have i found you

Takk for masse fine musikktips fra dere i går! Fint at man kan kommunisere på blogger syns jeg, så det ikke bare går én vei. Nå har jeg nemlig fått en ny favorittsang, den bare fant veien til hjertet mitt med en gang. Så jeg MÅ dele den med dere. «Alle» har nok sett Twilight og fått den med seg, men det var uansett først nå den gjorde skikkelig inntrykk på meg.

Jeg vet ikke helt om det er normalt å få tårer i øynene og klump i magen av å høre på den? Den er altfor fin, hvis vi ser bortfra den litt spesielle teksten. Hvis du vil laste den ned med en gang har jeg gjort det enkelt for deg: klikk her. Er jeg ikke snill, kanskje? (:

Vinneren av filmen ble derfor Heidi. Planen var egentlig å trekke, men jeg kan nesten ikke gi den til noen andre nå. Send meg derfor en mail på nette@nettenestea.com du!

Comments

 1. says

  Åh, den sangen er så utrolig nydelig. Ser for meg den scenen fra twilight når de står og danser på slutten der, hver gang jeg hører den sangen. Må nok være en av de fineste sangene i verden, spesielt refrenget! Ahh. Nydelig.

 2. says

  Faen, jeg hadde jo tenkt å foreslå den i går, men så fikk jeg ikke tid fordi telefonen ringte. ^^

  Jaja, sangen er uansett nydelig :3 En av de jeg har hørt mest på i det siste, faktisk 🙂

 3. says

  er den siden er bra laste ned side? får man virus? eller har du fått, vet du noen som har fått virus av den? 🙂

  fin blogg!

 4. says

  Aww. Så herlig å høre den sangen nå. Jeg er Twilight obssesed, så denne sangen får slutt scenen til å bare surre å gå oppi hodet mitt ;-D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *