gladgladglad

Da var offisielt min pengekrise over! Har bekymret meg i det siste over at budsjettet mitt til Hersonissos vil være på 300 kr om dagen – noe som er altfor lite for min bruk. Mamma og pappa som er imot ferien har hele tiden nektet for at de vil støtte meg med noe lommepenger. Men jammen meg var ikke mamma i banken i dag og tok ut to tusen kroner i euro til meg. Og overførte ti tusen fra sparekontoen min til brukskontoen. OH YES! Skal unne meg et frisørbesøk, påstøpte negler og et par turer til solarium denne uken. I deserve it. Vi har nettopp vært i butikken og handlet mat til meg for uken som kommer, blir alene igjen så det var greit å slippe å gå hjem fra butikken (som sist husker dere…. resulterte i en sinna videoblogg). Senere i kveld skal jeg kose meg sammen med Nora som jeg reiser med på søndag. Seks dager til. Har ganske humørsvinginger for tiden men for øyeblikket er ting topp.

 

Favorittfrokosten min. Fersk loff, fersk roastbiff og iskald Nestea Peach. Nestea vet dere. Nette Nestea.

Comments

  1. says

    Heldiggris!<3 Så digg med masse penger. Det var vanskelig å velge hvilke ting i rommet mitt som skulle bort, så jeg skjønner deg=P Men måtte bare, hehe. Nestea er såå godt!<3

  2. says

    Så heldig du er! Men bra at du slipper å tenke på penger hele tiden på ferien, det ville nok lagt en demper på det hele.

    Frokosten så forresten utrolig god ut, og Nestea er absolutt den beste isteen du får i butikken ;D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *