Feriemodus og cashback

Annonse

cof
cof
Nå har vi snart vært her i en uke og feriefølelsen har kommet for fullt. Er veldig glad for at vi skal være her i 1,5 uke til!

I kveld bestilte vi takeaway til huset og valget falt på Panda Express. En av mine favoritter innen fastfood! Jeg har ikke telling på hvor mange ganger mamma og jeg har sittet på ulike food courts rundt om i USA og spist hver vår orange chicken med fried rice til. Nam! Noen som vil ta ansvar her og få startet opp dette i Norge? Gjerne på Kolbotn. Takk på forhånd <3

En annen ting jeg pleier å gjøre når vi leier hus her borte er å nettshoppe fra amerikanske butikker og få det levert på døren med express-levering.. Denne genseren er ny, fra Nastygal! 😀 Bare «litt» varm her borte, kan du si. Toppen er fra River Island og shortsen er en gammel en fra Levis. Min faste følgesvenn på hver eneste ferie siden jeg fant den på Urban Outfitters for maaange år siden.

cofJeg vil forresten tipse om en superbra cashback-kampanje som Olympus har frem til 15. januar! Hvis du kjøper ett eller flere av de utvalgte kampanjeproduktene (alt fra kameraer til ulike objektiver), kan du registrere deg og få tilbakebetalt opptil 1.000 kr direkte på kontoen din. Dette gjelder uansett hvor du har kjøpt produktet, så lenge det er i Norge.

Her kan du altså spare masse penger, så lenge du husker å registrere deg for cashback innen 15. februar 2019. Produktene må kjøpes innen 15. januar, mens registreringen kan du gjøre inntil en måned etter dette! Noe å tipse kjæresten eller familien om, dersom du har et Olympus-produkt på ønskelisten til jul kanskje? 🙂 Jeg er SÅ fornøyd med mitt Olympus E-M10 Mark III.

Klikk deg inn her for å se kampanjen, hvilke produkter du kan spare penger på og hvordan du får tilbake penger etter kjøpet.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *