Gravid – uke 27

Gravid uke 27
27 uker + 4 dager
Trimester: 2
Termin: 18. mai

Siden sist: Nå har jeg kjent liv i magen en stund, og babyen sparker som regel litt her og der gjennom dagen – riktignok aller mest på kvelden. Men det er ALLTID på høyre side!? Akkurat sånn jeg kjente at Sander lå på slutten av forrige graviditet, da han hadde funnet seg godt til rette i seteleie-posisjonen sin. Vet ikke hva sjansen er for seteleie flere ganger, men det er jo goood tid igjen før jeg i det hele tatt trenger å tenke på det. Flere andre som også har en baby i magen som kun sparker på den ene siden? Han har tydeligvis funnet seg en god stilling der inne 🙂

Pluss: Tredje trimester nærmer seg! Føles ut som jeg har vært gravid to år i strekk.. Men jeg har ingen spesielle plager, så sånn sett er jeg ikke utålmodig. Er litt trøtt og sliten om dagen, men det hadde jeg sikkert vært ellers også…. heh.

Minus: Hyppigere kynnere som kan være litt vonde til tider, og jeg merker tydelig hvordan det innimellom er vanskelig å «puste ordentlig».

Vektoppgang: +5 kg

Babyens størrelse: Barnet er nå ca 34 cm lang fra hodet til føttene og veier mellom 1,1 – 1,3 kg. Dersom barnet blir født nå vil det ha gode muligheter til å klare seg <3

Cravings: Egentlig ingen cravings. Jeg har faktisk spist mindre godis enn hva jeg pleier, for når kvelden kommer og jeg vanligvis er godt over halvveis nede i posen med smågodt, så orker jeg ikke lenger å stappe i meg like mye som før. Det holder med en bit her og der. Og deeet er uvant til meg å være.

Ukens must-have: Har begynt å sove med bbhugme-puten igjen!

Comments

 1. Karen says

  Min lå også og sparket på høyre side (sporadisk på venstre side, men da bokset han meg vel). Han hadde lagt seg med hodet ned nesten tre mnd før termin 🙂

 2. Elise says

  For en nyyydelig cardigan! Finner den ikke på nastygal sine nettisder, er det lenge siden du kjøpte den?

  • Annette Haga says

   Tusen takk! Ja, nå er det et par måneder siden – sist jeg var inne og sjekket så jeg at de har den i blå, men ikke hvit dessverre! Får håpe den kommer inn igjen 😀

 3. Christine says

  Du ser nydelig ut! Hvordan får du den varme brunfargen? Elsker at du blogger igjen. Du er definitivt den mest «ikke lage noe fasade» personen av de alle og jeg elsker å følge deg, og spesielt gjennom svangerskapene. Ikke vær så opptatt av hvilken fødsel du kommer til å havne i, tenk at «det blir som det blir» og det ordner seg uansett 🙂 Ha en fin uke!

  – Christine

  • Annette Haga says

   Tusen takk! Så hyggelig sagt av deg! Her er det nok mest et filter på lightroom som gjør meg og resten av bildet litt ekstra gyllen, hehe. Men bruker selvbruning fra St Tropez i ny og ne (på kroppen) og i ansiktet liker jeg JetSetSun!!

 4. Mia says

  Du må være verdens vakreste gravide! Det kler deg, men jeg forstår at det føles nesten sammenhengende når de kommer så tett:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *