Forlovet på Island – Video

Ååå, jeg vet ikke hvor jeg skal begynne! Island var helt fantastisk, og denne filmen synes jeg oppsummerer turen vår ganske så fint <3 Takk for alle tips! Jeg er så glad vi valgte å leie bil, sånn at vi kunne dra på roadtrip. Et innlegg med mine beste Island-tips og en bedre beskrivelse av roadtripen vår kommer snart. Jeg har aldri kost meg meg så mye på en weekendtur før!!

Av alle stedene vi besøkte er jeg spesielt glad vi dro til Skógafoss og Seljavallalaug (her er det et svømmebasseng fylt med vann fra en varm kilde, plassert midt inni en dal… En helt magisk opplevelse!). På slutten av filmen ser dere også da vi tok et impulsivt stopp på Brúarhlöð – SÅ fint! -, og gjett hva som skjedde da telefonen sluttet å filme? Dere ser kanskje at Emil tok ut noe fra lommen…. Noen sekunder senere gikk han ned på kne, og jeg skjønte seriøst ingenting, det var så uforventet men helt, helt perfekt. Det var ingen tvil om at det ble et stort JA, og hele helgen min var full av lykketårer. Jeg får fortsatt gåsehud av å tenke på det øyeblikket, jeg finner faktisk ikke ord til å beskrive det. Jeg er SÅ lykkelig ut av denne verden!!!!

Comments

 1. B says

  Gratulerer!! Nå kjenner ikke jeg deg personlig, men jeg har aldri sett deg så lykkelig som du har virket etter du ble sammen med Emil! Helt utrolig fint å se! 🙂

 2. Marianne says

  Gratulerer så mye!! Turen så herlig ut 🙂 klem fra Marianne (fast leser gjennom mange mange år!)

 3. Merle says

  Gratulerer så mye!! Dere virker så lykkelig 🙂 Og hele reisen ser så fint ut. Nå fikk jeg også lyst til å reise til Island!

 4. L-S says

  For en feelgood video! Fikk ikke mindre lyst å reise til Island nå 🙂 Og for et herlig par dere er, stråler sammen begge to. Gratulerer så mye <3 Lenge leve kjærleiken 🙂

 5. says

  Ååå, fikk seriøst tårer i øynene!! For en tur, og for en avslutning da!! Gratulerer sååå mye – dette er helt fantastisk fint <3

 6. Magdalena says

  I love Iceland so much. i used to live there for 8 years, found there love of my life, and father of my children

 7. Susanne says

  Jeg har fulgt deg siden du var russ (!), og jeg tror aldri jeg har sett deg så lykkelig som nå 🙂 Gratulerer så mye! Er forresten veldig glad for at du har begynt å blogge litt igjen, du er norges desidert beste blogger! 🙂

 8. Hege says

  Ååh, gratulerer så mye!! Som flere andre har nevnt før meg; du ser så herlig lykkelig ut, på en helt annen måte enn tidligere. Du stråler<3 ønsker dere alt godt:)
  Og jeg vil til Island etter å ha sett dette- for et nydelig sted!
  Klem fra en som har lest bloggen din siden du begynte på bi 😉

 9. Helene says

  GRATULERER!!! 🙂 dere er et så fint par! Kjenner meg veldig igjen i følelsene du beskriver rundt det å bli fridd til – det er en helt sinnssyk, ubeskrivelig deilig lykkerus!

 10. Pernille says

  For en fantastisk fin video, fikk jo tårer i øynene! Gratulerer så mye, dere stråler sammen!

 11. Elisabeth L says

  Gratulerer så mye <3 åhh, fikk så utrolig fin følelse av videoen, dere er herlige <3

 12. Anonym says

  Jeg har fulgt bloggen din i kjempemange år, og det er bare så utrolig hyggelig å se deg sånn som er etter du ble sammen med Emil. Det er på en måte ikke som med noen av de andre du har vært sammen med.

 13. Elise says

  Så vakkert! Heldig som fikk oppleve Island. Og ikke minst – gratulerer så mye med forlovelsen!! Utrolig glad på dine vegne, Annette 🙂

 14. Kine says

  Gratulerer så mye!! <3 Så romantisk!

  Et spørsmål. Husker du hadde en orange maxikjole fra Ted Baker. Du har ikke tenkt å selge den om du fortsatt har den?:-D

 15. says

  Åhh. Jeg har fulgt deg siden jeg var 14 (!!) år og det er bare så fint å se at du har det så bra! Føles nesten som at det er en venninne som skal gifte seg dette her…Gratulerer så mye med forlovelsen Annette <3 Klem fra Marte

 16. says

  Gratulerer Såå mye <3 Ønsker dere all lykke videre!! Dere er så herlige sammen :)) Videoen var så søtt laget<3 Hvilke programmer bruker du til å få laget en sånn film?

  Ha en superfin søndag:)

 17. Emilie says

  Hei. Gratulerer så mye. Bare av nysgjerrighet, hva skjedde med han som fridde til deg på Maldivene ?

 18. Marie says

  For en utrolig koselig film snut <3 Skal til Island selv om 2 uker, gleder meg enda mer nå. Leide dere bil på forhånd, booket ander ting på forhånd? Og the blue lagon, bestilte dere på nettet før?

  • Annette Haga says

   Åh, kos dere masse!! Vi la inn bestilling på leiebil, hotell, blue lagoon og restaurantene på forhånd:) God tur!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *