Hjemme igjen!

Sponset av NorwegianHJEM22

Hei igjen Norge ❤️ Det var en laang reise hjem… Men hjertelig TAKK Norwegian for at vi heldigvis kunne fly direkte til Oslo fra Los Angeles! Det var nemlig helt fantastisk å sette seg på det flyet og vite at vi kom til å lande på Gardermoen 10-11 timer senere… LA er tross alt en del timer ekstra enn New York, og den mellomlandingen er det veldig greit å slippe. Dessuten har jeg alltid foretrukket å reise med Norwegian, de er best på pris og jeg har aldri opplevd noen problemer. Denne gangen var vi dessuten så heldige at vi fikk sponset Premium-billetter, og da er jo flyreisen bare digg! Haha, jeg koste meg så masse jeg – med filmen The Shawshank Redemption (som jeg ikke har sett på årevis), god benplass og mulighet til å legge setet laaangt bak (jeg sov minst halvparten av reisen).

Et ekstra pluss med å reise Premium er at vi fikk Fast Track på flyplassen, og søndag kveld på LAX er et lite mareritt å stå i sikkerhetskontrollkø for å si det mildt…. Og så fikk vi tilgang til loungen før flyvningen, med masse god mat og drikke 😀 Vi fløy med Dreamliner 787, som har innovasjoner som større vinduer og en mer stille kabin – samt at den er mer miljøvennlig med 20% lavere utslipp enn andre sammenlignbare fly. Ettesom kabintrykket tilsvarer en høyde på 1800 (vanligvis ligger den på 2400 meter), reduserer dette de typiske symptomene på jetlag, som hodepine og muskelsmerter. Du kan finne mer info her 🙂

Denne uken skal vi blant annet på ultralyd for å vite kjønnet på babyen, det blir spennende! Vi blir jo glade uansett hva vi får vite der, men det blir koselig å kunne tenke på den som en han eller hun. Forhåpentligvis er alt bra. Det er det viktigste!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *