Forsov meg til date night

I går hadde vi egentlig planlagt kjærestekveld, men gjett hvem som sovnet klokken fire på ettermiddagen og våknet halv ti… Det kunne vært Sander, men det var nok meg. Så der forsvant den kvelden ganske greit!

Mini har fått sin første forkjølelse og alt som det innebærer stakkars, så i dag har jeg kjøpt jern og b12-vitaminer til meg selv for å forhåpentligvis få litt ekstra energi  🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hvis vi sier at gårsdagen var litt trist og gråfarget, så har dagen i dag vært skikkelig gul. Gule dager er glade dager. Jeg stod opp tidlig, hoppet i dusjen mens Sander lekte i babynestet på gulvet utenfor (han liker bare å ligge i det på morgenen), spiste en digg frokost og senere dro vi ut på en lang trilletur og endte opp med å spise lunsj på senteret. Så sorterte jeg hele garderoben vår både oppe og nede + alle sko og hyller på vaskerommet, og Emil kunne ikke hatt mer rett i kommentaren «det er helt sykt å se på hvor mye du koser deg nå»… Klapp klapp på skulderen fra meg til meg. Føles ekstra digg etter en gårsdag som gjerne kan gå i glemmeboken.

Og kjærestekvelden tok vi idag i stedet! Vi laget pizza med hvit saus, ananas, sopp og chorizo (beste!) før vi dro på kino for å se Skjelvet. Jeg satt og bet hardt i genseren min nesten hele de to timene filmen varte. Og nå har jeg fått skrekken for å kjøre bil i Oslofjordtunnelen.. neida. Men den var bra! Vi var tidlig hjemme igjen, og nå blir det sofakos resten av kvelden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *