Happy weekend!

f0Tusen takk til dere som bruker tid på å legge igjen kommentarer her, spesielt til det siste innlegget. Jeg synes egentlig ikke at jeg stresser eller farter mye rundt for tiden, men jeg får prøve å ta det eeeenda roligere og se om det blir bedre. Ellers får jeg be om en ekstra kontroll, bedre med én for mye enn for lite tenker jeg.

I kveld koser jeg meg hjemme alene mens Emil er i bursdag, og jeg har akkurat sett gjennom bryllupsvideoen vår og hørt opptak av alle talene fra middagen. Filmen skal jeg dele med dere snart, forresten! Men det å kunne høre alle talene på nytt i sin helhet her hjemme, det er noe for seg selv.. Man klarer jo virkelig ikke å få lagret alt i hukommelsen på en dag som er så full av inntrykk fra morgen til kveld, og jeg blir så rørt og lykkelig over å tenke på alle de fine menneskene jeg har i livet mitt. Og så er det ekstra koselig å tenke på at jeg hadde et 10 uker gammelt lite frø i magen min! Jeg hadde aldri sett for meg at jeg kom til å være gravid på bryllupsdagen min, men jeg har ikke én eneste negativt ting å si om det. All kvalme og trøtthet var erstattet med lykkerus på et nivå jeg ikke visste fantes – og jeg tenkte ikke engang over at jeg drakk alkoholfritt :) Men jeg husker det tok meg én uke å hente meg inn igjen etterpå, haha.

fuskepels02Nå skal jeg ta med macen inn på soverommet, sette på en film og sove til jeg våkner av meg selv i morgen. God helg! Xx

Antrekk: Jakke fra Asos og preggo-jeans fra Citizens of Humanity

Comments

 1. Anya says

  Hvor ser du på wahlgrens värld? Har prøvd å finne den serien kjempelenge, men visste ikke at det fantes et nettsted som sendte den i Norge! Stor klem og masse lykke til videre med graviditeten <3

  • Annette Haga says

   Jeg ser den på svenske Dplay :D det pleier å funke uten problem, noen ganger kommer det opp at jeg ikke er i riktig land men da bare refresher jeg et par ganger.

 2. Karoline says

  Hei Annette! Kan du si noe om hvordan det var å fly under svangerskapet, tenker på bryllupsreisen deres… Skal selv ut å fly i uke 9-11 og veldig usikker på om det er smart? Skal fly til Asia, 14t (!!) hver vei. Noe spesielt du tok hensyn til på reisen?

  Klem K

  • Annette Haga says

   Heei! Jeg syns det var litt mer slitsomt enn vanlig, men opplevde ikke noen spesielle problemer. Brukte støttestrømper under flyreisen:) og sørget for å drikke mye vann!

 3. Sunniva says

  Hei :-) Det er så gøy å følge deg under graviditeten, jeg har termin samme dato som deg og elsker de ukentlige oppdateringene dine. Hvilke jentenavn liker du? Trenger sårt litt inspirasjon! <3

  • Annette Haga says

   Nei, så gøy at vi har samme termindato!! :D Jeg liker sååå mange navn jeg, favorittnavnet tenker jeg å holde for meg selv dersom vi skulle få en jente en gang. Men jeg liker veldig godt navnene Leana, Filippa, Maya og Emma- blant annet :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *