Fuzzy & Faux: Fuskepels på budsjett

fuskepels958faux04Lille Vipps og meg på søndagstur i helgen <3

Ekte pels er naturligvis uaktuelt (!), men det er mange fine varianter av fuskepels i butikk for tiden. Riktignok er mange av dem enten veldig dyre, eller av varierende kvalitet. Jeg synes det er viktig med jakker som varmer litt (orker ikke lengre å «fryse for skjønnheten», haha), og denne over er det ikke så lenge siden jeg klikket hjem. Den er fra ASOS, både digg og varm uten å ruinere lommeboken.

Jeg har researchet litt på andre brands som fører lignende jakker til ok priser – forhåpentligvis kan det være til inspirasjon! 🙂 Jeg skulle helst hatt en litt lengre variant i mørkegrønn selv, kom gjerne med tips om dere har sett en fin modell.

fuskepels

Comments

 1. Caroline says

  Jeg bestilte faktisk den fra Chiquelle for et par dager siden (den grå). I tillegg til svart mener jeg å huske de hadde den i mørk grønn og 🙂

 2. Synne says

  Hei!
  Jeg elsker når du skriver slike innlegg med motetips eller interiørtips 😀
  Kunne du ha tatt for deg flere trender for 2018, for eksempel belter? Gucci-beltet eller Isabel Marant stoffbeltet var stort i 2017, blant annet. Hva tenker du blir den nye beltetrenden? Hvilken tykkelse/merke/materiale?
  Jeg elsker stilen din 🙂

 3. C says

  Så utrolig fin den grå pelsen din var! Lette etter den på ASOS men finner den ikke. Hva er navnet på modellen og vet du om de fortsatt har den inne? 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *