Et frivillig valg

We made it!!

Nå skal jeg ikke klage her, man velger tross alt selv om man vil frivillig sette seg på et fly i 9-10 timer sammen med barnet sitt eller ikke. Men for et styr det var denne gangen. Likevel var jeg mindre stresset enn sist. For dette har vi gjort en gang før, og det er ikke noe vanskelig. Worst case er det slitsomt. Jeg hadde full kontroll på håndbagasjen, med åtte smokker som backup, snacks og nok morsmelkerstatning til å mette en liten landsby. Pluss de ti tusen andre tingene som fyller opp stellebagen til det nivået at det er like før den sprenger, og gjør at jeg såvidt får plass til mine egne ben. Men ok. Så kommer han til å lage litt lyder da.. So what.

Forresten – Jeg vet ikke hva vi skulle gjort uten tannbørsten hans. Det er som å se Gollum i Ringenes Herre med ringen – my preciooooous. Bare en litt søtere variant, når han strekker ut tannbørsten og ser på den med verdens stolteste blikk. Faktisk den eneste tingen som kan holde på oppmerksomheten hans i litt mer enn ett minutt 🙂

Men innerst inne håpet jeg på at det kom til å gå som sist.. At vi holdt han våken de første timene og at han etterhvert ble så sliten at han sov resten av tiden. Da lyset endelig ble slukket i kabinen var det på tide å gi han melken og håpe på det beste. Han sov i én time.

Jeg hadde lastet ned Storytel dagen før, men selvfølgelig glemt å laste ned lydbøkene til offline, men en av dem var heldigvis e-bok som jeg kunne lese på telefonen. Jeg rakk å komme meg gjennom noen kapitler, og så ble det plutselig satt på flombelysning av dem på raden foran oss. Det var hvertfall sånn det føltes. Og Sander våknet selvfølgelig, absolutt IKKE uthvilt, og nå var han dessuten mett i tillegg så da var det bare å døøøøø.

Neida. Gidder ikke skrive mer om dette. Det var ikke gøy, men man overlever jo.

Og nå er vi heeeer!

Sander fikk Mikke Mus-bamse i dag som en liten unnskyldning for at VI dro med han på en lang og slitsom flyreise, og jeg tror vi er tilgitt. Håper det <3 Vi skal gjøre så mye gøy disse ukene, men i dag har vi vært slitne og egentlig bare slappet av og kjøpt inn mengder med masse digg mat til huset. Så dro vi en tur innom Florida Mall, mest for at Nemo skulle få seg et par fotballsko og en ny drakt han ønsket seg. Og jeg fikk kjøpt meg en ny parfyme – endelig 😀 Nå er vi trøtte hele gjengen, så satser på at vi får enda mer ut av morgendagen. Xx

Comments

 1. Anniken says

  Tips til hjemreisen er å ha med en del nye leker og ha med et tynt skjerf du kan henge opp på stolen/over han som et tak. Det har hjulpet oss med uventet lys før hvertfall.

  Og så er jo de slitsomme timene på flyet verdt det når lan kommer frem. Kos dere

 2. Mari says

  Det hadde vært gøy om du skrev litt om det er noen spesielle babyting man får kjøpt i USA som du anbefaler <3 Håper dere får en fin ferie!

 3. Charlotte Liaklev says

  Skal straks ha samme turen med mini som er like gammel som Sander ? Har du noen tips til oss? Krysser jo alt som krysses kan for at det går nogenlunde OK på flyturen over til Florida… ? Men noen tips til hva jeg bør ta høyde for, kjøpe osv eller noe dere skulle ønske dere hadde! ?

 4. Hilde Elin Smenes says

  Hei! 🙂 godt å lese at dere kom trygt frem, tross litt utfordrende tur over.. hehe 🙂

  Jeg lurer på en ting. Har ikke sett noen svar fra deg. Når kommer innlegget vedr. telefonen din?

  Klem fra meg

 5. Ida Skogstad says

  Heipådeg!!:))

  Ikke for å mase, men nå er det én måned siden du sa «ganske så snart» på iPhone-innlegget du skulle lage til oss! 🙂 Ser det er fler som etterspør det. Moro å få innblikk vettu.

  Når kommer innlegget?

  Ha en fin ferie i Florida 🙂 Veldig misunnelig…..
  Klem fast leser i åtte år <3

 6. Therese says

  Huff, kan tenke meg det kan gå begge veier med mini på så lang flytur!
  Jeg må spørre, da jeg ikke vet helt selv hva jeg skal gjøre i forhold til bruk av parfyme og baby. Har ikke brukt parfyme siden jeg fødte i høst, har tenkt at dette var dumt mtp babyen og mulig allergi/og at det kanskje skjuler «mammalukten». Har du brukt parfyme helt fra starten?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *