Flytteplaner og babyshower

OLYMPUS DIGITAL CAMERADen siste uken har vi vært på et par visninger, og endte faktisk opp med å være med i budrunde! Innerst inne visste vi vel egentlig at den kom til å gå mye høyere enn max-grensen vår, så det var ikke noe sjokk at vi ikke fikk den. Men uansett, gøy med litt adrenalin i hverdagen! I prinsippet kunne vi jo ha endt opp med å være høysbydende og sittet der med ny leilighet. Så vi skal fortsette å titte videre, og på søndag er det en del visninger jeg vil dra på 🙂

Vi er egentlig åpen for det meste, men det bør være 3 soverom og større enn 100kvm (som vi bor på i dag). Før jeg flyttet hit til Majorstuen var jeg faktisk på leilighetsjakt i 8 måneder (!) hvor jeg bodde sammen med lillebror på Skøyen i mellomtiden – jeg som egentlig kun pakket med meg klær og ting for max 1-2 måneder. Nå er det jo ikke akkurat noe hastverk med å flytte, vi trives jo veldig godt her, så null krise om det heller blir noe av til våren eller neste høst. Selv om jeg gjeeeerne skulle begynt å innrede babyrommet allerede nå! ❤️ Praktisk sett hadde det vært veldig greit å ikke være høygravid/stå med en nyfødt baby midt i flytteprosessen… Selve flyttingen er jo aldri noe gøy uansett, så det er mye rydding og organisering her hjemme for tiden, rensking av alt mulig i skuffer og skap. Noe som forøvrig er deilig å gjøre UANSETT! Elsker følelsen av å få mer oversikt og bedre plass.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAI går kveld hadde vi babyshower for beste Kaja!! Jeg har faktisk bare vært i én babyshower før og det er mange år siden, så det var skikkelig hyggelig ❤️ Ekstra gøy var det at vi klarte å overraske henne, og så koste vi oss med masse god mat, fine gaver og samtaler. Du vet du begynner å bli gammel når nesten 50% i rommet er gravide, haha. Både hun og babyen fikk så mye fint, og jeg er så glad jeg har flere venner jeg kan dra på trilleturer med i permisjonstiden.

 I kveld blir det datenight på Publiko, så det gleder jeg meg til. Håper dere har en fin helg i vente! Xx

Comments

 1. Stine says

  Hei søte! 🙂 Håper vi får følge prosessen med flytting og interiør!
  Alltid like spennende å se noe nytt for inspirasjon og tips! 🙂
  Håper du får en super helg! <3

  • Annette Haga says

   Tusen takk! 😀 Ja, gleder meg masse til det. Skal blogge mer om interiør etterhvert ja, gøy å høre at du er interessert i det!

 2. Tonje Cathrine says

  Du ser fantastisk ut om dagen Anette. Lykke til med leilighets jakten. Tenker dere på område rundt Majorstuen? Ha en fin helg.

  • Annette Haga says

   Tusen takk 😀 Vi er åpne for mye, det blir mest sannsynlig ikke Majorstua mtp hvor «lite» man får for pengene her… Så tenker kanskje det beste hadde vært rekkehus, så da må vi nok mer i utkanten av byen. Men får se hva vi lander på!

 3. Maria Elise says

  Hei! Har du noen tips til hvordan man kan takle kjærlighetssorg?

  Jeg går gjennom et nylig brudd, noe som er veldig vanskelig. Vi har de samme vennene og vi kommer derfor til å se hverandre mer etterhvert når sjokket er over. Har du noen tips til hvordan vi skal klare å omgås? Han slo opp fordi han mista følelser, etter to år. Mine følelser er fortsatt de samme og håper bare på at han skal angre. Jeg vet jeg ikke burde håpe på det og heller komme meg videre, men det er så vanskelig. Vet ikke hva jeg skal gjøre.

  • Annette Haga says

   Skjønner veldig godt at det er vanskelig!! Jeg tror nok det blir enklere etterhvert som tiden går og du har kommet deg litt mer videre, enn så lenge ville jeg nok prøvd å tatt mest mulig avstand. Selv om det sikkert ikke virker sånn nå så blir det forhåpentligvis enklere etterhvert <3 Klem!

 4. Anine says

  Hvor har det blitt av Wilma? Lenge siden vi har sett noe til henne..:)

  Så spennende med leilighetsjakt!! Ser dere etter sted å bo bare innenfor ring 3, eller kunne dere tenkt dere feks Bærum? Husker du bodde på Jar før:) Kunne du tenkt deg det igjen?

  • Annette Haga says

   Wilma bor hos pappaen sin:) Vi må ikke bo i Oslo, men siden sønnen til Emil bor i Lillestrøm blir det eventuelt noe nærmere den veien – så vi titter ikke i Bærum 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *