Ferdig med designervesker

28juli30Jeg har kjøpt meg en nye veske! Og det fikk meg til å tenke på designervesker, og at jeg mest sannsynlig aldri kommer til å kjøpe en igjen.

Jeg husker faktisk ikke hvilken det var jeg kjøpte sist, men jeg har jo en liten samling fra årene 2010-2016. Jeg ser mange fine vesker overalt som jeg ikke hadde sagt nei til, men jeg har allerede brukt så altfor mye penger på det… Og det er helt ok, for jeg kjøpte dem da jeg hadde en mye bedre månedslønn enn jeg har i dag – og på den tiden hadde jeg egentlig bare meg selv å tenke på. Men man blir jo virkelig ikke lykkelig av ting, tipper heller det er sånn at man kan kjenne seg ulykkelig dersom det er massevis av ting man har lyst på, som er uoppnåelige. Nå snakker jeg såklart ikke om de basic tingene alle trenger, men alt det materialistiske man fint kan klare seg uten. Fine ting kan gi en kortvarig god følelse, men det går jo over på rekordtid. Og da er det kjipt å tenke på at man egentlig kunne ha brukt pengene på noe annet.

Mange er flinke til å spare og ofrer både det ene og det andre for å ta seg råd til noe dyrt – og det skjønner jeg veldig godt. Jeg hadde sikkert spart til en designerveske dersom jeg ikke hadde noen. Men jeg kommer aldri til å leve på nudler og knekkebrød i ukesvis for å kjøpe meg en dyr veske til, det er så fullstendig uaktuelt og jeg er fornøyd med de jeg har. Dessuten er det så mange fine vesker som ikke koster tusenvis. Denne er fra Mango 🙂

b33I dag har vi vært hele familien på Trampolineparken som ligger bare noen minutter unna her vi bor. Jeg er den ene personen som får strekk i nakken av å bare hoppe, jeg tok ikke salto engang, haha. Nemo synes det var stas, Sander sov mesteparten av tiden og virket sykt fascinert av hele opplegget da han våknet. Masse lys, masse musikk, masse mennesker… som plutselig snurret rundt høyt oppe i luften – han kan ikke ha skjønt stort.

Etterpå dro vi videre for lunsj og da vi kom hjem endte det med at overstimulien/overtrøttheten kicket inn. Blir imponert over de som klarer å farte rundt med babyene sine hele tiden, for det er jo ikke akkurat like lett å legge til rette for søvn når man plutselig må ta babyen inn/ut av vogn, bilstol osv 🙂 Ikke like lett som når man er hjemme hvertfall, men det blir jo litt ensidig om man ikke skal gjøre annet. Det har hvertfall vært en koselig dag som jeg avsluttet med å ligge ute i solen og jobbe med brunfargen, og nå regner det. ENDELIG, sier jeg bare. Perfekt at det kom nå på kvelden <3

Comments

 1. Therese says

  Så enig med deg! Jeg kan av og til få en litt uggen følelse når jeg tenker på alt jeg bruker penger på som jeg «egentlig ikke trenger.» Og hvis jeg da i tillegg skal kjøpe vesker til 5-20.000, når det finnes mange fine vesker til en tusenlapp, så blir det for dumt rett og slett. Tanken på at mange barn (og voksne) rundt om dør fordi de ikke har mat, og at jeg skulle gått og kjøpt meg en dyr veske gjør meg kvalm. Selvsagt skal vi få lov til å kjøpe oss ting selv om mange andre har det verre enn oss, men jeg synes alle bør ha i tankene at det virkelig ikke er dyre designervesker som gjør oss lykkelige og at det f.eks er mange babyer som dør hver dag pga. dehydrering/matmangel. Syns du er en av de bloggerne som formidler sunne verdier og stikker derfor innom bloggen din fortsatt. God søndag <3

 2. Mette says

  Dette var gøy å lese. Jeg tenkte på din blogg tidligere i dag, og tenkte at din blogg var mye mer fokusert på dyre vesker, mote, interiør og reiser tidligere, enn nå. Din blogg/innlegg/meninger viser et mye mer hverdagslig preg nå. Jeg syns uansett at din blogg er veldig bra, og jeg får masse inspirasjon av bilder, meninger og tips du kommer med!

 3. Mari says

  Hei! Kunne du skrevet et innlegg om dine hår-rutiner? Hvilke produkter bruker du, hva gjør du etter vask? Spør fordi du har helt nydelig hår.

 4. Ida says

  Hei! Tenker du å selge noen av veskene dine? 🙂 Har alltid digget den lille svarte Gucci vesken din med gull-detaljer.. 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *