Home

Sponset frisørtime

london-497God mandag alle sammen! Jeg skulle gjerne vært lengre i London, selv om det regnet og var kjølig, så var det mer deprimerende å komme hjem til Norge.. Men helgen har i alle fall vært utrolig fin! På lørdag oppdaget vi en liten vannlekkasje på rommet vårt, så da ble vi oppgradert til en helt gigantisk suite og fikk jordbær + champagne, så var jo ikke akkurat det verste som kunne ha skjedd ;) Gårsdagens frokost spiste vi på Le Pain Quotidien, der jeg smakte matcha latte for første gang. Det ble ikke umiddelbart min nye favoritt – litt småfunky smak, men det er kanskje noe man må drikke flere ganger før man liker det ordentlig? Sunt, i alle fall! Dere har forresten kanskje sett at jeg har blitt kortere på håret? Lill Kristine hos Hendrix Hair Majorstua freshet opp fargen igjen (sponset), og jeg er SÅ fornøyd med lengden nå. Jeg har aldri angret ett sekund på at hun ble min faste frisør, bedre finner du ikke ♡

Comments

 1. ingrid says

  Hei! Jeg elsker bloggen din, du er utrolig inspirerende :)

  Jeg lurte på hvordan det går med kjærligheten? Jeg lurer fordi du aldri nevner Morten lengre, og jeg ser ingen ring på fingeren din? :) Håper uansett det går bra med deg :) Du er rå!

 2. elin says

  Hei! Lurte på når du skulle ha «månedens blogg» igjen? Savner de! Du var litt flinkere til å variere før, så tenkte bare å minne deg på det :)

 3. Malene says

  Hei.
  Hvordan går det med deg og kjæresten? :-)
  Hører liksom ikke noe til han lenger… kun Wilma en sjelden gang.

  Håper du ellers har det fint :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *