Island om 1 måned

outfit1

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei igjen! Jeg har ikke vært helt i form den siste tiden, og nå er vi plutselig midt i februar allerede. Kjæresten min hadde bursdag på mandag, og bursdagsgaven hans fra meg var en tur til Island i mars. Som jeg gleder meg!! Har allerede booket opphold til oss på Blue Lagoon og middag på Fiskmarkaðurinn, er det ellers noen av dere som har noen gode tips? Vi skal hvertfall leie bil og kjøre en del rundt for å se den fine naturen utenfor Reykjavik 🙂 Hadde vært kult om vi fikk med oss nordlyset også, men det går jo ikke helt å planlegge.

Haha, jeg fant forresten videoen fra Costume Awards!

Jeg vet at jeg har lovet å filme leiligheten, og det har jeg planer om å gjøre denne helgen 😀 Jeg er egentlig midt i en slags ommøblering, men det får gå. Stay tuned! De siste ukene har jeg sortert og ryddet litt i garderoben, så sjekk gjerne ut profilen min på Tise (@nettenestea) der jeg selger diverse klær, sko og møbler. Er mye mer som skal legges ut, det gjelder bare å finne tiden (jeg er litt for glad i å prioritere Netflix)… Håper dere har en fin onsdag, så blogges vi igjen snart <3 PS: Hvor deilig er det ikke at det begynner å bli lysere ute??? Enorm hverdagslykke for en som hater vinteren.

Comments

 1. Bell says

  Hvilket firma leier dere leiebil fra? Jeg skal også til island, har booket blue lagoon i god tid 🙂 håper du får inn tips her, så jeg kan ta til meg litt til min tur 🙂

 2. says

  Så herlig med en tur til Island! Sørkysten er skikkelig flott, og dersom dere ønsker dere noen varme kilder for dere selv, så kan dere ta turen opp til Reykjadalur oppfor byen Hveragerdi (ikke langt fra Reykjavik). Skikkelig vakkert og flott sted! De varme kildene renner i elver nedover dalen, og øverst er det så varmt at man kan koke egg (!), men lenger ned er det gode (varme) badetemperaturer. Ekstra romantisk er det om man tar med teltet, og kanskje opplever nordlyset på nattehimmelen over seg. 🙂

 3. says

  Så flott at du skal dit en måned før meg, da håper jeg du legger ut noen tips som jeg kan følge, hehe 😉 Jeg har også booket meg inn på Blue Lagoon og middag på Fiskmarkaðurinn, 😛 Har fått anbefalt rideturene opp i fjellene så tror jeg skal henge meg på der og!

 4. Rakel says

  Var nettopp på Island, det er virkelig superfint der! Men husk å ha med gode og varme klær, jeg bommet mildt sagt på bekledningen da jeg dro dit… Vil anbefale å ha med overtrekksbukse og fjellsko, for plutselig kommer det både regn og vind og da gjelder det å stille forberedt! 😀 Jeg dro i parkas men skulle ønske jeg hadde en allværsjakke i tillegg. Other than that så dro vi langs sørkysten èn dag, det er på denne turen du blant annet finner den berømte sorte stranden. Dagen etter tok vi the golden circle, og da vil jeg anbefale å dra innom secret lagoon selv om det blir en liten omveg. En helt annen følelse enn i blue lagoon, her får du en følelse av å være mer i naturen. Men skal du bade i naturen for real så bør du dra til Reykjadalur. Det er en 3km lang fjelltur dit, men til slutt kommer du til en varm elv der det går an å bade. Helt surrealistisk å ligge i det varme vannet mens det er snøstorm rundt deg! God tur! 😀

 5. Henriette says

  Hvis du har planer om å bytte ut speilet ditt fra ballard design vil jeg veldig gjerne kjøpe det :):)

   • Henriette says

    Å, da skal jeg krysse fingrene 🙂 Du må gjerne sende meg en mail direkte også 🙂
    Er så moro at du har begynt å blogge igjen – jeg henter så masse inspirasjon fra stilen din <3

 6. Anne Kristine says

  Island er magisk! Grillmarkadurinn er også bra 🙂 ellers vil jeg anbefale gullfoss på det varmeste, SÅ nydelig! Veldig lurt å leie bil, kjør innom geysirene på veien til gullfoss også. Mange koselig kafeer og restauranter i Reykjavik, enjoy 🙂

 7. Katrín says

  Reykjavik er fantastisk! Det er mange vintagebutikker der, særlig i hovedgata laugarvegur! Finner alltid mange fine kupp der! Også vil jeg anbefale å spise på apotekid, helt sinnsykt god mat!! Andre ting som er kult i byen er å sjekke ut hallgrimskirkja, man kan ta heisen opp og få utsikt over hele Reykjavik. Dere kommer til å kose dere så mye!

 8. Hrund says

  Hei Annette, hvis du har noen spørsmål angående Islands reisen så kan jeg (ok, my norwegian is not good enough to write a comment). Anyways, I’m an icelandic girl living in Reykjavík so if you have any questions you can email me about them 🙂

 9. Rikke says

  ANNETTE!! <3 hurra!! Visste ikke at du hadde begynt å blogge igjen, så nå ble jeg skikkelig glad. Så snappen din og bare "what, blogg?".. Så kastet jeg meg rundt og åpnet macen og har kost meg sånn med de nye blogginnleggene dine. Så glad for å se at du stråler sånn, og virker som du er på et bra sted i livet nå:) syns blogginnleggene dine nå var veldig gode og personlige, så da gjør det ikkenoe at det er heller nå og da, enn at du blir kvalm av hele greia.
  Jeg heier på deg! Og gleder meg til å følge deg igjen 😀 selvom jeg sikkert ikke kommer til å gi lyd fra meg så ofte siden jeg er fryktelig dårlig til det (hehe). Stor klem fra langvarig og trofast bloggleser <3

 10. VT says

  Island er et nydelig land som absolutt er verdt å besøke. Det jeg imidlertid undrer meg over er om du har et snev av dårlig samvittighet overfor klimaet vårt hver gang du setter deg i et fly? Du reiser langt oftere enn gjennomsnittet, flere ganger innebærer reisemålene mange timer lange flyturer. Med det stadig økende klimafokuset vi har idag er det få som kan si de ikke klar over at flytransport er det desidert verste du kan gjøre for miljøet. Det handler ikke lenger om hva som er den enkeltes hjertesak, dette er noe som angår oss alle. Vi har et felles ansvar om å ta vare på jordkloden vår for generasjonene som kommer. Jeg kan forstå hvorfor noen velger å gå med pels eller bruke dyretesten sminke, men jeg kan ikke begripe hvordan du med den kunnskapen vi har idag kan ta mangfoldige flyturer i året kun for egen glede og velvære.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *