Inspirasjon og klestips for gravide

gravid-inspoklærDet er ikke til å unngå at det blir litt ekstra fokus på graviditet her på bloggen, håper dere synes det er ok! Gøy å vite at flere som titter innom her også er gravide, så håper disse innleggene kan være til inspirasjon. Jeg må si jeg synes det er en liten utfordring å kle seg nå som det er så kaldt ute, spesielt mtp magen…

Jeg har en stor pinterest-mappe med masse inspirasjon til graviditetsantrekk, men 99% av dem er forbeholdt vår- og sommersesongen! Jeg vet ikke om det er mer eller mindre slitsomt å være gravid på sommeren enn vinteren, men antrekksmessig vil jeg si at sistnevnte er hakket kjedeligere. Med mindre man helst vil gjemme seg bort da 😉

Uansett. Jeg har samlet en del bilder til inspirasjon for meg selv og dere andre som er gravide nå på vinteren! Jeg elsker den helhvite looken til venstre, kjenner at jeg fikk lyst på en crispy hvit, digg bukse nå.. Bildet til høyre er kanskje ikke så altfor spennende, men likevel et perfekt hverdagsanstrekk til en regnete/slapsete dag.

gravid-inspo93En trang kjole med strømpebukse til, eller et par jeans/skinnbukser/tights med en fin genser til trenger ikke være kjedelig, noe jeg synes disse bildene over er gode eksempler på.

Når magen har begynt å «poppe litt» synes jeg det er fint å fremheve den, og ikke  gjemme seg bort i altfor store, formløse plagg. Men det er viktig at det er komfortabelt, så det jeg tenker å investere i denne sesongen er noen myke, gode gensere i kashmir og ull, ribbestrikkede kjoler og enkle topper i god kvalitet. Så får jeg heller sprite opp antrekkene med sko, vesker og smykker!

gravid973Foto her

Comments

 1. M says

  Jeg gikk gravid i fjor vår og sommer, og det var mye lettere på klesfronten 😛 Magen som strutta i fine kjoler, hehe. Nå er jeg gravid igjen og føler jeg bare går rundt i det samme. Tykke strikkegensere med litt lengde eller cardigan og topp, med tights og ecco enuksene…Haha. Får helt angst av strømpebukser som strammer på magen (og har prøvd de gravidsstrømpene), ellers hadde det blitt kjoler denne gangen også. Så fint!

 2. Tonje Cathrine says

  Takk for inspirasjon. Syntes det til tider er litt vanskelig å kle seg når magen vokser. Tok lit tid før jeg var komfortabel med å vise fram baby magen, men nå syntes jeg bare det er koselig. Ha en fortsatt fin helg vakre deg.

 3. Elisabeth says

  Føler med deg med tanke på at det er vanskelig å finne klær nå på vinterstid. Har gått masse i maxi kjoler helt til det ble for kaldt, og her hvor jeg bort er det så og si umulig å finne noen fine mammaklær av det mer moderne slaget. Den eneste plassen de selger mammaklær her er på HM, og det er selvfølgelig den minste avdelingen :p
  Men, nå har jeg da bare 9 (!!!) dager igjen til termin (1.juledag) og gleder meg masse til å begynne å bruke litt mine egne klær igjen nå 🙂

  Masse lykke til videre i svangerskapet og ha en fin helg!
  Du ser nydelig ut 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *