Ingen vinter uten…

Annonse

OLYMPUS DIGITAL CAMERAGOODBYE SNEAKERS – HELLO WINTER BOOTS <3

De siste årene har jeg brukt vintersko fra ECCO 6 av 7 dager i uken gjennom vinterhalvåret. Dette er nemlig ikke et par sko man tar bilder av til bloggen og så gjemmer bort innerst i skapet. De er SÅ gode! Ikke bare er de varme og komfortable, men de er også bra for føttene ergonomisk. Noe som kanskje høres kjedelig ut… Men det er så viktig! ECCO lager nemlig sko som føttene ELSKER, og sålene er robuste og stabile. For vi har vel alle eid et par digge vintersko med myke såler tidligere, som kanskje verken var vanntette eller holdt på fasongen spesielt bra…?

OLYMPUS DIGITAL CAMERASko som ikke gir nok støtte har nemlig ikke bare påvirkning på føttene, men også for hele holdningen din, knærne og ryggen. Så det beste du kan gjøre for føttene er å velge et par vintersko med en solid såle, noe som også vil gjøre deg stødigere på isen 🙂 Disse har en yttersåle i slitesterk gummi som gir kjempegod demping, lammeskinnet er vannavvisende og det innvendige foret er mykt og holder deg varm på selv de kaldeste dagene.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJo eldre man blir, jo mer opptatt av komfort, ja? Og kvalitet! Og nettopp derfor elsker jeg ECCO sine UKIUK-sko når det er kaldt og guffent ute, fordi jeg er en frysepinne som elsker at skoene føles som en varm klem. Det er seriøst umulig å ikke elske disse – prøv dem i butikken om du ikke tror meg! I år har jeg blitt sponset med denne nye modellen med snøring, som også kommer i beige! <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *