Forbokstaven til den lille <3

Ah, denne uken har jeg vært så trøtt og kjempet meg gjennom jobb hver dag. Jeg jobber fortsatt 100% og håper formen holder seg så jeg kan fortsette med det frem til permisjonen begynner! Heldigvis har jeg ikke en fysisk krevende jobb og kan ta meg friheten til å ha hjemmekontor litt oftere. Godt er det!!

fuckoff0Nei, nå er det rart å tenke på at jeg faktisk ikke har så lenge igjen som gravid..  Jeg må si absolutt har vært heldig som ikke har hatt noen større plager – men det har likevel vært og fortsatt føles tungt til tider, og jeg har ikke akkurat elsket hvert sekund. Selv om jeg helt sikkert kommer til å savne å være gravid senere, det er jo så koselig å kjenne liv i magen (men også litt stressende når jeg synes det er en stund siden jeg har kjent noe) og glede seg over utviklingen til babyen for hver uke. Man går hele tiden rundt med så mange forventninger og drømmer.

Aller mest slitsomt har det faktisk vært med alle hormonene, bekymringene og følelsene – som sikkert ikke kommer til å forsvinne med det første heller, siden jeg forhåpentligvis får til å amme en god stund.. Stakkars mannen min har virkelig fått sett meg på det verste – og måttet takle mange rare situasjoner og utbrudd, hehe. Tanken om at noe fortsatt kan gå galt, den sitter fast i hodet mitt hver eneste dag enda, så jeg gleder meg egentlig til å bli ferdig og få møte lille gutten vår som forhåpentligvis er helt frisk og fin. Man skal ikke ta noe for gitt, men jeg skulle gjerne ønsket at jeg klarte å tenke eeeenda mer positivt enn hva jeg gjør til tider.

Bildet over røper forresten forbokstaven hans! ❤️

Nå venter jeg på at Emil og Nemo skal komme hjem, og helgens agenda består av hundepass, KOS, god mat, kino og avslapning. Og litt rydding i skuffer og skap, om kynnerne roer seg 🙂

Comments

 1. Tonje Cathrine says

  Kjenner meg så godt igjenn i det du skriver. Skulle ønske jeg kunne kose meg å slappe av mere som gravid, men det er mange bekymringer for den lille i magen. Sånn blir sikkert mamma livet i mange år fremover. Spennende å høre hvilket navn dere har valgt til den lille prinsen. Ha en fin helg vakre deg.

 2. Christina says

  Jeg tipper gutten skal hete Sigurd eller Samuel 🙂
  Lykke til med resten av graviditeten.

  Selv venter jeg en jente i mai og jeg kjenner meg veldig igjen i det du skriver om bekymringene og følelsene.
  Koselig at du er så åpen på bloggen, spesielt siden jeg er gravid selv og det er godt å høre andres erfaringer. Takk 🙂

  • Annette Haga says

   Den sorte er fra Ferm Living, den med mønster har jeg lånt av mamma- så det vet jeg ikke:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *