Hei igjen!

Det er over ett år siden jeg skrev mitt siste blogginnlegg, og det var først i dag at jeg leste gjennom kommentarene deres. Jeg hadde blogging så langt opp i halsen at jeg ikke klarte det før nå.. Men jeg ble jo helt varm i kroppen da jeg først gikk gjennom alle de fine tilbakemeldingene deres, tusen takk!

At jeg hadde så gode, trofaste lesere gjennom såå mange år, det er rart å tenke på det… I 2016 skjedde det veldig mange forandringer i livet mitt, og jeg har aldri angret på at jeg sluttet med bloggingen. Ikke en eneste gang. Jeg tror det var flere av dere som sikkert merket at ikke alt var på topp i siste halvår av 2015. Det mentale stresset med å «måtte blogge» hver dag, best og oftest mulig, uansett hvilken dag det er eller hva som skjer – å plutselig slippe dette, det var en enorm frihetsfølelse.

nette-vba2
I januar vant jeg min første (og siste, hehe) VBA-pris: Årets Moteblogg! <3

For min del gikk det ikke å bare trappe ned og skrive noen innlegg per uke, det måtte være alt eller ingenting.

Og nå har jeg fått det på avstand, og funnet ut at jeg ikke vil tilbake til bloggen slik den var. Det skal ikke være det som prioriteres først, og som livet mitt handler mest om. MEN lysten til å skrive innlegg og dele med dere, den er faktisk ikke helt borte.

vba245

Så jeg tenker å gi det et forsøk, å kombinere bloggingen med den nye hverdagen min, først og fremst for min egen del. Jeg savner litt å ha en slags dagbok hvor jeg kan gå tilbake i arkivet mitt osv.. Men da skal det være ekte, og ikke noe staget :) Såååå ja! Nytt år, nye muligheter: Nettenestea vol. 2!

Comments

 1. Martine says

  Ååh, herregud så glad jeg ble når jeg leste innlegget ! :D
  Jeg har savnet bloggingen din utrolig mye, bare den inspirasjonen du gir meg <3 sitter ofte å kikker innom her bare få å gå gjennom gamle innlegg til ny inpso til bilder, outfts og bare enkle tips :)

 2. Nina Kristin says

  Velkommen tilbake Annette! Veldig glad for å ha en av favoritt bloggerne mine tilbake! Håper du finner en balanse mellom jobb, hverdagen og bloggen som du trives med :) Ha en flott uke! :)

  • Annette Haga says

   Tusen takk! Ja, jeg kommer ikke til å la meg bli stresset av bloggingen, men heller ha det som en hobby når jeg har tid og lyst :D koselig at du vil følge med! Klem

 3. says

  åå ja hurra! Min favoritt-inspirasjonskilde <3 Welcome back!
  Jeg drev også å stresset med å skulle blogge hver dag – men nå har jeg funnet ut at jeg blogger når det passer meg og når jeg har noe å komme med og føler for det, og det funker så mye bedre !

 4. Tina says

  Du er tilbake!!!! :-D Sååå bra, har savnet deg som en gal. Du må huske at jeg har fulgt deg siden begynnelsen ;)

 5. Ida B says

  Åh LYKKE! Ble så glad nå! Du har vært favorittbloggeren i alle år! Gleder meg til å fortsette å følge deg :-)

 6. Kjersti says

  Såå utrolig gøy!! Har ofte tenkt på at jeg savner å titte innom bloggen din, for du inspirerte alltid så mye, og syns alltid det var så veldig koselig på bloggen din. Hele personligheten din virker bare så down-to-earth. Har virkelig savnet bloggen din, du var en av favorittene mine, så er kjempeglad for at du vil blogge litt igjen :D Ikke minst har jeg ofte tenkt når du har poppet opp på instagram-feeden min i det siste, at det virker som du har det skikkelig bra nå, og har funnet en helt egen ro. Er skikkelig glad på dine vegne i så fall :)

 7. Christina says

  Åh, nå ble jeg skikkelig glad! Du har vært skikkelig savnet, og det er godt å se at 2016 var et godt år for deg. Gleder meg masse til å følge deg videre!

 8. Linn Sarah says

  Åh Jippi!!! Har håpet at du ville begynne igjen helt siden du sluttet, så nå ble jeg glad. Du er min favoritt blogger uten tvil.

 9. Emilie says

  E N D E L I G ! Har hatt bloggen din som favoritt på toppsider i flere år. Trykker automatisk inn hver dag, og endelig var bloggen oppdatert! Fint å ha deg tilbake <3 Håper det bare blir kos for deg denne gangen!

 10. Charlotte says

  JIPPI! Så dette først nå, så nå må jeg gi beskjed til venninnene mine at de må klikke seg inn igjen! Du har vært favorittbloggeren gjennom maaange år, og jeg må innrømme at jeg har klikket meg innom jevnlig tilfelle du hadde skrevet noe igjen!

 11. Hege says

  Hurra!! Så glad jeg ble nå :D Du var i alle år favorittbloggeren min :)
  Håper du finner en fin balanse mellom blogg, fritid og jobb slik at du kan fortsette bloggingen i lang tid :) klem

 12. Birgitte says

  Herlig! Skjønte ingenting når du dukka opp i bloglovin feeden min, men dette var gøy å høre. Jeg følger med!

 13. Karoline says

  Jippi!! Du har vært savnet! Første bloggen jeg begynte å lese og endelig er du tilbake :):):)

 14. Emilie says

  Åå så utrolig gøy at du er tilbake! Nå ble jeg skikkelig glad :) Leste bloggen din helt fra starten av og du var favoritten i alle år, hihi! Glede meg til å følge deg videre :-) Klem

 15. Ellen says

  Herlig! Tenkte faktisk på her om dagen om ikke du skulle starte bloggen igjen, den blogg har alltid vært en av de jeg likte best :)

 16. Kari FM says

  Så bra. har savnet bloggen din, Din blogg var en av de første bloggene som ble sjekket ut hver dag. Skal definitivt følge deg fremover. Så fint du har funnet roen. Du som har så stor fanskare vil ikke miste oss fordi om du ikke blogger hver dag. Og alle innlegg trenger ikke være perfekte. Jeg for min del synes det er befriende om ikke alt er perfekt. Gratulerer med kjærligheten.

 17. Kristina says

  Såååå glad jeg ble nå!! Du er den eneste bloggen jeg har lest de siste årene, og har fulgt deg siden du begynte!
  Ser ut som du har det bra nå, så håper det fortsetter sånn! Gleder meg til å lese fremover :D

 18. Anne says

  For en fantastisk nyhet å oppdage på en rolig fredagskveld! Gleder meg til å følge den «nye» Annette, og jeg håper du finner en balanse som gir glede, heller enn stress!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *