In the moment

Jeg hadde egentlig lyst til å oppdatere mer under ferien, men jeg får ta det igjen nå! Jeg husker så godt den følelsen av å sitte på macen 24/7 og alltid fikse bilder, skrive innlegg, svare på mail og generelt være påkoblet hele tiden – og det er ikke noe jeg vil gjøre lengre fordi jeg føler at jeg «må», det skal være fordi jeg har tid og lyst. Og noen ganger synes jeg bare det å skulle åpne macen er litt kjipt.. Kan få en dårlig følelse av det til tider, så da lar jeg den faktisk heller bare ligge og så setter jeg heller på en podcast eller scroller litt gjennom insta på telefonen.

Jeg ble nok litt rar i hodet av å blogge på heltid, for på den tiden tenkte jeg på det 100% av tiden, uansett hvor og når, og det var viktigere for meg å få tatt fine bilder enn å faktisk kose meg. Hver kveld hadde jeg macen på fanget, det var helt utenkelig å sitte i sofaen uten den, og det er SÅ deilig å ikke føle på det presset lenger. For det er ikke verdt det, jeg synes det er så viktig å være i øyeblikket og ikke la sosiale medier og internett ta helt overhånd. MEN da jeg faktisk skulle sette meg ned og åpne macen etter noen dager uten, så funket ikke laderen. Den siste vi hadde igjen.. Så der satt vi med to macbooker og ingen ladere som funket. Hvorfor er Apple så elendig? Men likevel så bra at jeg ikke vil bytte til noe annet merke? Haha.

Det kommer flere feriebilder, men nå er vi altså hjemme i Norge igjen! Denne gangen gikk flyreisen veldig bra. Helt motsatt av hvordan det var på vei til USA, og det har nok med tiden på døgnet vi fløy. Nå var flyet vårt forsinket, og vi var ikke på flyplassen før halv ti på kvelden. Boardingen ble utsatt og utsatt, så overtrøttheten fikk full utfoldelse rett ved gaten, og da vi til slutt kom oss inn på flyet og de slo av lyset i kabinen for takeoff, da sovnet Sander på fanget mitt – noe han omtrent aldri gjør. Og da var han heeelt slutt. Da lyset kom på igjen var det bare å legge skjerfet mitt som et slags «tak» over setet hans, og så sov han helt til det var 1,5 time igjen til landing. Trengte ikke engang å gi han en flaske melk før på slutten. Helt magisk!!!!

Det var helt nedsnødd utenfor huset da vi kom hjem, og jeg synes det er så kaldt at jeg har null planer om å bevege meg utendørs i dag. Etter å ha vært sammen med så mange andre to uker i strekk ble det plutselig litt ensomt å bare være Sander og meg her hjemme. Men i morgen skal vi både på event (kan ikke huske sist jeg var på det!) og så blir det jentemiddag på kvelden, så det gleder jeg meg til. Får håpe denne jetlagen ikke sitter i så lenge, det er jo alltid det morsomste med å komme hjem fra ferie. Er feks litt usikker på om jeg skal la Sander få sove 1 eller 2 ganger på dagen i dag, vi stod nemlig ikke opp før tolv… Men det går seg nok til innen noen dager 🙂

Comments

 1. Mari says

  Har du noen gode tips til reise med baby? mat/soving/praktiske vogner eller annet utstyr? Hilsen sliten babymama som skal reise til Hawaii med 10 mnd gammel baby til sommeren ??

  • Annette Haga says

   På flyreisen: Vi reiser med vognen Carena Kobbe, som er superfin. Funker som håndbagasje, så kan ha den med hele veien til flyet. Og Jetset Bedbox + den store stellebagen vår. Her har vi oppi myyye. Pledd, kosedyr, smokker og leker ? Snacks og polarbrød, morsmelkerstatning og 5-6 tomme flasker (kjøp flaskevann på flyplassen og be om kokende vann på flyet, så blander du til riktig temperatur i flaskene), klemmeposer, smekke, bleier, stellematte og våtservietter. Sa jeg smokker? Ta med ekstra.. Sokker forsvinner fort av, så lurt å ta med ekstra par + body, genser og bukse. Lue hvis det blir kjølig på flyet. En plastpose til å legge skitne ting oppi kan også være kjekt. Men prøv å ikke overpakk, for det er irriterende å lete etter ting når man sitter trangt!

 2. L says

  Jeg lurer på om du blir super-emosjonell av å høre på musikk som du spilte mye for ca ett år siden/da Sander ble født? Jeg blir nemlig det! Musikken fra filmen Black Panther ble spilt på radioen hele tiden da og jeg blir helt shaky av å høre det nå! Tar meg tilbake til den rå barseltiden! Som var så nydelig og brutal på samme tid! Hilsen emo! 🙂

  • Annette Haga says

   Hei! Jeg tror ikke jeg helt fikk med meg hvilken musikk som ble spilt på den tiden for å være ærlig, haha 😀 Men har noen sanger på spotify som vi hørte mye på da han ble nyfødt, og da popper det frem mange minner:)

 3. Kristina says

  Hei Annette! Er så glad for at du blogger litt mer for tida, kjempekoselig å følge deg og din familie 😀 jeg lurer på en ting, har du et tips til en kameraveske til Olympus PEN? Har kjøpt meg et kamera, men nå trenger jeg beskyttelse!
  Tusen takk!

  • Annette Haga says

   Hei! Olympus PEN har jo en kjempefin tilbehørskolleksjon med masse fine kameravesker 😀 så det er mitt beste tips!

 4. Christina says

  Må bare slenge inn en kommentar om Apple her! Jeg er også Applefrelst og skjønner såå godt hva du mener. Jeg måtte nylig velge meg en ny laptop til jobb og det måtte være Windows, og jeg trodde aldri jeg skulle bli så fornøyd som med denne. Vil heller bruke denne enn Macbook Pro-en min, så sjekk ut Microsoft Surface Laptop 2 hvis du trenger ny laptop 😀

  Og forresten, gratulerer så mye med graviditet, du stråler <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *