg står nå mellom Web Dress i mørk blå eller Playsuiten. Men jeg lurer på (mulig du ikke kan svare meg på det), men på noen av bildene står det at modellen er 167 mens på andre 175; hva er riktig? Jeg klarer ikke å gå med altfor korte kjoler, så hadde vært greit å vite om kjolen enten ble litt lengre eller litt kortere på meg ift modellen :p
  Kjole blir det uansett – gleder meg til å få den hjem!!:))

  • Annette Haga says

   Tusen takk!! SÅ hyggelig :D Det er en feil der – modellen er 167 cm (jeg skal be Nelly om å rette det opp!). Både kjolen og playsuiten er superfine <3 Klem!

 5. Tonje says

  Kjempefin kolleksjon!!! Veldig dumt at den er limmited…… Ser det er noen få størrelser igjen, så jeg lurer på hvordan Playsuiten er i strl, stor eller liten? Bruker small til vanlig, så hvilken str av medium og x small ville du gått for?

  Lykke til videre!!

  • Annette Haga says

   Hei! Tusen takk :) Jeg synes den er normal i str, meeen den er finere heller litt oversized enn for trang – det er min mening :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *