Før livet blir snudd på hodet

Hvit kjole: Asos
Mønstrete kjole: Ganni
Sneakers: Roots
Veske: Mango
Solbriller: Nelly

Her er en liten vårlig outfit fra gårsdagen, etter en runde med selvbruning ble leggene plutselig hakket klare for den nye årstiden. Det har kommet gule blomster i veikanten dere. Og jeg nyser konstant, så det må jeg si er to tydelige vårtegn.

Dagene mine for tiden handler om å oppdatere itunes og se om statusen på podcasten har endret seg fra «submitted for review». Det har den ikke enda. Men jeg håper det skjer veeldig snart! Vi har så mange kule ideer for temaer å ta opp fremover, så jeg kjenner meg litt utålmodig og spent på om dere vil like det. Jeg har faktisk gått med på at Emil kan få spille inn opptak fra under fødselen og det kan jo hende jeg angrer på når vi først er der.. I dag har jeg hengt hjemme hos mamma og pappa, spist meg noen kilo tyngre på brownies og var helt sikker på at jeg begynte å få rier. Falsk alarm da, det gikk over… Men hver dag er det som om det gjør litt vondere i kroppen, det stråler ned i rumpa og er tidvis ganske ubehagelig å gå. Kjenner meg på en måte litt klar for å få tilbake kroppen min for meg selv igjen, samtidig vet jeg jo ikke om dette er siste gang jeg går gravid.

Det er jo koselig å kjenne sparkene hans, men det er bare så innmari heftig denne gangen!? Føles ut som om han roterer seg 360 grader der inne og kickboxer både opp og ned, til høyre og til venstre. Med Sander som lå i seteleie kjente jeg hele tiden en stor klump – altså hodet – helt øverst, men nå aner jeg ikke hvilke kroppsdeler som er hva. Preglife kan melde om at det er 53 dager igjen, så blir spennende å se om fødselen blir før eller etter termindato denne gangen. Fødebagen bør jeg kanskje vurdere å pakke etterhvert… Jeg skal bare sortere det uendelige lasset med babyklær først, finne ut hva mini skal arve og hva som kan gis videre. Og så trenger vi en stasjonsvogn… Lurer på hvordan det blir med sommerferiens bilturer frem og tilbake til hytta, med TO baby-bilstoler + en åtteåring i baksetet der, haha.

I kveld skal Emil se kamp, så jeg skal lese bok! Må utnytte sjansen nå mens jeg foreløpig har alenetid fra kl 19-08, dette livet blir nok snudd på hodet før jeg vet ordet av det. Hvertfall for en periode – men helt ærlig tror jeg sjansen for å få to sovebabyer er ganske liten..

Comments

 1. Therese says

  Gleder meg sånn til å høre på podcasten deres! Hvilken dag skal være deres faste dag for ny episode? Jeg håper mandag, syns alle har torsdag, og resten tirsdag ;p
  Kunne du forresten skrevet litt pm hvilke jentenavn dere ville valgt hadde der vært jente denne gangen? Eller om Sander hadde vært jente? Skriv gjerne om guttenavn og, men har forståelse for at dere ikke vil avsløre hva han heter enda. Men kanskje noen av alternativene dere hadde kan nevnes? Tror vi er mange som syns navn er sykt spennende! Ha en fin uke!!

  • Annette Haga says

   Takk for forslag!! Nå vil vi bare få den ut asap, så tror den blir tilgjengelig i dag 🙂 tenker onsdag kan være en fin dag! Har vært inne på tanken på mandager også, får se an etterhvert når vi er i gang! Nå har vi vært sikre på navnet en god stund, men jeg liker veldig godt disse:

   Victor, Leon, Noah, Elliot, Vetle, Lion, Oscar, Benjamin!

   Noen jentenavn jeg liker godt: Emma, Celine, Louise, Anya, Sienna, Elena, Jessica 🙂

   • Tuti says

    så kjekt at dere likte navnet Elliot. Det heter gutten min. Jeg håper bare at det blir ikke altfor populært, hehe.

 2. Tine says

  Hvilken selvbruning bruker du under graviditeten? Har ikke turt å kjøpe noe, for hører så mye om at mange selvbruninger inneholder farlige ingredienser for babyen :/ har du noe erfaring rundt dette og kanskje funnet en som er mer organisk? Da tar jeg mer en gjerne i mot tips 🙂 du ser forresten nydelig gravid ut, du har en glød som JEG absolutt ikke kan skryte på meg for tiden.. full av hormonkviser, men satser på det kommer seg etter hvert. Det er i alle fall verdt premien <3

  • Annette Haga says

   Hei! Jeg bruker St Tropez mousse! Har egentlig bare hørt at man skal være forsiktig med spraytan pga noen stoffer osv.. Men det får man jo kjenne etter selv, hva man føler seg trygg på!

 3. Vilde says

  Jeg fikk to sovebabier så det kan skje. Nummer to lager litt mer litt, men ellers er de like harmoniske og smilende begge to. Og det er helt utrolig hva minstemann lærer av hun eldste. Vi har ca samme aldersforskjell som dere. I tillegg har mannen min er fra før som er ni år. Masse gøy å se frem til. Berlingo og superb er biler med god plass i baksetet

 4. Lone says

  Hei 🙂 Har et spørsmål som ikke er relatert til dette innlegget; men hvor fikk dere tak i de høye vasene som dere brukte på bordene på bryllupet dere? Har søkt overalt etter noe lignende..

 5. Ina says

  Du ser helt fantastisk ut!

  Angående bil. Sjekk ut vw multivan 🙂 Masse plass og luksus følelse 🙂 Finnes ikke bedre bil når man har stor familie 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *