Inside my phone

phone-bloggDette innlegget er dedikert til Ine-Marie, som ønsket seg et «Whats on my iphone»-innlegg! Telefonen min er nok ikke spesielt spennende, og jeg har heller ikke brukt mye tid på å kategorisere appene mine, haha. Men sånn ser den ut:

inside-phone2Jeg liker best å ha alle appene mine i mapper med mindre jeg bruker de ofte, og ha alt lett tilgjengelig fra hovedsiden. Jeg forstår meg ikke på mennesker som klarer å ha appene sine spredd over flere sider, haha. Nå ser jeg forresten at jeg blir nødt til å kutte ut musikk-mappen og heller flytte de to stusselige iTunes-appene til «Produktivitet» sånn at jeg får én mappe mindre… Og kanskje bli flinkere til å sjekke mailen!

Er det noen andre som har et ønskeinnlegg? Gi meg en lyd i kommentarfeltet, så kanskje jeg lager et innlegg dedikert til nettopp deg neste gang ♡

// This post is dedicated to Ine-Marie, who wanted a «Whats on my iPhone» post! My phone is not particularly exciting, and I have not spent much time categorizing my apps, haha. But this is what it looks like! I prefer to have all my apps in folders unless I use them often, and they all must be easily accessible from the main page. I don’t understand people who manage to have their apps spread over multiple pages, haha. Now I see that I have to cut out the music folder and move the two iTunes apps to «Productivity» so I can have one less folder… And maybe get better at checking my mail! Do anyone else got a request for a certain blog post? Let me know, and next time I might make a dedicated post to just you ♡

Comments

 1. Kristin says

  Jeg vet du ikke skriver like personlig lengre, men jeg prøver med alikavell:) jeg ønsker meg et innlegg der du skriver litt om deg og forloveden din, og deres historie og slikt:)
  Ellers så liker jeg slike innlegg som det der du skrev flere ting du hadde lært i løpet av livet ditt:)

 2. Astrid says

  Jeg elsket innlegget du hadde hvor du stylet et plagg på 3 ulike måter! Dette må du gjerne gjenta ved en senere anledning. Ellers hadde det vært gøy med tips til ulike pakkekalender nå når det nærmer seg jul! I fjor hadde jeg og kjæresten en «komplement»-kalender. Det var veldig hyggelig, siden vi har et avstandsforhold. I år tenkte jeg å gjøre noe nytt, men kommer ikke på noe som ikke er så alt for dyrt. (Har tenkt på 24 ulike øl-typer, men det koster dessverre litt..) Kanskje du har noen forslag? 🙂 Klem

 3. Ingrid says

  Det hadde vært kjempegøy å se et sko/veske-innlegg! Du har så mye fint av begge deler, så hadde vært gøy å se det litt samlet 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *