Gi en julegave med mening

lue1Jeg vil dele et gavetips med dere i dag. Og det er å gi bort en julegave til en du er glad i, som har en litt større mening enn det meste annet. Den siste uken har jeg fått mer innsyn i hvordan Norges Blindeforbund arbeider, og resultatet håper jeg at du vil lese her (annonsørinnhold).

Dette er ikke et betalt innlegg, men jeg vil så gjerne rette oppmerksomheten mot nettbutikken iCare! Julegaver med mening er ikke et konsept ensbetydende med at du gir et kort med bilde av en geit på, og forteller mottakeren at du har donert penger.. Du kan faktisk gi bort noe skikkelig fint – og samtidig støtte en god sak.

Jeg elsker disse luene som er laget av 100% kashmir-ull, og de passer like bra til kvinner og menn, voksne og barn. Og for hver lue du kjøper, så hjelper du et menneske med å få synet sitt tilbake. Hvor fint er ikke det?

lue2Av alle de som er blinde er det hele 80% som kan få synet sitt tilbake ved hjelp av en operasjon. Her snakker vi om hele 32 millioner mennesker (!), der svært mange av dem lever i fattigdom og som går glipp av skolegang og muligheten til å ha et normalt liv.

Jeg håper du vil ta en titt innom nettbutikken iCare og se om du finner noe fint å kjøpe til kjæreste, venninne, mor eller far – i tillegg til luene er det også mange skjerf jeg synes er fine. Og som du kan gi i gave med ekstra god samvittighet!

Comments

  • Annette Haga says

   Takk! Det er en fuskepels og vest, akkurat nå har jeg ryddet dem bort (pga visning… hehe), men troor kanskje Zara eller Topshop. Klem<3

 1. Elise says

  Så herlig å se at en innflytelsesrik blogger kan fremme et godt konsept på eget initiativ uten å få betalt for det!
  Det blir mer troverdig i mine øyne når ikke ALT er kjøpt og betalt. Og takk for at du gjorde meg oppmerksom på denne nettbutikken 🙂

 2. Lise says

  Tusen takk for at du skrev om dette! Nå vet jeg hvor jeg skal kjøpe julegave til mamma 😀 Ufattelig trist at mennesker plutselig mister synet og ikke kan gå på skole osv. Her sitter jeg, helt frisk og ingenting som feiler meg. Jeg har en fantastisk familie hvor alle er friske, en nydelig kjæreste og gode venner. Likevel klager jeg og syns synd på meg selv fordi jeg har to eksamener i uka her. Livet er urettferdig og vi i Norge skjønner ikke hvor sinnsykt bra vi har det! Takk for påminnelsen, nå syns jeg ikke like synd på meg selv lenger.

  Ønsker deg en fantastisk førjulstid og masse lykke til med graviditeten <3

 3. Mari Nilssen says

  Hei! Takk for veldig bra tips 🙂 Hvor lang tid tar det etter jeg bestiller et slikt gavekort til jeg får gaven i posten? (Fant ikke noe om dette på hjemmesiden deres) 🙂

  • Annette Haga says

   Hei! Det er rask leveringstid – men kan jo fort ta litt lengre tid nå i desember pga alle pakkene som sendes rundt i landet 🙂 Klem!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *