I et nøtteskall

Jaja. Det føles ut som det var i går at jeg la alle tykke jakker, gensere og vinterplagg opp på loftet, og nå må jeg ta alt ned igjen. Sånn er det når man ikke har plass til alt samtidig. Men først tenkte jeg å organisere garderoben litt bedre, og egentlig alt annet her hjemme i samme slengen. Jeg hadde tenkt til å kjøpe en av Synnøve Skarbø sine ryddebøker, men så meldte jeg meg i stedet på et online-ryddekurs som hun har i samarbeid med Bonnier (annonse) – du finner det her om du vil henge deg på! <3

Selv om vi bor større nå er vi jo flere mennesker, så jeg må rett og slett tenke litt smartere. Jeg trenger ikke 10 lignende svarte bluser hengende ved siden av hverandre, og det holder med 4 par høye hæler «her nede» – resten kan stå på loftet og hentes ned til spesielle anledninger. Dem er det jo ikke så mange av for tiden akkurat – så det praktiske, komfortable og litt enkle er førstepri. Det viktigste i garderoben min denne høsten er digge jeans i blått og sort som er høye på livet, noen fine strikkegensere og strikkejakker, skjerf, skinnjakker og kåper. Og mye basics, det er gull i hverdagen! Jeg skal vise dere noen av mine favoritter for høsten i et blogginnlegg om ikke så lenge 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERAGenser og skjerf – Holzweiler, Skjørt – Zara, Boots – Jeffrey Campbell

Sander og jeg har vært en tur på shopping og lunsj i dag, eller heeey. Den setningen ble litt mer fancy enn hva som egentlig skjedde: jeg kjøpte meg en BLT-baguette fra Burger King (på Vinterbro faktisk, der jeg jobbet som 16åring). Så spiste jeg den samtidig som jeg kjøpte nye lyspærer, håndklær til badet, et nytt duftlys og to lykter. Og så rasket jeg med meg et par gensere fra Bik Bok, siden jeg vet jeg ikke kommer til å gå opp på loftet og starte hele ryddeprosjektet før om noen dager. Meg i et lite nøtteskall.

I kveld skal jeg til Tonje på jentekveld og bursdagsfeiring med ost, kjeks & vin, det blir kos! Håper dere har en fin onsdag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *