Instagram of the week

insta-gypsyI min siste Stylista-spalte tipser jeg om instagrammeren @gypsylovinlight. Altså, jeg elsker denne profilen! Metalliske tatoveringer og bohemske smykker fra topp til tå (jeg elsker spesielt ankelsmykkene og smykket som festes rundt låret). Og det beste av alt: dersom du ser noe du vil ha, kan du kjøpe smykkene i nettbutikken Gypsy Lovin Light her! Jeg føler dette var et passende tips nå rett før sommerferien ;) Les resten av spalten min her!

// My favourite Instagrammer right now is@gypsylovinlight! So mange pretty pictures; metallic tattoos and bohemian jewelry from head to toe (I particularly love the ankle jewelery and jewelery that you wrap around the thigh). And best of all: if you see something you want, you can purchase the jewelery from the Gypsy Lovin Light webshop here! I feel this was an appropriate tip now just before the summer holidays ;) Read the rest of my column here!

Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *