Interiør: 9 fine lamper

lamper-inspo33Noe av det vanskeligste når det kommer til innredning er belysning, synes jeg. Og det er jo så viktig!! Den fine, store Muuto-lampen som vi hadde over spisebordet på Majorstuen passer dessverre ikke like godt inn i huset (har ikke akkurat 3 meter takhøyde her…) – så den er til salgs dersom noen er interesserte.

Jeg er derfor på lampejakt for tiden, både etter taklamper, vegglamper og litt bordlamper. Å spre lyskildene rundt i rommet gir så mye hyggeligere belysning, men jeg får sånn beslutningsangst og klarer ikke velge… Tenkte derfor å samle sammen noen av mine favoritter av det jeg har kommet over så langt. Merket Globen Lightning går igjen her, ser jeg!

Comments

 1. Kari says

  Hei!

  Jeg var innom en kjempehyggelig, nyåpna bruktbutikk i Markveien på Løkka her om dagen. Den drives av ei dame som bruker helgene sine til å reise rundt omkring, på jakt etter brukte (retro) møbler og interiør. Jeg snakka med henne ganske lenge da jeg var innom, og hun har en kjærlighet for lamper. Mye av møblene hun har i butikken er i teak, også er det et bredt utvalg av taklamper, vegglamper og bord- og stålamper.

  Jeg vet ikke helt om det passer stilen dere skal ha, men jeg anbefaler deg å stikke innom! 🙂

  Jeg husker ikke eksakt adresse, men det ligger «nederst» i Markveien, på høyre side av veien, etter Leirfallsgata på høyre side. Ligger vis-a-vis en annen bruktbutikk på venstre side av veien.

  God lampejakt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *