En pause fra høsten

cofJeg tror aldri jeg har gledet meg mer, eller planlagt så mye, til en ferie før noensinne. For i morgen blir ikke bare Sander syv måneder gammel, men vi skal ut og fly for første gang. Vi kjøpte forresten reisevognen Carena Kobbe, som vi forhåpentligvis får med som håndbagasje på flyet. Hadde egentlig sett meg ut Babyzen Yoyo, men etter å ha testet begge to i butikk føltes den første mer robust og ordentlig ut (og han kan legge seg ganske langt bakover i den når han skal sove!) Ellers har vi kjøpt en BedBox til flyturen, pakket med pledd, koseklut og leker – så får vi håpe han sover en del i løpet av de elleve timene. Hehehheh. Nervøs. Men blir digg å få den første flyreisen overstått! Og det blir heeelt magisk å komme frem til palmer, varme, stort hus og basseng!!

cofPakkelisten skrev jeg ferdig for to uker siden og nå er vi nesten i mål med alt <3 Er det forresten noen som kan tipse meg om hvilken Iphone man burde gå for nå…? Emil har kjøpt seg en ny Huawei og er superhappy med den (kameraet er helt syykt bra!), men jeg klarer ikke å gå over til Android selv. Det bare funker ikke, hehe. Men jeg skulle gjerne hatt en ny selv, og vurderer å se an Iphone XR når den slippes (for den er rimeligere enn XS Max, som koster typ 15.000?!) Noen som har gjort litt mer research enn meg her?

cofJeg må le litt av hvor lyse og koselige disse bildene ser ut, når sannheten er at jeg faktisk har ligget nede for telling to hele dager denne uken. Du vet du er syk når du ikke orker å stå opp av sengen for noe som helst annet enn å tisse og ta ibux (fikk heldigvis hjelp med Sander disse dagene altså…) Kan ikke huske sist jeg har vært SÅ dårlig! Og jeg er den personen som alltid tar på meg både skjerf og TO jakker når jeg skal ut på trilletur, fordi jeg hater å fryse. Jeg bryr meg ikke om at jeg ser ut som tidenes uteligger som har rappet en tilfeldig barnevogn på veien – er det litt vind og kjølig så blir jeg enten inne eller kler på meg ekstra godt. Jaja, bedre å bli syk før ferien enn å måtte ligge inne når det er tretti varmegrader.

I kveld har vi spist oss ut av kjøleskapet, og nå skal vi se ferdig Skal Vi Danse, og en episode av Hånd i Hånd. Tror kanskje jeg har tipset om den serien allerede, men altså den er sååå bra!! Den ligger inne på Viaplay!

Jeg er forresten litt nysgjerrig – er det sånn at dere som leser enten har barn eller er gravide, eller er det fortsatt noen utenfor denne kategorien som titter innom? Hva liker dere best å lese om? Hadde vært gøy å vite 😀

Genser – Iben
Jeans – Asos
Sko – Nike

Comments

 1. Hilde says

  Jeg har fulgt deg av og på i mange år, men ble fast leser igjen da jeg var gravid – har en gutt som er et par uker eldre enn Sander. Synes derfor det selvfølgelig er morsomt med alt barnerelatert, men liker at det er litt av alt på bloggen din 🙂
  God ferie, og lykke til med flyturen 🙂

 2. L says

  Jeg har en sønn som er en uke yngre enn din og jeg vil bare lese om babyting. Eller livet med baby. Sorry til alle som eventuelt måtte være lei.

 3. Synne says

  Jeg har lest bloggen din i maaaange år, men er selv 11 uker på vei. Jeg faller vel i den første kategorien da, men jeg hadde lest her inne uansett akkurat som jeg alltid har gjort 🙂 Elsker hverdagsinnleggene dine, du og Wulffen er skikkelig oldschool på en god måte med lange personlige, morsomme, ærlige innlegg. Føles ut som å henge med en venninne når jeg kommer innom her, fortsett sånn, hehe 🙂 Det eneste ønsket er flere innlegg, men det er bare ment positivt! Klem

 4. Alexandra says

  Hei!
  Jeg leste bloggen din for lenge siden, da var det mye pga den søte hunden din..:)

  Etter et opphold har jeg blitt leser igjen og nå er det jo mest fordi jeg har blitt mamma selv:)

  Liker best å lese om barn og alt som hører med i tillegg til interiør:)

 5. Cecilie says

  Hei! Så fin blogg du har! Også nydelig lille Sander er. Selvom jeg ikke selv har barn eller er gravid så elsker jeg bloggen din! Vet ikke helt hva jeg liker best å lese om.

  Jeg har forresten vært fast leser av deg en stund nå. Titter innom bloggen din hver dag (gjerne flere ganger om dagen også) for å se om du har lagt ut nytt innlegg.

 6. Michala says

  Har en datter på 3,5 mnd 🙂 Har fulgt deg i flere år, men det er jo selvsagt ekstra relevant for meg nå at du er blitt mamma siden jeg er i samme situasjon. Liker at du skriver både om mote, skjønnhet osv og om det å være mamma. Syns du har en god kombinasjon! Syns det var godt å se at det gikk så bra med dere etter utfordringene du hadde med amming, da jeg selv sto i det og måtte kaste inn håndkle og gå over til mme.

  God tur og kos dere på ferie 🙂

 7. J. says

  Hei, har selv gått fra iPhone i 5 år til Huawei p20 pro. Ikke så vanskelig faktisk. Særlig om man på forhånd begynner å bruke Google appene på iPhone (Google cal, Google photos, Gmail appen osv)

  Jeg har ikke barn eller er gravid, men synes du skriver fint og ærlig om å være småbarnsmor og det er veldig koselig å lese.

 8. Elise says

  Jeg er hverken gravid eller har barn, men har fulgt deg siden du startet å blogge når du gikk på BI! Synes det er kjempegøy å følge reisen din i livet, og liker nesten bloggen din bedre nå enn før du sluttet å blogge for en periode. Bedre mix nå, med både mote, lifehacks, hverdagsliv og alt! Du er virkelig en nydelig person 🙂 Keep up the good work!

 9. Mia says

  Jeg er ikke i kategorien. Jeg er 23 år, student og langt unna barn i tankene. Liker og følge deg og se hvordan livet har forskjellige kapitler❤️ Masse lykke til med reisen!

 10. Christina says

  Verken gravid eller har barn ,men fulgt deg i mange år og det er fortsatt like hyggelig å klikke seg inn. Jeg foretrekker nok å lese om helt hverdagslige ting, uten noe spesielt tema. Ellers er det alltid gøy med video, men kan skjønne at det krever noe mer.

  Er generelt veldig mer fan av bloggen din nå, enn hvordan den var da du sluttet å blogge sist. Jeg identifiserer meg også mer med deg nå enn det jeg gjorde før, og det «på tross» at du har barn. Så jeg synes du gjør en kjempejobb og håper du klarer å ha et like avslappet forhold til bloggen i årene fremover.

 11. Sunniva says

  Jeg har ikke barn, men har alltid lest bloggen din, helt siden du var blond og alltid kjøpte med deg Troika på vei hjem fra jobb 🙂 Får veldig lyst på barn av å lese bloggen din da, men må vente bittelitt til enda.

 12. Amalie says

  Er 24 år og har fulgt deg i 3-4 år nå, selv om jeg ikke har barn så synes jeg at innleggene dine alltid er spennende å lese selv om du har gått over til mammarollen:) god tur!

 13. Kamilla says

  Ikke gravid, men synes det er veldig koselig å følge med likevel 🙂 God ferie!
  Jeg har forresten iPhone Xs, vet du eventuelt vil gå for max, men jeg er i hvert fall helt sykt fornøyd! 😀 Kameraet og skjermutnyttelsen er en fryd, og det samme er resten av telefonen.

 14. Hanne says

  Har ikke barn eller er gravid, men synes likevel det er koselig og følge med 🙂 Liker veldig godt stilen din og alle hverdags innleggene dine. Du virker som en fin og god jente som ikke pynter på sannheten og framstiller deg «perfekt». Har fulgt deg i mange år og ble veldig glad da du begynte og blogge igjen 🙂 God ferie 🙂

 15. Betina says

  Har ikke barn, men har fulgt bloggen din siden starten og kommer til å fortsette med det! Du er like inspirerende, med eller uten barn<3 Kan alltids få inn mer mote og outfit, men skjønner at det kanskje ikke er førstepri lenger!

 16. Silje says

  Jeg har fulgt deg sånn smått i mange år, men etter at jeg selv ble gravid så ble det enda mer «fengende» å lese bloggen din. Så jeg er nå innom daglig og elsker hvor åpen du er om mammalivet!
  Kos dere masse på ferie!<3 Klem

 17. Aa says

  Jeg har lest bloggen din av og på i noen år og nå fast. Har en sønn som er født bare noen dager før din, så artig å følge med på andre på rundt samme alder og se utviklingen og ikke minst bli inspirert 🙂

 18. Inez says

  Jeg har lest bloggen din i mange år, men synes det har vært spesielt gøy å følge med på graviditeten din og tiden med Sander, siden jeg selv nettopp har blitt mor til en 5 uker gammel jente:)

 19. says

  Åh, det blir sikkert herlig. En smule misunnelig, kjenner jeg.

  Vi fikk en datter for snart 3 uker siden. Begynte å følge bloggen din da jeg var gravid og fant masse hjelp og inspirasjon i innleggene dine med utstyrslister blant annet. Synes det er veldig koselig å følge deg som småbarnsmor, nå som jeg også har blitt det selv. Det er jo en helt annen hverdag. <3

  Kos dere masse på ferie og lykke til med flyreisen. Det går nok helt fint. 🙂

 20. Mariann says

  Er fortsatt noen år igjen til jeg skal få barn, men titter innom bloggen din med jevne mellomrom likevel!
  Jeg bare liker deg og bloggingen din veldig godt, rett og slett 🙂
  Har akkurat gått til innkjøp av en Xs selv (ikke max), og kan vertfall melde om veldig godt kamera. Superfornøyd!

  God ferie 🙂

 21. Stine says

  Jeg er utenfor den kategorien, men jeg syns det er veldig koselig å lese bloggen din! 🙂 Håper du kan blogge litt mer om interiør i huset ditt 🙂 Hadde vært spennende å se 😀 Kos deg på ferie!! <3

 22. Henriette says

  Vi er på samme alder, men jeg har verken barn eller er gravid men har lest bloggen din i flere år og liker å titte innom uansett hva du skriver om <3 Synes interiør-innleggene dine gir mest inspirasjon 🙂
  God søndag og ferie 🙂

 23. Louise says

  Jeg er singel og barnløs men har fulgt bloggen din siden du startet, (er nå 24, har fulgt deg siden jeg gikk i åttende klasse!) og jeg kan aldri tenke meg å slutte å lese selv om du nå skriver mye om et tema som ikke «har noe med meg å gjøre», om jeg kan si det sånn. Jeg elsker interiørinnleggene dine, og vil gjerne ha full house tour og detaljbilder fra alle rommene i det fine huset deres. Bortsett fra det så er jeg også blitt glad i baby-postene dine og syns Sander er helskjønn. Om ikke annet så har du fjernet litt av min frykt for å gå gravid /få egne barn. Dine positive innlegg rundt barseltiden har gjort meg litt roligere rundt hele temaet, jeg har alltid ønsket å bli mamma en dag men er oppriktig livredd for å få egne i tilfelle noe skal gå gærent under graviditet/fødsel, og også dette med å ha nyfødt bebis i hus. Så selv om jeg fortsatt ønsker å adoptere, som har vært drømmen lenge, har helt ærlig dine fine innlegg fått meg til å drømme litt om en helt «egen» (selvskapt kan jeg vel si) baby.

 24. Ingrid says

  Hei! Har lest bloggen din leenge men usikker på om jeg noen gang har kommentert. Jeg er gravid og venter en jente, er nå to dager over termin og venter i spenning (og litt lei)! For meg har det vært så fint å lese om alt som har med Sander og gjøre. Alt fra tips og råd til utstyr. Jeg liker også stilen din utrolig godt så ja til mer antrekk, styling (hår/sminke) og dine must-haves! En god blanding av hverdagsinnlegg, mobilsnaps, matoppskrifter og ellers tips/anbefalinger.
  Klem Ingrid

 25. Camilla says

  Jente på 25 år uten barn her! Men som har veldig lyst på barn en gang i fremtiden 🙂 Liker godt mammainnleggene dine, men liker også å lese om interiør og reise f.eks.! Hverdagsinnlegg er veldig hyggelig i alle fall.

 26. Bliss says

  Har ikke barn og er ikke gravid selv. Men følger bloggen din litt som jeg følger pinterest, fine bilder og inspirasjon.

 27. Henriette says

  Har verken barn eller er gravid, men titter ofte innom fordi jeg syns det er hyggelig å lese 🙂 liker at du har en blanding av familieliv, interiør og mote. God tur!

 28. Martine says

  Veldig gøy å følge med på bloggen din! Lykke til med første reisen, det går nok kjempebra. Jeg liker veldig godt å lese hverdagsinnlegg fra familielivet, interiørtips og babytips. Fikk en liten gutt med keisersnitt samme dag som deg, så veldig gøy å følge med på Sander!

 29. Hanne says

  Har ei jente på 10 mnd, og liker godt å lese om alt du har skrevet om de siste månedene 🙂 Tommel opp, fortsett som du gjør!

 30. Trine says

  Jeg snublet over bloggen din da jeg googlet «spontanabort» etter å ha opplevd en selv, og har vært fast leser siden. Det var i mai i år, men jeg ble heldigvis gravid igjen i juli og nå er jeg 17 uker på vei 🙂 Elsker å lese innleggene som kan gi meg tips på veien mot fødsel og det å få barn (fødebag, hvordan få lille til å sove, hva man trenger av klær og utstyr osv) + hverdagsinnleggene dine 🙂

 31. Kjersti says

  Jeg har verken barn eller er gravid, og har heller ikke planer om det på maaange år, men elsker virkelig å lese bloggen din, og syns det er gøy å lese om hverdagen din og livet som mamma. Syns du deler ærlig, og er gøy å høre at det kan være en så positiv opplevelse som du har hatt også. Jeg var fast leser i flere år før du tok en pause fra bloggen, du har vært en favoritt LENGE, så jeg ble bare superglad når du kom tilbake, og finner så mye glede og inspirasjon i å følge deg samme hva du skriver om 🙂 Syns det er spennende å lese om en hverdag som ikke ligner min i det hele, samtidig som jeg kjenner meg igjen i mye, og blir så inspirert av deg!

 32. Vilde says

  Jeg har barn, men at jeg leser den er helt urelatert til det. Jeg har fulgt bloggen din i mange år og var i ekstase da du begynte å skrive her igjen. Jeg syns det er kjekt å lese om hverdagen din og ekstra kjekt når du skriver så ærlig som du gjør.

 33. Aa says

  Jeg er i starten av tyve-årene og er student, men leser fortsatt bloggen din! Synes det er kjempe koselig å lese om familieliv og Sander, selvom jeg verken har barn eller kommer til å få det på mange år <3 for en skjønning han er!

 34. Linda says

  Jeg har null barn og er heller ikke på vei med noen, men har fulgt bloggen din så lenge,og det kommer jeg til å fortsette å gjøre <3 Du inspirerer meg med den sofistikerte avslappheten din (om det gir mening haha?), og så virker du så snill og åpen – I like 😀
  Klem og god tur på ferie!!

 35. Rebecca says

  Hei:) Har fulgt deg i mange år, men har vært så heldig og blitt mamma omtrent samtidig som deg og da var det også ekstra stas å lese bloggen under svangerskap og tiden etterpå. Må innrømme det alltid er litt vondt å lese når babyen sover masse om natta og er kjempe lett å legge osv, men men sånn er det:)

 36. Vilde says

  Har ikke barn og er ikke gravid!
  Leste bloggen din kanskje sånn i 2009… Så glemte jeg den litt, men har nå lest igjennom det meste jeg hadde gått glipp av faktisk :p

  Håper du får i deg nok mat!

 37. Stine says

  Jeg er verken gravid eller har barn, men er veldig glad i bloggen din 🙂 Liker egentlig best slike hverdagsinnlegg som dette, syntes de fleste bloggene nå om dagen er ALT for godt planlagt, nesten som et kjedelig magasin med helt perfekt bilder. Jeg syntes du er flink til å lage interessante hverdagsinnlegg.

 38. Christine says

  Jeg er gravid i uke 34 med mitt første barn, og jeg har egentlig lest bloggen din i mange år. Men akkurat nå syns jeg det er ekstra gøy å følge hverdagen din som småbarnsmor, da du ikke er en sånn som skal skremme med hvor forferdelig slitsomt og annerledes livet blir etter at man får barn 🙂 du får det liksom til å se ganske så enkelt ut, og det blir jeg inspirert av 🙂

 39. Vilde says

  Hei Anette,

  Jeg har ikke barn eller er gravid, og jeg er til og med i slutten av 30-årene, men jeg liker så godt å følge deg! Så veldig glad du begynte å blogge igjen. Forstår godt at det blir mye mamma/barn-relatert nå, og jeg synes det er superinteressant å lese om ditt liv med barn. Det skal du selvsagt fortsette med. På sikt, når muligheten byr seg, hadde det også vært veldig gøy å lese mer om interiør, og hår.
  Du er jo også veldig flink med mote. Kunne vært interessant om du kunne laget ‘luksus vs. budsjett’ på stiler 🙂

  Ha en fantastisk ferie og håper alt går strålende!

  Mvh,
  P

 40. Elisabeth L says

  Jeg har verken barn eller er gravid, men elsker å lese bloggen din! Må være verdens koseligste blogg <3

 41. Emilie says

  Er verken gravid eller har barn, men las bloggen din for fleire år sidan. Slutta å lese bloggen en periode, veit ikkje heilt kvifor, men då du vart gravid fikk eg lyst til å lese igjen. Synast det er så spennande å lese om, og er nok hovudgrunnen til at eg byrja å lese bloggen din igjen. Men! No synast eg det er kjekt å lese det aller meste du skriv om 🙂 God tur, og nyt ferien! 🙂

 42. Sara Katrin says

  Jeg gikk nettopp fra å ha Samsung til iPhone XS Max, og jeg føler meg helt koko i hodet av hele grwia. Jeg bruker som regel ikke å slite med å forstå telefoner, men det har jeg gjort denne gangen. Ikke forstår jeg noen av funksjonene eller hvordan man finner frem til ting og ikke aner jeg hvordan man synkroniserer bilder riktig via iTunes. Jeg er så bærtur at det er helt på jordet. Det går riktignok fremover, men jeg har en lang vei å gå fortsatt.

  Android er ikke så vanskelig å forstå. Det er mye enklere system og du lærer med en gang. Min første touchtlf var iPhone og det hadde jeg i hvertfall fire år før jeg gikk over til samsung. Jeg behersket det med engang og det aldri vært noe problem siden. Overgangen fra samsung til iphone er derimot noe helt. Hele tlf er jo eneste stor iq test, liksom!! Baah!

  Men du…iphone xs max kan du fint få tak i uten å kjøpe hele tlf med en gang. Jeg har ikke råd til det selv, men jeg skaffet min hos Telia via Svitsj avtalen.

  Sa kjøper du en valgfri tlf med 24 mnd nedbetalingstid. Etter 12 mnd kan du bytte inn tlf kostnadsfritt og få en ny 24 mnd avtale. Dersom du ikke bytter inn tlf, men fortsetter å betale ned tlf i 12 mnd til, så er tlf din. Bytter du ut, må du levere inn den gamle. Skjermforsikring er inkl i prisen, så om den skulle bli knust kan du bytte skjerm kostnadsfritt. For 59 kr ekstra, får du også vanlig forsikring på tlf.
  Abonnementene hos Telia er bindingsfrie, så om du angrer på abonnementet du velger, så kan du bytte. Eneste kravet for den Svitsjavtalen, er at du har abonnement hos Telia.

  Jeg betaler 1088 kroner for min tlf. Da går litt over 750 til nedbetaling og så er resten på abonnementet. Da har jeg 5gb data i mnd. Datapakker kan du kjøpe ved siden av om det er behov. Ellers har dem også abonnement med hele 40 gb data, så her kan du velge å vrake.

  Masse lykke til med tlfkjøp og god tur til alle fire 🙂

 43. Ida Elise says

  Hei 🙂 Jeg har lest bloggen din i mange år, og det er alltid koslig og titte innom her. Jeg har ikke barn, men syns det er spennende å lese om hverdagen din som mamma. Elsker stilen din, så klær, mote og interiør er det alltid gøy når du deler. Du er flott <3 stor klem

 44. Marie says

  Så søte du og Sander er 🙂 Jeg fikk selv en sønn i juli, så syns det er veldig koselig å lese om Sander! Det var også veldig gøy å følge deg i svangerskapet siden jeg selv gikk gravid da 😉 Syns bloggen din består av en god blanding av hverdag, Sander, interiør og mote og det digger jeg 🙂 God ferie!

 45. Anne Mari Fosser says

  Fulgt bloggen din siden 09/10, og synes det var så hyggelig når du begynte å blogge igjen! Jeg har nå 2 barn, en jente på 2,5 år og en gutt på 3,5 måned 🙂

 46. Sarah says

  Hei!

  Jeg er ofte innom og jeg er ikke mamma, hehe 😀 Liker å lese alt fra hverdagsinnlegg til mat, interiør og tips.

  Har selv iPhone 8+ og er veldig fornøyd – spesielt med kameraet! Har nesten begynt å droppe å ta med kamera på reise etc. fordi kameraet er så bra 🙂

  Sarah

 47. Aida says

  Så deilig med ferie! Det kunne jeg godt tenkt meg selv nå også. Håper turen går som en drøm og at dere får en fin ferie.

  Jeg har tre barn, men hadde barn da keg begynte å lese bloggen din også for mange år siden. Jeg leser ikke mange blogger, men din fenget meg fordi du rett og slett er så jordnær og du hadde mange like interesser som jeg har, dvs, sminke, klær, reising og interiør.

  Nå som du har blitt mor selv så skriver du jo ikke like mye som tidligere om de tingene, men du tar igjen på å være like jordnær på mamma området og det gir jeg et stort tommel opp for. Du skriver om livet som småbarnsmor som det er og fortsett med det.

  For min egen del så håper jeg du skriver om reisen dere skal på, og fremtidige reiser, interiør, og sminke og klær tips.

  God tur og god ferie!

 48. Helene says

  Jeg har verken barn eller er gravid. MEN, jeg elsker å følge deg for både Sander, mote og interiørtips… kjøpte leilighet samtidig som dere kjøpte hus og håper (!) på å være gravid innen våren. God tur på ferie!

 49. Martha says

  Har ikke barn, og er heller ikke gravid. Leser fordi jeg har fulgt bloggen din siden 2008, og ble veldig glad for at du kom tilbake etter oppholdet ditt. Er inspirerende å lese innleggene dine, og synes det er veldig koselig å følge med nå som dere har lille Sander.

  Jeg liker godt å lese om oppussingen deres, mammalivet med Sander, interiør, klær og ikke minst ferier. Det er helt perfekt at dere skal ut på eventyr nå, er så deilig å drømme seg bort i sol og sommer gjennom fine bilder når man selv sitter hjemme i høsten og skriver eksamensoppgaver osv. Good tur!

 50. Sandy says

  Hei! Jeg skriver sjeldent kommentarer, men tenkte det var kjekt å svare på spørsmålet ditt. Jeg har ikke barn og prøver ikke å bli gravid, men titter innom for å se bildene dine (digger den casualle stilen din!) og lese om hverdagen. Håper ferien blir fin. Stor klem

 51. Ida says

  Jeg har verken barn eller er gravid men STORKOSER meg med bloggen din! Føler det er skikkelig back to basics, koselige hverdagsinnlegg! Ikke slutt når du er tilbake i jobb plis.

 52. Elise says

  Er fortsatt noen utenfor gravid/har barn-kategorien! Jeg har lest deg i alle år, og synest det er såå hyggelig å følge med deg nå også! Du stråler! God ferie <3

 53. Karin says

  Hei Anette! Jeg har ikke som vane å kommentere de bloggene jeg leser, men måtte nesten svare når spørsmålet var hvilken «kategori» jeg tilhører 🙂 Startet å lese bloggen rett før Emil kom inn i bildet vil jeg tro, og har nå lest fast siden den gang. Jeg er 22 år gammel jusstudent og elsker bloggen din fordi du er så jordnær og god, og synes alltid det du skriver er verdt å lese rett og slett fordi det er så hverdagslig, men samtidig interresant! Fortsett sånn 😀 Og nyt ferien!
  Klem fra meg

 54. Thea says

  Har lest bloggen din i maaange år, men er aldri flink til å kommentere 🙁 Nå har jeg fått barn selv på samme alder med deg, og synes det er kjempegøy å lese om felles erfaringer 🙂 Ellers elsker jeg interiøret ditt og tips om det.

 55. tina says

  Er 23 år og student, uten barn og heller ikke gravid 🙂 Fulgte deg før du tok en pause, så da jeg så du hadde begynt å blogge igjen måtte jeg jo starte følge deg igjen 🙂

 56. Hanne says

  Jeg har selv to barn (4 mnd og 2 år), men jeg leste også bloggen din før jeg fikk barn. Nå liker jeg selvfølgelig å lese om mammalivet, men ellers liker jeg veldig godt klesstilen din og setter pris på antrekksbilder. Du har også alltid hatt det veldig fint hjemme hos deg, så interiørinnlegg mottas også med takk. Lykke til med flytur og god reise! God bedring <3

 57. Kathy says

  Har verken barn eller er gravid men leser bloggen din for det 🙂 synes mammainnleggene dine er koselige å lese uansett, og kjekt med tips til den dagen man blir gravid selv hehe. Du blogger jo også om andre ting så føler ikke at du kun har en «mammablogg». Synes du har en fin balanse mellom baby, mote, skjønnhet og hverdagsinnlegg 🙂 gleder meg til å lese om ferien din og, alltid moro med reiseinspo. Klem

 58. Marianne says

  Jeg har fulgt bloggen din i mange år, primært pga dine innlegg om mote og interiør. Men jeg har altså nettopp blitt gravid selv (med drømmemannen som jeg har vært med i ca et år), og synes derfor det er litt ekstra relevant å bla i arkivet ditt. Jeg setter stor pris på innblikket i hverdagen din, og balansen du har med temaene som interesserer deg. Ikke minst synes jeg det er inspirerende og deilig å lese at noen kan ta omstillingen til livet med barn med så mye positivitet og vitalitet. Utrolig deilig motvekt til skremselspropagandaen på kvinneguiden! Keep it up! Om jeg savner noe er det evt dine litteraturtips, men har full forståelse for at det er mindre tid til sånt nå. God ferie!

 59. Hanne says

  Ingen barn enda, men vi ønsker i løpet av de nærmeste årene. Har fulgt bloggen av og på i flere år, uavhengig av om du har barn eller ei. Leser for inspirasjon og drømmer meg bort.

 60. Mari says

  Jeg leser bloggen din fast, og er hverken mamma eller gravid. Likevel er bloggen din en av mine favoritter, fordi du er så ekte og åpen. Jeg er superglad i barn, så selv om jeg kanskje ikke er målgruppen for innlegg som omhandler nettopp barn og morsrollen helt enda, synes jeg det er superinteressant. Jeg liker aller best hverdagsinnlegg, ukens spørsmål, oppsummering av måneden o.l. Gleder meg alltid til å klikke meg inn hit, så fortsett som du gjør!
  Ha en fin ferie❤️

 61. Emilie says

  Jeg har fulgt deg i 10 år og titter jevnlig innom, selv om jeg ikke har barn. Det er hyggelig å lese om familielivet ditt og du er flink til å variere innholdet slik at ikke alle innlegg handler om bleier. Kos dere på ferie!

 62. Tine says

  Jeg har verken barn eller er gravid :p jeg henger fortsatt med fra den tiden du blogget om mote og interiør, og håper spent hver gang på at det kommer innlegg om dette også 🙂 skal sies at det er spennende å følge deg i den nye mammarollen også altså 🙂

 63. Ingrid says

  Verken mann, bebi eller gravid. Men har nå lest bloggen siden 2009-2010 tror jeg og helt forferdelig var det når du ikke blogget i det hele tatt for en stund siden. Hadde vært veldig gøy å lese om karriere/jobb og litt utdanning dersom det interesserer deg å skrive om det ettersom det er her jeg er i livet enda. Det er også veldig bra med personlige innlegg som bekjemper tabu-temaer, det er du flink til å skrive om 🙂

 64. Linn says

  Har verken barn eller gravid men elsker å følge med på hverdagan deres! Hvordan det et med småbarn i hus og livet deres generelt. Koselig å få ta en del i det 🙂 Håper dere får en super ferie 🙂

 65. Vilde says

  Heii, jeg vurerer også å kjøpe XR når den kommer ut, så håper du får noen svar på dette innlegget hehe 🙂 Ooog jeg er student på 21 år, så har ikke barn eller noe enda men syns det er så koselig å lese om det på bloggen din! <33 Gleder meg til å få barn selv, når jeg leser!

  God tur<3

 66. Elisabeth says

  Jeg har lest bloggen din helt siden du startet i 2008 (eller når var det egentlig?), og husker jeg alltid sjekket den først av alle 🙂 da du sluttet å blogge fortsatte jeg (av gammel vane) å trykke meg inn, og ble like skuffet hver gang jeg kom på at du hadde sluttet. Så da du startet igjen ble jeg såå glad 🙂 jeg er verken gravid eller har barn, men elsker bloggen din! Du gir meg mye inspirasjon, og virker så genuin og jordnær! Ønsker dere en kjempefin ferie og håper flyreisen går supert!
  Klem fra meg <3

 67. Kristien says

  Så kul genser, den likte jeg! Jeg er 25 år, har lest bloggen din i flere år og endret ikke på det da du fikk barn:) Tvert i mot! Titter derimot ikke innom like ofte, ettersom du ikke oppdaterer hver dag lenger. Når det er sagt, forventer jeg heller ikke nye innlegg daglig, og vil heller ha kvalitet over kvantitet 🙂 Kos dere på ferie!

 68. Karoline says

  Leste bloggen din før og ble så glad da du begynte å blogge igjen! Det jeg liker absolutt best å lese på bloggen din er om reising! Skjønner at du har et helt annet liv nå enn før med baby, mann og hus, men syns fortsatt det er kjempekoselig å lese bloggen din. Den er veldig jordnær! Liker også når du kommer med tips om klær du liker og hvor du har kjøpt de 😀

 69. Jeanette says

  Hei! Ingen barn, eller noe planlagt på den fronten, her 🙂 lest bloggen din i mange år, og synes den blir bedre og bedre tross at det er mer hverdagsliv 🙂

  Kos dere på ferie!

 70. Tonje says

  Jeg har lest bloggen din i mange år. Har selv en liten jente som er født i April i år. Nyt ferie med familien. Håper du kommer med noen reise tips når dere kommer hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *