Fotballcup og serietips

fotballcup0Fotballcup i den varmen her.. Stakkars barn. Haha – jeg har så mange minner fra da jeg spilte fotball som liten (pappa var trener på laget og skulle sikkert ønske at jeg hadde litt interesse for det). DRØMMEN var å sitte på benken. Og drikke saften som jeg hadde med meg. Jeg var nok dessuten den som oftest fikk ballen midt i ansiktet, rettere sagt smelt i brillene og jeg var ikke flau over å gråte heller. Jaja, det er en her i huset nå som synes fotball er livet og det er morsomt å se hvor flink han har blitt!! Ser på youtube-filmer og øver seg på dribling dagen lang. Spent på om Sander kommer til å like fotball like mye når han blir større, eller om han blir som meg 😉 Det er jo mye annet gøy av aktiviteter han kan gå på også, men klassisk at storebror blir det store forbildet <3

99I dag har vi hatt familiedugnad her hjemme på terrassen foran og bak huset, og nå blir det taco og sesong 2 av The Handmaid’s Tale. SÅ digg å ha en ordentlig bra serie å følge med på igjen!

Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *