emo-nette? neida.

Det føles som om jeg er på en emotional rollercoaster for tiden – men slapp av, jeg blir nok ikke emo med det første. Har egentlig bare lyst til å kave meg tilbake i sengen og ligge der resten av dagen, se på dårlig tvunderholdning og spise loff. You know, I love my loff. Men tvinger meg selv til å dra inn til Oslo igjen, blir sikkert i bedre humør av å få fine, nye negler og litt nytt til garderoben. Hva gjør dere hvis dere er litt smådeppa? Ligger og synes synd på dere selv eller prøver å gjøre noe annet?

Har mottatt to sånne søte awardgreier, koselig det. Så jeg prøver å gi den videre, litt vanskelig fordi det er mange fler jeg har lyst til å ta med. Men her er syv, eller, det ble til åtte.

Tove
Kamilla K
Jeanita Helen
Jannekake
Hedda
Marlene
Camilla & Emelie (dere ga til meg, men jeg er STORleser av bloggene deres også så!)

Comments

 1. says

  så koselig:) Likte håret ditt kjempegodt!
  På deppe dager bruker jeg enten å bare kjøpe godter, legge meg under dyna, lese et blad og se en film eller så tar jeg på meg en fin-fin kjole og lager en bra dag;)

 2. says

  Jeg har også blitt litt emo, sitter foran pcen hele dagen nesten når man har andre ting og gjøre. Kjedsomhet er det værste og deussuten er nesten alle venninne mine borte også, og jeg er nødt til å være hjemme og jobbe !
  Kjempe søt blogg 🙂

 3. says

  Tusen takk! 😀 Koselig å høre at du leser bloggen min, selv synes jeg den er litt kjedelig kanskje! I forhold til din og alle andre sin egentlig 🙂 Du er søtest!

 4. says

  Hvis man er litt deppa så er det beste å komme seg ut synes jeg, og få tenkt på andre ting:) Kanskje shoppe litt…:)

 5. says

  Det er noe med headern din… Jeg vil ha den. Bare ville vært teit om jeg hadde hatt ditt tryne som header. Men den får meg til å tenke på noe, jeg vet ikke hva. Elsker den ihvertfall

 6. says

  elsker bloggen din! linker deg, jeg :)) Når jeg er smådeppa går jeg meg en tur alene med ipoden min og hunden min. Slipper løs alle tankene jeg har oppi hodet. Og senere pleier jeg megselv med både ansiktsmaske og hårkur. Det hjelper for meg. SØTA!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *