- Home Decor Tip -

nettenestea-home-decor-tips-blogg-mote-interiør-nastygal.jpg

Jeg er alltid på utkikk etter nye butikker som selger kult interiør og pynt til hjemmet, og tilfeldigvis oppdaget jeg at Nastygal har sin egen Gifts + Home-kategori! Tenk at jeg har handlet derfra i så mange år uten å vite det.. Tilbudet er ikke akkurat det største, men det inneholder i alle fall litt smått og godt :) Asos har også et lite utvalg! 

Nå kom jeg akkurat hjem etter å ha vært i byen og fikset neglene, spist lunsj og knipset litt bilder. Deilig med skikkelig strålende sol i dag, selv om temperaturen er myyye kaldere enn jeg trodde da jeg våknet i morges.. Etterpå skal vi en liten tur til Sandvika for å shoppe et par ting til påskeferien, og senere skal vi ut og spise. I morgen har vi booket massasje! Åh, det er lite som slår nakke- og ryggmassasje for min del.. ♡ Håper dere har en fin lørdag!

// I’m always looking to find new shops selling cool home decor, and I recently discovered that Nastygal has its own Gifts + Home category! I’ve been shopping there for so many years without knowing it..  Asos also has a small selection! I just came home after fixing my nails and a lunch in the city. So nice with all the sunshine today, although the temperature is muuuch colder than I expected… Tomorrow my boyfriend and I have booked massages, can’t wait ♡ Happy Saturday!

Comments

  1. Julia says

    Hei!
    For en god tid tilbake hadde du et innlegg om en type collage du fikk laget av egne bilder til å ha på veggen! Husker du hvor man får laget slikt?

  2. Anne-Sofie says

    Hei :) Jeg bare lurte på om man må handle under 300 kroner fra disse stedene for å ikke få toll i tillegg? Eller hva gjør du? Kjempe fin blogg :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *