I Stockholm med L’Occitane

Annonsel-middag739Tidligere denne uken var jeg i Stockholm på lanseringsmiddag og event med L’Occitane! Jeg koste meg masse med de andre norske og svenske bloggerne, og vi fikk servert en deilig 3-retters med fransk mat, et fotokurs om lyssetting og ikke minst lukte på nyheten Terre de Lumière, som er L’Occitan sin aller første Aromatiske Gourmand-duft. Her kommer et lite bildedryss fra kvelden:

l-middag4l-middag9l-middag73l-middag938l-middag8l-middag92l-blogg2Før middagen fikk vi en introduksjon av parfymen, som er inspirert av lyset i Provence og den gylne timen (som finner sted rett før solnedgang, når himmelen omfavner alle nyansene i gull). Og jeg forstod godt sammenhengen mellom inspirasjonen og resultatet da jeg fikk teste parfymen selv, for det første ordet jeg ville beskrevet den som må være varm.

l-blogg1Den er krydret og aromatisk men samtidig også søt og sensuell, og jeg elsker kombinasjonen av blant annet lavendel, musk og mandel! En av notene synes jeg duftet svakt som marsipan, og helheten er vanvittig god. Det første Emil sa til meg da jeg kom hjem fra Gardermoen var faktisk at jeg luktet sååå godt, og at jeg må fortsette å bruke denne hver dag :D

t9Jeg elsker den gjennomsiktige flakongen <3

Jeg har så mange favoritter fra merket som jeg bruker både daglig og ukentlig, som blant annet mandeloljene, håndkremen i shea og kroppsskrubben Almond Delicious Paste. Den siste bruker jeg alltid i dusjen for å peele, og den gjør jobben supert samtidig som den gir vanvittig med fukt. Når jeg går ut av dusjen føles det ut som jeg allerede har smurt meg inn med krem, ettersom huden blir siiiilkemyk!

Har du lyst på en gratis parfyme av i reisestørrelse? Dersom du handler for 200,- i en L’Occitane-butikk får du Terre de Lumière med på kjøpet!! Vis frem Instagram-bildet mitt i butikken eller bruk koden «GOLDENHOUR» om du handler i nettbutikken. Tilbudet varer frem til 20. mai!

Comments

 1. Andrea H says

  Hei Annette! Jeg har lest bloggen din fast i MANGE år, og synes det er helt topp at du er tilbake. Henger litt etter, så har ikke fått det med meg før nå.. haha. Synes innleggene dine alltid har vært både jordnære og inspirerende. Husker spesielt godt dette innlegget: http://frame.bloglovin.com/?post=4478771638&blog=92655&group=0&frame=1&frame_type=none&feed_order=undefined&context=&context_ids=&click=0&user=0 , som hjalp meg veldig i å ta et par valg under et tøft brudd. Takk!!
  Bladde meg litt bakover i arkivet også, og ser at alle bilder er borte:( Er det nettleseren min det er noe i veien med?
  Lang kommentar.. haha. Uansett; velkommen tilbake, kjære favorittblogger<3

  • Annette Haga says

   Hei! Og tusen takk <3 Ja jeg er klar over at alle bildene mangler :( det jobbes med å få dem tilbake.. Håper det lar seg ordne! Klem klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *