Interiør: fargerike tepper

En av de tingene jeg gleder meg til med det nye huset er å få to etasjer, og med dette to «soner» med sofa og tv.

Sofaen, marmorbordet og det marokkanske teppet fra leiligheten blir med videre, så jeg er i gang med planleggingen av stuen til 1. etasje. Eller vi, blir kanskje mer riktig å si, jeg har nå skjønt at det kan være greit å hvertfall SPØRRE mannen om han er enig i mine innkjøp før jeg legger inn bestillingene… Heldigvis er han det 😉

Har  vært litt frem og tilbake når det kommer til sofaene og fargene på dem, men har landet på at det hvite sofatrekket MÅ vekk. Altså det er så skittent at dere aner ikke, heldigvis er det veldig enkelt å bare bytte trekk, for modellen er vi fornøyde med (Kivik).

Så nå står valget mellom å kjøpe en sofa til – i enten grått eller brunt. Er vel 99% sikre på at vi har funnet sofaen vi vil ha (det blir nok brunt..) så neste steg er gulvteppe til! Og her vil jeg ha noe mer fargerikt og gøy. Litt mer bohem enn glam.
Inspirasjon:

tepper7v

Det ER så mange fine vintage-tepper på Etsy. Jeg vil ikke blogge min absolutte favoritt siden det naturligvis bare finnes 1 av den og jeg tror jeg mååå ha den. Skal tenke på det en liten stund til, bare:)

Comments

 1. Elina says

  Så kult!! Gleder meg til å følge deg og flytte-prosessen videre! Men jeg lurer på hvor du redigerer bildene i en slik collage?

  Ha en fin dag <3

 2. Ida says

  Tusen takk for tips!!

  Må tipse deg tilbake om masse vintage persiske tepper på ebay! Vi har kjøpt 2 dødsfine til max 1500 kr!
  Blir så mye hyggeligere med tepper.

  Lykke til med flytting, blir gøy å se hvordan det blir i det nye redet deres!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *