Forelskelse og bekymringer

selfie--bloggJeg hadde ikke forventet så mye respons på det forrige innlegget, det har kommet inn så mange fine meldinger angående amming både her på bloggen og Instagram, tusen takk! Jeg tester alt som testes kan, og så håper jeg det blir bedre. Kommer til å lage et oppfølgingsinnlegg litt senere – om hvilke tips som har funket/eventuelt ikke funket for meg 🙂

Det har vært noen litt frustrerende dager, så jeg har prøvd å fokusere på alt det positive. Masse babykos!! Du vet den følelsen når du er SÅ sinnsykt forelska, bare går rundt og smiler og føler deg helt tullete? Sånn har jeg det. Hver gang jeg lukker øynene så ser jeg bare ansiktet hans for meg. Fineste lille gullet vårt! Og ikke minst: fine mannen min, som er den beste pappaen han kunne fått.

Det spiller liksom ingen rolle at det flyter rot her og der, det kan jeg ta tak i når formen er bedre. Ellers er vi skikkelig bortskjemte når det kommer til søvn – enn så lenge 😉 Det er heller sånn at jeg våkner av meg selv og kaster meg over sengen hans for å se at han fortsatt puster, noe han heldigvis alltid gjør. Krybbedød er virkelig mitt verste mareritt. Eller at jeg skal falle ned trappen mens jeg holder han i armene mine. Haha, ååhh alle disse bekymringene altså…

Nå så skal vi ta med Sander en liten tur til mamma og pappa, og i kveld skal vi finne en film å se på. Rart å tenke på at jeg skal være hjemme i ett år og ikke kommer til å merke så mye forskjell på helg og hverdag. Blir mye sofakos på oss for tiden, med Sander sovende enten liggende på en av oss eller i babynestet imellom. God helg! <3

Comments

 1. Emma says

  Hei!

  Gratulerer med den lille – nyt tiden som er nå ❤️❤️

  Vil bare gi et lite tips. Vær litt forsiktig i forhold til å la han sove såpass lenge om natten. Min lille gjorde også det i begynnelsen, dette endte dessverre med at melkeproduksjonen aldri kom seg dit den burde (og igjen betennelser, tette melkeganger etc). Nattamming er utrolig viktig og det er om natten produksjonen jobber mest og settes mest i gang. Så det kan være innmari viktig, spesielt nå i begynnelsen. 🙂 🙂

 2. Karoline says

  Lurer veldig på hvordan du tar svangerskapspermisjon. Tar du 80% lønnet og 52 uker? Jeg får selv en prins i August, og ønsker å være hjemme så lenge som mulig, men har hørt det er mer lønnsomt å ta ut 100% lønnet i 42 (eller hva det nå er) uker. Er så usikker, så er derfor jeg spør – ikke for å grave 🙂 svar gjerne på mail hvis du ikke vil svare i kommentarfeltet.

  • Annette Haga says

   Hei Karoline! Jeg tar 100% og tenker å ta litt ulønnet permisjon etter disse ukene 🙂

 3. Mari says

  Hei❤️ gratulerer så mye med gullet! Fra en ammende mor til en annen, jeg slet i starten med mye smerter/sår. Du har sikkert fått mange gode råd og man skal være forsiktig med å si hva som funker for seg selv da det er så individuelt hvordan man opplever amming. Men jeg skriver forsiktig at for meg ble sårene og alt det vonde borte når jeg sluttet å bruke alle kremene/plastrene. Jeg bestemte meg for å se om kroppen kunne ordne opp selv. Etter hver amming smurte jeg på litt morsmelk på brystet der det var sårt, så lot jeg brystet lufttørke før jeg tok på ammebh. Borte ble sårheten og ammingen ble noe positivt.

 4. Anja says

  Jeg forstår at du får så mye råd, og at det kan være litt vel mye. Men et til må jeg bare komme med; ikke lufttørk etter amming. Smør på purelan og ha ull innlegg på i amme bhen. Det er fra gammelt av at det skal lufttørkes. Google it ! God påske 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *