Godt nytt år!

Ja, nyttårsaften gikk vel ikke helt som jeg hadde tenkt. Men det er jo typisk på en sånn dag?

Jeg våknet opp og følte meg rar i hele kroppen, så jeg slappet av mesteparten av dagen mens Emil ordnet alt frem til gjestene kom. Og rett før vi skulle starte på middagen så begynte mitt lille oppkast-maraton, etterfulgt av feber og frysninger, og jeg orket såvidt å stå oppreist. Så jeg måtte rett og slett ditche min egen fest og legge meg i sengen før halv åtte. Jeg tittet ut av vinduet og fikk med meg litt av fyrverkeriet klokken tolv, men ellers lå jeg i sengen nesten 40 timer i strekk. På kvelden 1. januar gikk det opp for meg: jeg har ikke sett barnet mitt siden i fjor!! Haha. Stusselig start på 2019.

*fake a smile*

I går var jeg hos legen, og jeg har også vært på den ordinære ultralyd-kontrollen! Alt er bra med lille, og formen min er eeeendelig på bedringens vei. Nå gidder jeg ikke være syk mer. Så lei! Skal passe på å ta det rolig fremover og ikke stresse med noe som helst unødvendig, og ikke glemme at jeg faktisk er gravid.

Huset er fortsatt rotete etter nyttår og juletreet står og glitrer som om det fortsatt er desember – men det får jeg bare ta tak i senere. På ultralyden fikk vi forresten en ny termindato igjen, så nå har det gått fra å først være 21. mai til 12. mai og så til det som blir den gjeldende datoen: 18. mai. Ikke at det spiller så stor rolle, men hadde jeg vært førstegangsgravid hadde jeg sikkert syntes det hadde vært meeegakjedelig å «gå tilbake» en uke. Men det er jo uansett umulig å vite hvilken dag han vil komme, et lite mai-barn blir det mest sannsynlig uansett <3

Nå er det snart bare én uke til vi skal på ny familieferie, årets beste julegave var nemlig en tur til Florida. Det er jo kort tid til vi reiser at jeg såvidt rekker å glede meg. Blir helt fantastisk å få en pause fra snøglatte veier, minusgrader og slaps. Vi skal leie et hus bare 20 min unna Disneyworld så det beste av alt er at begge barna skal få oppleve det for første gang. Det eneste barneprogrammet vi pleier å sette på her hjemme er Mikke Mus Klubbhus, som Sander eelsker. Hver gang «tipp topp-sangen» kommer på, setter han seg opp og klapper i takt. Haha. Så han kommer garantert til å kjenne igjen figurene i parken. Eller jeg kan hvertfall innbille meg det.. 🙂

Håper dere hadde en fin feiring og bra start på det nye året!

Comments

 1. Karoline says

  Huff, du er ikke den eneste! Holdt ut min egen fest, men våknet 1. jan med feber, forkjølelse, verk og kvalme. Ligger fortsatt strak ut og håper jeg kommer meg til helgen i det minste! Veldig stusselig start på 2019, jaja. Herfra går det bare oppover! Godt nyttår ?

 2. Natalie says

  Godt nyttår vakre deg! Håper du føler deg tipp topp til dere skal på reise:) gleder meg til å se innlegg fra turen! Meen du. Har et lite spm da, Hehe. Hvis du var på ord. Ul nå, hvordan visste du det var enda en gutt før jul? Var dere på ul da? Lurer bare fordi jeg selv skal på ekstra ul nå neste uke, mens den ordinære er 1.feb ? så håper jordmoren kan se kjønnet midt i uke 16 da, Hehe! Stor klem til deg!

  • Annette Haga says

   Tusen takk! Vi var på en ultralyd i uke 15/16 🙂 Sannsynligheten er ganske stor for at du får vite riktig kjønn i uke 16, hvis babyen ligger «riktig» til!

 3. Solfrid says

  Hvordan er det med zikavirus i Florida når man er gravid? Er gravid og har tenkt å dra på ferie selv, men er litt bekymret for det.

  • Annette Haga says

   Hei! Jeg har vært i Florida (Orlando) en del ganger og aldri syntes det har vært noe særlig med mygg der, så er ikke så bekymret. Men tar med myggspray i tilfelle:)

  • Marianne says

   Et kjapt Google-søk viser at det ikke lenger foreligger noen advarsler fra helseorganisasjoner eller amerikanske myndigheter vedrørende reiser til Florida mtp Zika-virus. Kos deg på ferie, Anette! Jeg skal til Miami i slutten av februar, og er da ca 27 uker på vei! 🙂

 4. Hilde Elin Smenes says

  Riktig godt nytt år, Annette! <3
  Kommer «Whats on my iPhone» innlegget den nærmeste fremtid? <3 SÅ spent på det!!!

  Godt å lese at formen er bra igjen 🙂 Det fortjener du!

  Mvh, Hilde

 5. Stine Fjeldseth says

  Heia!! Æ e så enig med Hilde Elin over hær! Æ har også lyst på å se WOMI innlegg der du vis heile iPhonen din, koss du har organisert den og hvilke apper du har lasta ned / anbefala! :):):)

  Få t d før du drar t Florida, please.
  Du er _SÅ_ heldig!!

  Ønsker dæ en fin lørdag!
  Klem, Stine Fjeldseth – Mo i Rana

 6. Christina says

  Jeg fikk en 2018 mai baby! Rart det der med den ordinære ultralyden og de private! Først fikk jeg termin 10 mai og deretter 12 (dette på privat ultralyd) Deretter ble endelig termin på ordinær ultralyd, 16 mai! Og da jeg tok 3D ultralyd i uke 33 mente han at 16 ikke var riktig og at termin var hvertfall en uke før!! Hehe. Ble planlagt keisersnitt, men hadde vært spennende hvis ikke! Lykke til med ny baby:-) stor respekt for to så tette! Og tenk så stas med en lillebror for Sander. De kommer til å ha så mye glede av hverandre!

 7. Marianne says

  God tur på ferie:-) hvordan er det å få fri fra skolen såpass lenge utenom feriene? (Har faktisk barn på samme skole he he?). Kunne tenke meg en sånn Florida-tur selv-og er forsåvidt i perm også

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *