Et helt halvt år

jrj83Nå har jeg oppskriften på verdens beste pastasaus, vil dere ha den? Jeg har nemlig gått lei av å alltid lage pasta med kjøttdeig og tomatsaus til (veldig godt, men på tide med noe nytt). Den opprinnelige oppskriften i sin helhet finner du her, men jeg droppet sukkeret, smakte meg til med salt&pepper og brukte litt ekstra sitron og løk. SÅ god!

krabbe44Det blir ekstra digg med basilikum og revet parmesan på toppen. Dette skal jeg lage flere ganger, med flere grønnsaker oppi og gjerne med laks eller annet sjømat enn krabbe neste gang. Åh, det var så sinnsykt godt! Jeg er ikke så glad i kompliserte oppskrifter, så denne går jeg god for at alle lett får til – selv med en våken baby som krever oppmerksomhet underveis.

skksJakke fra Second Female, tskjorte fra BikBok, jeans fra Topshop og sko fra Converse. Et litt penere trilletur-antrekk enn det jeg vanligvis pleier å gå for, om jeg skal være helt ærlig. Er det forresten flere av dere som er ute i barselpermisjon nå? Gjør deg selv en tjeneste og skaff deg Airpods om du ikke har det fra før! Livets oppfinnelse <3

Siden sist har Sander rukket å bli et helt halvt år, vi har vært på fotballcup og loppemarked, og i kveld er Emil og Nemo på kamp for å se RBK-VIF. Så nå skal jeg kose meg med å spise bollene vi vant på kakelotteriet og lage ferdig fotoboken med bildene fra 3-6 mnd. Burde nesten ha kjøpt et større hus med tanke på hvor glad jeg har blitt i å lage disse fotobøkene..

Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *