Gravid – uke 15

Gravidoppdatering-uke15Her kommer en ny gravid-oppdatering fra den ene uken vår på Hawaii! ❤️

Termin: 18.03.2018
Gravid uke 15
14+3
182 dager igjen…

Babyens størrelse: Nå er fosteret cirka 15 centimeter, og på størrelse med et eple.

 Graviditetssymptomer: Da vi dro fra LA til Hawaii var jeg sikker på at formen kom til å bli litt bedre ettersom vi KUN har slappet av her – men jeg har ikke vært helt på topp.. Dette med varme har vært litt utfordrende, hehe. Jeg holder meg for det meste i skyggen, og blir typ andpusten av å gå opp noen trapper. Kvalmen er aller verst om morgenen, og selv om jeg spiser noen tørre kjeks før vi går til frokost, så klarer jeg såvidt å få i meg litt mat før jeg blir dårlig. Og frokosten er helt fantastisk, desidert det beste måltidet i løpet av dagen!! Så føler ikke helt at jeg klarer å spise så mye jeg vil. Bortsett fra det, så må jeg nå tisse absolutt hele tiden. Det kan gå fem minutter mellom hver gang, haha!

 Vektøkning: Ingen anelse. Men kulen på magen begynner å bli mer synlig nå :)

 Ukens must haves: Badedrakt! Jeg føler meg absolutt finest i badedrakt på denne ferien kjenner jeg.

 Cravings: Smoothie-shake med jordbær!

Innkjøp: For noen dager siden syklet vi til et shoppingsenter her på Wailea, og der hadde de en babyGap med så mye søtt, at jeg klarte ikke la være.. Der kjøpte jeg noen søte bodyer og pysjamaser :D

Kropp og forandringer: Navlen min ser litt annerledes ut nå. Den har alltid gått innover, men nå er det som at den går i «ett» med resten av magen. Den popper ikke utover, men den har blitt mindre innover-navle. Vanligvis har jeg pleid å våkne med helt flat mage, men den tid er over! Huden min har også blitt mer uren etter at jeg ble gravid, med både små og større kviser både her og der. Men den kjennes mykere ut enn hva den har pleid!

Energi: Helt ok! Jeg er ikke trøtt på samme måte som tidligere, og jeg våkner tidlig hver morgen her – men jeg er heller ikke i form til å gjøre masse aktiviteter.

Kjønn: Det blir så spennende å finne ut! Jeg har fått innkallelse til offentlig ultralyd på Ullevål i slutten av oktober, men tror ikke vi klarer å vente til det…

Navnevalg: Holder jeg hemmelig enn så lenge! Men foreløpig er det ganske korte navn som troner høyest på listen.

Hva gleder jeg meg til: Jeg gleder meg veldig til å kjenne liv for første gang. Og så hater jeg å være kvalm, så det hadde vært deilig om det ga seg snart. Foreløpig kjenner jeg meg ikke helt igjen i dette med at 2. trimester skal være så veldig mye bedre enn 1 – men det forandrer seg sikkert. Kan uansett ikke klage!

Comments

 1. Julie says

  Hei! Gratulerer med graviditeten❤ Jeg er 14+4 og har da termin 27.03. Er det idag du er 14+3 eller var det for noen dager siden?

  • Annette Haga says

   Hei! Tusen takk! Nei, ligger litt på etterskudd med publisering. I dag er jeg 16+0 :D Gratulerer til deg også!

 2. Lisa says

  Kjære Annette, det er så utrolig koselig å følge med på reisen deres! Gratulerer så mye til bryllup & baby :) <3 Kos dere masse på honeymoon! God klem fra meg

 3. Tonje Cathrine says

  Gratulerer med graviditeten. Du ser jo fantastisk ut. Jeg er også gravid i uke 13, kjenner meg godt igjenn i det du sier om å gå på do hele tiden. Føler nesten jeg bor litt på badet. Kos dere på ferie. Det er magisk ut.

 4. Katinka says

  Så spennende! Ble så glad på dine vegne da jeg leste at du er gravid. Fulgt bloggen din siden du bodde hjemme hos dibe foreldre og du har alltid vært min favorittblogger. Så glad for at du har tatt opp bloggingen igjen. Du ser så lykkelig ut siden du møtte Emil, ønsker dere alt godt :) Jeg er 28 og jeg og samber har bestemt oss for å prøve å få barn. Gikk ikke nå i september, så håper oktober er måneden for en positiv test :) Nyt siste tid på bryllupsreise!

  • Annette Haga says

   Tusen takk! :) Det blir mest sannsynligvis noe nytt på oss i 2018 ja. Eeeeelsker leiligheten vi bor i nå, men hadde vært greit med et soverom til:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *