Gratulerer med dagen

Annonse/sponset kamera17mai38717maiii

Gratulerer med dagen alle sammen <3 For en fin 17-mai feiring vi hadde i dag! Selv om det blåste og var ganske så kjølig akkurat i dag, så regnet det heldigvis ikke. I går kveld var det jo kjempestorm ute, og jeg tror minst halvparten av bladene på kirsebærtreet i hagen blåste bort!

Hver 17. mai skulle jeg ønske at jeg hadde en bunad å hoppe inn i, men i år ble det en hvit sommerkjole og et par halvkjipe hæler (riktignok ganske praktiske siden vi har trasket rundt overalt). Dette var jo både Sander sin første 17. mai og Nemo sitt første 17.mai-tog som skolegutt <3

17mai2

Se på han lille skatten her da 🙂 Fikk nesten dårlig samvittighet ovenfor Sander med tanke på hvor mye farting det har vært rundt overalt, masse bråk og en del bilkjøring, men han har sovet omtrent hele tiden.

På dager som i dag er jeg så glad i kameraet mitt Olympus E-M10 Mark III. Det er enda bedre enn PEN-kameraet jeg har brukt de siste årene, og jeg synes det er ekstra viktig å få tatt fine bilder på dager som i dag. Når det er masse mennesker og kaos som i et 17.mai-tog, så er det fint å kunne gjøre bakgrunnen helt uskarp. Dessuten elsker jeg touch-skjermen, den gjør det så mye enklere å knipse bilder med riktig fokus!! Jeg tar jo tusenvis av mobilbilder hver uke, men jeg er så glad jeg har et bra kamera til å få tatt de ordentlige fine bildene i god kvalitet som kan både fremkalles og forstørres.

17mai739OLYMPUS DIGITAL CAMERA17mai7208Etter å ha sett på toget i Lillestrøm, spist is og vært på skolen til Nemo kjørte vi tilbake til Kolbotn for å se på feiringen der. Så tok vi turen innom farmoren min for å besøke henne. Vi hadde egentlig tenkt til å avslutte dagen med grilling og kos hjemme hos oss, men så ombestemte vi oss og pakket bilen for å kjøre til hytta. Og nå er vi i Sverige sammen med resten av familien min, spiser kake og spiller spill 😀 Blir så deilig å være her helt til mandag! Xx

17mai9899917mai11

Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *