En kjip uke

Sett fra Asos // Sko fra Zara

Kan gjerne sette en strek over hele denne uken nå, og håpe at det blir bedre fra og med nå. Uken startet med symptomer på UVI, etterfulgt av legebesøk hvor jeg fikk vite at blodprosenten min var altfor lav (anemi) og jeg skal bli fulgt opp fremover for å sørge for at jernnivåene mine stiger. Så var det begravelse for et familiemedlem, noe som ikke kan oppsummeres annet enn helt forferdelig trist.

Og på torsdag startet et lite omgangssyke-helvete her hjemme.

En liten oppsummering av mine siste google-søk. Trodde nemlig først det «bare» var gravidkvalmen som gjorde et comeback. Har ikke klart å holde nede verken mat eller vann det siste døgnet, og det er ikke gøy når man samtidig er hjemme med et barn å passe på. Den ene gangen rakk jeg knapt å reagere, og spydde utover hele kjøkkenet. Helt excorsistiske tilstander. Usj!

Sander fikk det først, etterfulgt av meg og så til slutt Emil… Vi håpet Nemo skulle slippe unna, men i natt begynte han å kaste opp han også. Har heldigvis fått litt hjelp med barnevakt, og det er gull verdt når man såvidt klarer å gå to skritt før kroppen faller sammen. Får SÅ dårlig samvittighet når jeg ikke orker å leke rundt på gulvet og bare lar youtube-filmer med barnesanger gå på repeat halve dagen. Han har vært ekstra kosete de siste dagene da, det er ikke ofte <3

Her skal vi bare slappe av og prøve å bli friske alle sammen. Den lille i magen sparker hvertfall til alle døgnets tider, så det håper jeg er et tegn på at han har det bra. Nå sover Sander og jeg tenker å ta meg en laaang dusj, smøre inn kroppen og skifte til noe litt freshere. Burde egentlig kvitte meg med alle de stygge kosedressene mine, for jeg har jo fine koseklær som er like komfortable.. Så hvorfor jeg likevel kler meg styggest mulig på dager som dette vet jeg ikke, haha.

Comments

  1. Mia says

    Så nydelig du er! Må være verdens vakreste gravide! Og huff for en uke, håper dere er ferdig med sykdom forven stund!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *