Hei fra barsel

Her kommer en liten oppdatering fra sykehuset!

Lille Matheo er ett døgn gammel og jeg føler meg som en skikkelig fødekvinne. Det var jeg jo etter keisersnittet også, men denne opplevelsen her.. Herregud!! Det er det sjuuuukeste jeg har vært med på, og jeg må le litt når jeg tenker på det. Så intenst, vondt og fantastisk på samme tid. Jeg hadde egentlig det jeg vil kalle for en drømmefødsel, og jeg føler meg skikkelig heldig! Skal dele mer om det senere, tenker kanskje det beste er å fortelle den i podcasten for da blir det mer «levende» 🙂

Vi kom hvertfall inn på sykehuset natt til torsdag og kort tid senere fikk vi møte verdens fineste lillebror. Endelig!

I går fikk vi besøk av besteforeldre og Sander, og det første møtet mellom dem fikk hjertet mitt til å eksplodere. Selv om Sander synes det lille vesenet var veeeldig rart, og ikke helt skjønte hvorfor han ikke kunne klype og dra i ham. Haha, det blir spennende å komme hjem og starte hverdagen på ordentlig.

Tusen takk for alle gratulasjoner vi har fått ❤️ Nå skal vi kose oss videre og nyte denne tiden på barselhotellet til Ahus – som forresten er helt fantastisk. Det siste døgnet har jeg hatt en del etterrier og føler meg ganske øm, men det er jo ikke rart med tanke på hva kroppen har vært gjennom. Formen er egentlig kjempebra og det lille, skrukkete gullet vårt kunne ikke vært mer perfekt. Han veide 3180 da han ble født, likevel kan jeg ikke skjønne at Sander faktisk var mindre. Han er jo så liiiiten. Og lager verdens søteste knirkelyder. Nei nå begynner jeg bare å gråte her….

Comments

 1. Anette says

  Gratulerer! Så kult at du hadde en positiv og fin opplevelse!

  Nyt tiden fremover 🙂 Hilsen navnesøster

 2. Cecilie says

  Gratulerer! Godt å høre det har vært en god opplevelse og at alt er bra med dere:) nyt dagene!

 3. Maren says

  Åå så skjønn <3 to kjempefine gutter du har 😀 gratulerer så mye <3 gleder meg så til å høre fødselshistorien ! Å føde er virkelig helt fantastisk selv om det er vondt <3 Man føler seg jo som superwoman etterpå 😀

 4. Mia M says

  Åh, så nydelige dere er! Gratulerer♥️♥️♥️ Kos dere masse med lillebror fremover!

 5. Mari says

  Gratulerer så mye <3 Gleder meg til å høre med om fødselen, og hvordan det var å føde på ahus

 6. Anonym says

  Hei!
  Jeg har nettopp fått en liten baby selv og da jeg ikke produserer nok melk må vi gi erstatning i tillegg.

  Nå koker vi vann som vi oppbevarer i kjøleskap, varmer den mengden vi skal ha i vannbad til hvert måltid og blander i pulver.

  Hvordan gjorde du det? Og hva med når du var ute og måtte gi erstatning?

  Hilsen en litt fortvilet førstegangsmamma

  • Annette Haga says

   Gratulerer så masse!! Vi varmet opp kokt vann i mikroen og blandet med pulver. Skulle vi være ute en stund varmet jeg vannet ekstra sånn at det ble ok temperatur til måltid ? Hadde med pulver i stellebagen og blandet på farten. Eventuelt kan man ta med seg to termoser, en med varmt vann og en med kaldt, så blander man det sammen. Det siste tror jeg er det vanligste, men på «småturer» synes jeg vår måte å gjøre det på funket helt fint.

 7. Jeanette says

  Gratulerer ??
  Kan du lage et innlegg om hva du pakket i fødebagen denne gangen? ?

 8. Therese says

  Gratulerer! Tips til amming: multi-mam kompresser!!, litt purelan bare der det er åpne sår, pump for å avlaste hvis du får kjøttsår. Denne gangen gikk ammingen min mye bedre enn sist! Var også mye flinkere til å be om hjelp med amming på barsel.

 9. C says

  Har ikke vært innom bloggen din på en liten stund, men tenkte jeg måtte innom og se om du hadde født, og så er dette det første som møter meg. Gratulerer så mye!:D

 10. Tuti says

  Gratulerer 🙂 Nydelig baby du har fått. Å føde er virkelig den råeste opplevelsen jeg har hatt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *