Høstkos!

antrekk222Håper dere har hatt en fin helg! Jeg har kost meg masse, og tatt det mest med ro. På fredag hadde jeg jentekveld med Susanne og Selma, vi sorterte babyklær, bestilte takeout og slappet av hele kvelden  – akkurat det jeg trengte ❤️

Lørdagen dro Emil og jeg rundt på noen ærender og spiste sen frokost/brunch på Laundromat. Så var planen å ha filmkveld, men jeg sovnet selvfølgelig rundt ett kvarter uti filmen.. Typisk det!

antrekk111I går var vi på Valhall og så Nemo spille fotballcup, han har blitt så flink og scoret flere mål!! Tror han har arvet konkurranseinstinktet fra pappaen sin, haha. Men det er fortsatt litt varierende om fotball er gøy eller ikke, ca like varierende som humøret mitt for tiden. For jaa, her er det humørsvingninger ut av denne verden!

Er stort sett fornøyd altså, men det er ikke så mye som skal til før det tipper andre veien. Jeg begynte f.eks nesten å gråte da jeg leste en kommentar at man ikke skal spise lakris som gravid og bare «NÅ stenger jeg kommentarfeltet for jeg ORKER ikke», selv om jeg skjønner det var godt ment altså ;) Er ikke slik at jeg hiver innpå flere kilo med lakris, men har jeg lyst på noen biter så spiser jeg det med god samvittighet.

Ønsker dere en fin uke!

Antrekket mitt består av jakke fra H&M, kjole og boots fra Nelly og veske fra YSL. 

Comments

 1. Maria says

  Du kan fint spise litt lakris uten at det er skadelig for babyen. Man skal spise bortimot en kilo i uka før det begynner å bli farlig så kos deg med god samvittighet i ny og ne med lakris :)

 2. Mariell says

  Heei.

  Må bare få unnskylde kommentaren min der jeg nevnte lakris. Jeg også tenker at du kan spise litt lakris. Men husker jeg reagerte på det når legen min nevnte at man ikke bør spise. Unnskyld!

  • Annette Haga says

   Neeii ingen grunn til å unnskylde altså, haha, jeg tolket det nok bare i verste mening og forstår det nok ikke var ment sånn :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *