Hvor skal vi feire jul?

1. desember allerede! Flaks at vi ikke skal ha Nemo før på mandag, ettersom de fleste kalenderpakkene hans fortsatt ligger på Posten. Jeg skal hente dem etterpå og så blir det et lite juleverksted på Emil og meg i kveld. I fjor var jeg flink kjæreste og laget til han også, men i år rakk jeg såvidt å tenke på det. Får kjøpe en sjokolade eller flax-kalender på vei hjem fra jobb:)

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEllers så gleder jeg meg sånn til å få juletreet og all pynten opp fra boden og inn i leiligheten, så det er det første som skal gjøres etter visningene er ferdige. Jeg vil ha julestemning! Har bestilt de kuleste pysjene til hele familien som jeg gleder meg til å få på døren. I år, og årene fremover kommer juletradisjonene til å bli litt annerledes, ettersom vi har Nemo på julaften annethvert år. I fjor feiret vi med han på lillejulaften, men i år blir det på selve dagen – og jeg skal for første gang ikke feire jul hjemme med min familie. Det blir så rart! Men det hadde vært enda rarere om jeg ikke skulle feiret med Emil og Nemo…

Så i år blir det feiring med Emil sin familie, og neste år blir det hos min. Tidligere har jeg alltid startet dagen med julegrøt hos besteforeldrene mine, men det blir dessverre ikke noe av i år. Så kanskje jeg kunne lurt med meg guttene mine hjem til Kolbotn på formiddagen for litt julestrømpe og kos der, hmm..

Hvilke juletradisjoner har dere – og hva setter dere mest pris på?

jul33Jeg skulle egentlig gjerne ha arrangert en ny julefest med Ugly Xmas-Sweater-tema i år, for det var så vanvittig koselig i fjor! Men jeg orker ikke helt i år kjenner jeg, så jeg får heller satse på at jeg blir invitert på en. Så nå avbrøt jeg dette blogginnlegget for å få sendt ut en mail og satt av en dag på kontoret der alle må gå med julegensere, hehe.

Det har jo tatt helt av de siste årene, og jeg anbefaler å sjekke ut Ebay og Etsy (eller lage den selv!) om man vil ha noe som ikke alle andre har. Men her er noen favoritter:

julegesere8461. Pretty Little Thing // 2. Bik Bok // 3. Cubus // 4. Topshop // 5. H&M

Har linket til nettbutikkene, men det er ikke annonselenker 🙂

Comments

  1. Therese says

    Du virker som en så varm og inkluderende bonusmamma<3 Hvordan var det å plutselig bli stemor? Hvordan er ditt forhold til Nemos mamma? Og hva sa familien din da du fant en med barn? Er du like glad i Nemo som om han skulle vært din egen? Man må vel inkludere barnet 100% for å få det til å funke med noen med barn fra tidligere forhold. Tror veldig mange flere enn meg hadde satt pris på å få lese dine tanker rundt dette temaet, vi er mange i samme båt:)

  2. Elisabeth L says

    Ååå får så julestemning av det innlegget her <3 det er så koselig at du og Nemo har så godt forhold 🙂 jeg pleier alltid å be nissen om å komme på besøk, for de små hjemme syns det er så stas! Og arrangerer vi alltid en dag med pepperkake/julekaker baking og en dag med juleverksted, der vi lager pynt (Panduro har så mange søte juleesker), pynter juletre og pakker inn gaver som ikke er til hverandre! Er så koselig <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *