Forkjølelse og første rulling

Annonse: sponset genser fra Holzweiler <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skulle ikke tro det var mulig å bli så forkjølet midt i varmeste juli, men her er jeg. Har til og med smittet Emil, og det skjer ikke ofte. Jeg vasker hendene typ hvert kvarter, men enn så lenge virker det som om immunforsvaret til Sander fortjener en medalje. Han nyser litt, men ellers er han fin i formen og spreller rundt. Man skulle ikke tro at man synes det var så stas at en baby plutselig klarer å snu seg fra rygg til mage, men ALT er stas når det er sin egen lille… Det verste var at han bare lå på ryggen og koste seg i babygymmen mens jeg ryddet kjøkkenet, og i løpet av noen sekunder da jeg IKKE FULGTE MED, så bestemte han seg bare for at nå, nå er det på tide. Jeg filmet han i tjue minutter i strekk etter det, før jeg endelig fikk det på film og senere gjorde han det 7-8 ganger på rad. Plutselig er det blitt så gøy å rulle rundt at han prøver på det selv når han sitter i vippestolen. Føttene skal også gjerne være inni munnen. ALT skal helst være inne i munnen. Jeg har gnagsår på hånden 🙂

Nemo er endelig kommet hjem etter fire uker i Thailand, så nå skal vi kose oss alle fire + mine foreldre på hytta i Lysekil. Ha en fin helg! Og kom gjerne med spørsmål til neste ukes Q&A dersom det er noe du vil jeg skal svare på <3

Comments

  • Annette Haga says

   Åh det vet jeg ikke dessverre! Tipper den kommer i butikk snart hvertfall om den ikke er det allerede:) Superdigg!

 1. Elisabeth L says

  Hvordan går det med arret etter keisersnitt? Har du fått noen kremer som skal gjøre det mindre synlig?

  Hva var det beste og det verste å gå gravid?

  Hvis Sander hadde vært ei jente, hva hadde dere kalt babyen? 🙂

  Hvilken seirer ser dere på nå som du kan anbefale?

  Masse god bedring <3

 2. Tine says

  Har alltid elsket stilen din, og lurte på om det er mulighet for å få en ordentlig housetour? 😀

 3. Hanne says

  Så herlig! Har selv en liten gutt på fire uker, og en gutt fra før på 2,5 år. Det er jo så artig med alle disse fremskrittene og de magiske øyeblikkene innimellom. Jeg synes du skriver så fint om mammarollen, og jeg elske slike innlegg. Du virker som en utrolig god mamma<3 ønsker deg en fin lørdag!

 4. Linn says

  Hvordan overlevde du de 3 første mnd av graviditeten? Jeg er så uggen og sliten at jeg nesten ikke skjønner opp-ned på meg selv.
  Fant også mye trøst i at du delte historien din da jeg satt midt oppi det samme selv i uke 12!! Takk for at du deler <3

 5. Anonym says

  Hvordan hadde du taklet det om Emil hadde prioritert egne hobbyer og egentid når du gikk gravid? Da snakker vi flere timer i ukedagene og 4+ timer i helgene, hver dag og hver helg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *