Hvilken dato tror dere han kommer?

ikea-33Siden sist har vi blant annet vært en tur innom Ikea (litt random at jeg knipset det bildet til høyre, men vi skal skifte ut det røde dolokket på gjestebadet vårt, haha – er så fascinert over hvor stor magen er blitt nå!).

Nå er det femten minutter til Emil fyller 30 år, og han kommer til å starte bursdagen sin med å skru opp noen møbler i huset, og så skal vi tilbake til leiligheten og pakke ned det aller siste før flyttebyrået kommer i morgen tidlig! Åh, jeg tror det blir en lang natt.. Så denne bursdagen går nok ikke akkurat inn i historiebøkene som verdens kuleste, men i morgen får vi endelig sovet vår første natt her ❤️ Så får jeg gjøre litt ekstra stas på han senere! Jeg begynte jo egentlig på planleggingen av 30-årsdagens hans for mange måneder siden, meeen det gikk ikke helt som tenkt.. Kanskje ikke så rart 🙂

Bekkenet mitt spiller ikke helt på lag med meg for tiden, og jeg har innsett at jeg ikke klarer å gjennomføre alt jeg gjerne vil – men jeg har hvertfall klart å stresse ned og bestemt meg for at ting bare får gå i et annet tempo. Det er ikke verdt å bli helt utslitt nå – spesielt ikke siden jeg har så kort tid igjen som gravid. Her om dagen så jeg faktisk en FOT bulende ut av magen! Og da slo det meg at jeg faktisk kommer til å savne alle de små og store milepælene i svangerskapet. Det er så fascinerende å tenke på hvordan kroppen fungerer..

Nå er jeg bare veldig spent på når babyen vår bestemmer seg for å komme – og om det blir før eller etter termin den 21. mars. I babyshoweren skrev jeg ned hvilke datoer vennene mine tror han blir født, blir gøy å se om noen tippet riktig! Selv har jeg en liten følelse på 17. mars. Hva gjetter dere?

Comments

 1. says

  Fiineste magen <3 Så bra du prøver å stresse litt ned 😉 Jeg måtte også bare innse at jeg kunne ikke få til absolutt alt – og det er hvertfall ikke noe gøy å være helt utslitt allerede før babyen er kommet <3 Jeg tenkte 17. mars før jeg leste at du tippet det! Men da tipper jeg 18! hehe 🙂

 2. tina says

  Det er det samme her med armer og føtter som plutselig stikker langt ut fra magen. Utrolig fascinerende! Og som du sier blir nok også jeg å savne selve svangerskapet litt når det er over <3 Jeg går ut i permisjon på termindatoen din, så da tipper jeg nettopp den 21 mars. Det er jammen ikke lenge til du!

 3. Iselin says

  Jeg tror han kommer 1 uke over termin! Spørs om flyttingen gjør at det går raskere siden det er så mye som skjer og kroppen blir belastet en del. Vær forsiktig nå, må slappe av og spare litt energi når bebbis kommer. Vært i samme situasjon, så nyt tiden 🙂

  • Annette Haga says

   Tusen takk <3 Jeg har fått en gradert sykemelding og tar det en del med ro oppi alt også, vil jo ikke at han skal komme før tiden <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *