Honeymoonin’

justmarriedAloha ❤️ Nå er vi i nydelige Hawaii – på fineste Maui! Tenk at vi har to uker her før vi skal hjem til Norge igjen, det er helt fantastisk. Jeg klarer virkelig ikke å skille dagene fra hverandre, og det er kanskje heller ikke så rart med 12 timers tidsforskjell..

hawaii2222Nå bor vi på Grand Wailea (Waldorf Astoria) som er et helt fantastisk hotell, og foreløpig har vi bare vekslet mellom å ligge ved bassengkanten eller på stranden. Det er så stort her, med masse restauranter, barer og butikker.

maui393Om noen dager tenkte vi å kjøre Road to Hana! Har notert meg et par steder vi skal stoppe, men hører gjerne fra dere om det er noen steder vi bør innom!

grotto33

Comments

 1. says

  Bamboo forrest var klart den fineste opplevelsen! Black sand beach er også verdt et stopp! Vi hadde en app på mobilen som kom med historier om de ulike plassene underveis på turen. Ha god tid! Veien er UTROLIG svingete og tar lang tid å kjøre!

  Kan også anbefale å se soloppgangen på Haleakala! Et absolutt must! Og en old Lahaina Luau..
  Hvis dere leier et SUP board en dag er det gode sjanser for å dulte borti havskilpadder. De er så vant til surfere at de bare ligger der når man kommer padlende..

  Ha en riktig fin bryllupsreise!
  Ha en fantastisk fin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *