Happyface

sko-3333Hei og hopp fra meg! Denne tirsdagen var det litt hardt å stå opp, men det er uansett deilig å komme tilbake på kontoret etter helgen. Dagen har for det meste bestått av møter og skriving av artikler, så var jeg en sving innom Pure Leaf sin nye pop-up café ved Karl Johan. I kveld blir en litt spesiell date night, for nå skal Emil og jeg straks dra avgårde til Losby Gods på prøvesmaking!

Vi har valgt ut 2 forretter, 2 hovedretter og 2 desserter, så nå skal vi smake oss frem og bestemme oss for bryllupsmenyen :D Ikke dårlig å starte tirsdagen etter langhelg med det! I morgen er det klart for Årets Stylista 2017, og det blir så gøy å se hvem som stikker av med seieren i år! Jeg skal annonsere vinneren fra scenen slik som i fjor, og forhåpentligvis er det mange av dere som kommer? Gjestelisten ble full på rekordtid, så det ligger an til å bli en bra kveld. Må bare finne noe å ha på meg…

Pssst: følg med på Instagrammen min fremover, så kan du snart få -25% på de fantastiske sneakersene over! <3 (sponset sko)

Comments

  1. Therese says

    Så kjekt at du har begynt å blogge litt igjen, spesielt når du tar oss med på noe så spennende som bryllupsplanlegging! :D Du kommer til å bli en vakker brud, det er jeg helt sikker på.

    Kan jeg spørre deg om en ting ifht. Olympus PEN e-pl8? Har du prøvd å overføre bilder fra kamera til mobiltelefon i utlandet, og isåfall, må man da betale for det? Er litt redd for å gå på en dyr smell. Haha

    • Annette Haga says

      Hei Therese:) Så hyggelig å høre! Det koster aldri noenting å overføre bilder fra kameraet til telefonen via wifi :D Så det spiller ingen rolle om du er i Norge eller utlandet. Klem!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *