FAQ

FAQDet er så lenge siden sist jeg hadde spørsmålsrunde! Men jeg har samlet opp en haug med spørsmål som har blitt stilt i løpet av den siste tiden. Så i dette innlegget får dere forhåpentligvis svar på en del ting dere har lurt på innenfor forskjellige temaer, og kanskje dere blir enda bedre kjent med meg 🙂

Hvilken rase er Wilma? Hun er en  cockapoo/cockadoodle – blanding av engelsk cocker spaniel og labradoodle (puddel og labrador). En suuuperfin miks, og vi har vært veldig heldig med personligheten hennes ♡

Hva har du gjort etter videregående og frem til nå? Jeg var russ i 2009 og etter vgs begynte jeg rett på BI (Markedsføring). Jeg fant fort ut at det ikke var noe for meg, så jeg sluttet etter et par måneder, rett etter jeg hadde flyttet fra Kolbotn til Oslo. Så fikk jeg meg jobb i klesbutikk, freelancet for Nettavisen og var bloggredaktør for Side2 i et par år. Var innom psykologi på Blindern før jeg endte opp med å starte på en bachelor i Medier & Kommunikasjon på Høgskolen. Jeg var så fornøyd med valget mitt – det var helt klart riktig for meg! Ved siden av å studere startet jeg nettbutikken Never Naked, som jeg hadde i to år. Her lærte jeg utrolig masse og hadde det veldig gøy, samtidig som jeg jobbet så mye at jeg såvidt fikk nok søvn til å holde alt gående. Jeg ble ferdig med bacheloren min i fjor, og etter det har jeg holdt på med blogging på fulltid. I januar i år begynte jeg i ny jobb som moteansvarlig i Stylista ved siden av 🙂

Hva slags ferier liker du best? Åh, det er så vanskelig å velge! Jeg elsker roadtrips i USA, weekendturer til London og Paris, og Maldivene/Thailand for sol og strand. Da jeg reiste til Cape Town med Nelly fikk jeg oppleve utrolig masse gøy og litt mer actionfylte aktiviteter (som paragliding og ziplining) – og slike opplevelsesturer vil jeg gjerne ha mer av!

Hva bruker du mest penger på? Det vil jeg tippe er reiser, vesker/sko, taxi og restaurantbesøk.

Topp 5 favoritt-merker? Oj, det er vanskelig! Jeg deler det inn i kategorier jeg.. Klær: Gestuz, Designer’s Remix, Helmut Lang, Rag & Bone, Acne. Sko: Christian Louboutin, Jimmy Choo, Nike, Kurt Geiger, Topshop. Vesker: Chanel, YSL, Givenchy, Proenza Schouler, Balenciaga.

Hvorfor begynte du å blogge? Jeg har alltid elsket å være kreativ, skrive tekster, og ta bilder – og jeg begynte med egne hjemmesider (og lære meg html-koder) da jeg var 10 år. Da jeg tilfeldigvis oppdaget blogging i 2008 skjønte jeg fort at det var noe for meg, men jeg hadde ingen anelse om hvordan det ville utvikle seg. I begynnelsen var det mest for min egen del, men jeg synes det var utrolig gøy å se at lesertallene økte så raskt! Jo eldre jeg ble, jo mer interessert ble jeg i mote, noe som preget bloggen i større grad. Nå har jeg ikke det samme behovet/ønsket om å være like personlig og utleverende som tidligere, men jeg synes fortsatt det er veldig gøy!

Hva har du alltid med deg i vesken? Nøkler, telefon, lommebok, lipgloss og tyggis MÅ jeg alltid ha med meg.

Hvilke rutiner har du om morgenen? Det avhenger helt av om jeg klarer å stå opp når alarmen ringer eller ikke. Har jeg god nok tid eller hjemmekontor synes jeg det er superdeilig å lage meg en kopp kaffe eller te, og starte dagen med å oppdatere meg på nettaviser og blogger. Jeg spiser ikke alltid frokost, men favoritten er yoghurt med müsli og bær! Har jeg dårlig tid er det om å gjøre å komme seg fortest mulig inn og ut av dusjen, freshe meg opp og sette sammen et antrekk. Om jeg planlegger å ta bloggbilder bruker jeg som regel lengre tid…

Har du lyst til å flytte tilbake til Kolbotn? Nei, det har jeg ingen planer eller et stort ønske om å gjøre.

Når lanseres kolleksjonen din for Nelly? Og hvilket plagg liker du best? Den kommer ut for salg den 26. oktober!! Wooop – jeg gleder meg 😀 Det er faktisk helt klin umulig for meg å velge ut ett favorittplagg, jeg har jo vært med på å lage alt selv – så alle plaggene er favoritter på hver sin måte.

velvet-sett1

Hvordan ser en typisk dag ut for deg? Det varierer veldig! Jeg pleier å stå opp mellom 06 og 08.30, dra på kontoret/jobbe hjemmefra, delta på eventer, ha møter med samarbeidspartnere… Vil jeg sove lenge en dag pleier jeg som regel å sitte med jobb til sent på kveld, men det er en deilig frihet å bestemme selv. Ingen dag ser helt lik ut, og jeg er heldig ettersom jeg kan ta med meg «kontoret» mitt på reise. Så det utnytter jeg så mye som mulig, og jeg har blitt flinkere til å ta meg mer fri og være sosial på kveldene og i helger.

Hvor henter du inspirasjon? Åhhh, det kan virkelig være fra overalt… Bloggere/instagram/tumblr, magasiner, streetstyle, catwalken, musikkvideoer, gamle filmer… 🙂

Hva har du på deg når du er hjemme? Noe digg og soft… En joggebukse/oversized genser og tøfler – det skal være mest mulig behagelig.

Vil du studere mer? Nja, det måtte i såfall vært i kombinasjon med at jeg flyttet til utlandet! Og det har jeg ingen (foreløpige) planer om.

Hvor bevisst er du på kosthold? Jeg er altfor glad i det som er usunt (sjokolade, junkfood, smågodt, kjeks, iste…), men jeg føler meg mye freshere når jeg spiser sunt. Jeg merker også at jo mer sukker jeg inntar, jo mer craver jeg det – så jeg prøver å ha en balanse. Men det er ikke lett alltid!!

Hva er det morsomste du har opplevd? Nå må jeg tenke litt… Ett minne som jeg husker veldig sterkt var da jeg var femten år og deltok i MGP jr. Det å stå på scenen i Oslo Spektrum og synge foran et så stort publikum med sååå mange av mine venner i salen var et øyeblikk jeg aldri kommer til å glemme. Jeg hadde så mye adrenalin i kroppen at jeg skalv helt ukontrollert i knærne (og stemmen!), haha. Jeg drømte jo om å bli artist på den tiden, så det var utrolig stort. Ellers var det utrolig GØY å lansere nettbutikk i 2012, jeg kommer aldri til å glemme den dagen vi lanserte og hele siden ble overbelastet etter noen få sekunder. Jeg har også vært på utrolig mange morsomme reiser, og spesielt den til Cape Town vil jeg alltid huske. Paragliding var så utrolig heftig, og det MÅ jeg gjøre flere ganger! Å designe min egen kolleksjon har også vært en drøm i oppfyllelse, og det hadde vært veldig gøy om jeg fikk muligheten til å gjøre det mer.

Er du fortsatt like glad i Nestea? Haha – JA! Ellers hadde jeg nok byttet bloggnavn for lengst, men det er jo bare «meg». Ingenting som slår Nestea Peach ♡ Jeg tør ikke engang tenke på hvor mye penger jeg har brukt på iste i løpet av livet, det tror jeg er et skremmende høyt tall.

Hvor shopper du helst? Jeg shopper veeeldig lite i fysiske butikker når jeg er hjemme. Jeg nettshopper helst fra sofakroken, og så handler jeg mye når jeg er i utlandet. Jeg er mest innom AsosRevolveclothingFashionbunker og Nelly! Når det kommer til high-street er Zara favoritten.

Hvor mange tatoveringer har du? Har du angret på de/vil du ha flere? Jeg har 2 små tatoveringer; et anker på høyre ankel og et lite hjerte ved hoften. Jeg har aldri angret på dem, men det ville ikke gjort meg noe om jeg ikke hadde de heller. Haha! De er jo ganske små, så ikke noe jeg tenker særlig over. Jeg har ikke planer om å ta flere nei – da måtte det vært noe heeelt spesielt, men jeg kjenner ikke helt behov for det altså.

Er det noe du vil at jeg skal svare på i neste runde? Legg igjen en kommentar! ♡

Comments

 1. says

  Haha, det er så gøy at du er så glad i iste, jeg er nemlig helt avhengig selv! For øyeblikket ligger det 7 tomme isteflasker på gulvet mitt, woopsi. Men her er Lipton Peach favoritten <3

 2. Marie says

  Så gode og utfyllende svar du gir! Gøy å få vite litt mer om deg også 🙂 Gleder meg til kolleksjonen din lanseres selvom jeg nå har shoppestopp frem til desember etter jeg var i London denne helgen! Får heller ønske meg noe fra kolleksjonen i julegave! Klem! <3

 3. Line says

  Alltid gøy å komme innom bloggen din for inspirasjon. Gleder meg til vi kan handle klærne du har designet.
  Spørsmål for spørsmålsrunde:
  – Hvordan er det å være forlovet?
  – Når ser dere for dere at bryllupet skal være?
  – Og har dere gjort noen bryllupsforberedelser i forhold til sted, tema, kjole osv.?
  – Hvor planlegger du din neste reise?
  – Hva er drømme destinasjonen?

 4. Mina says

  Hei 🙂 hvorfor legger du aldri ut bilder av deg og samboeren sammen ? Eks på ferie, eller på Snap C 🙂 ?

 5. says

  Hei Annette!

  Jeg har lige opdaget din blog på Google, og må sige jeg er vild med den! Har allerede læst en del av dine indlæg igennem! Jeg vet ikke om det er blevet spurgt om før – men jeg tenkte på om du røyker?

 6. Maren says

  – Kan du fortelle noe om bryllupsplanene deres?
  – Har du/dere lagt noen reiseplaner for 2016 allerede?
  – Kan du fortelle hvordan du tar bildene dine, for eksempel de nylige fra «Palm Desert»-innlegget? Hva man må tenke på når det gjelder kamerainnstillinger, lys, vinkel og posering, men også tips og verktøy for redigering i ettertid?
  – Har du tatt noen plastiske operasjoner, evt hva er ditt syn på det??

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *